ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 404
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета
 Дани съжалявам и ти пожелавам бързо да забравиш и скоро да си отново в отчетни.
А може ли да ме прибавите в списъка с термините аз писах в предната тема но и тук ще кажа, че термина ми е на 24 декември  Simple Smile
Момичета имам въпрос към вас. Минават ли ви лоши мисли,песимистични,за вас, за бебето,за всичко? На мен ми минават. Може би защото предната бременост не завърши така както трябваше и затова не знам, но аз съм доста позитивен човек а от 2 седмици  Sad само ужасни мисли и на всичкото отгоре се обвинявам че може с мислите си да повлияя на бебо и става една каша.

# 61
  • София, в момента в любимото ми село Железница
eses мила, когато си изживяла нещо неприятно това е неизбежно и аз имах проблемна първа бременност и слава богу всичко е наред, но и аз постоянно си мислех за лоши работи. Трябва да го забравиш и да гледаш напред и за НОВОТО начало и НОВОТО същество, което расте в теб.

# 62
Дани, много съжалявам, миличка! Желая ти бързо възстановяване и скоро да се радваш на две чертички и успешна бременност!

Относно коремчето - аз ясно си го виждам, особено вечер. Доки твърди, че било много рано да е от бременността, били "раздути черва"  Crossing Arms Иначе и аз не съм наддала. Гърдите ми са се уголемили и от време на време болят.

Опитвам се да мисля позитивно, но всъщност се притеснявам дали всичко ще бъде наред  Rolling Eyes

Инвисибъл, приятна среща с малкото човече утре  Hug

# 63
shark ти нали беше при Евтимова? А кажи по ЗК какво се прави при нея? УЗ вагинален или през корема? И какви изследвания ти пусна кръвни?

# 64
  • София
И аз да се оплача набързо:

Днес се опитах да си запазя час за ранната ФМ ( нухална Транслуценция), но се оказа че добрите специалисти, като Д-р Марков и д-р Димитрова са заети  2 месеца напред :shock: Shocked 

Няма как- при Марков се записах за 2-рата ФМ (чак Юли)

А за 1-та ФМ са записах при колежка  на Димитрова във Фемина. казва се д-р Въргалева( или Врагалева)   Имате ли инфо за нея? Къде ще ходите на ФМ, и записахте ли се вече?

Излиза че за да си направиш  Първата ФМ при добър специалист,и в срок, трябва като видиш двете чертички да звъниш за да си запазиш час Close

# 65
Здравейте мили мами ,
И аз се записвам за декември. Термин 30 дек , ПРМ на 23 март.
Чета ви от 2 седмици , но исках да видя сърчице и да си знам термина Simple Smile Според калкулатора на БГ мама е 28 дек , ама доки каза 30 , еее не че има голямо значение 2 дни , но се чудих  newsm78 .
Пожелавам на всички леко бременеене . И по-малко черни мисли  Simple Smile
Лек ден момичета

# 66
Здравейте и от мен!
Чета Ви от доста време, но днес вече реших да се "регистрирам" при Вас. Регистирах се и в ЖК.
Трета бременност, имам момче на 11, момиче на 7, но вълненията ми са като за първи път, термин - 18.12.2008г. Точно 10г.седм. вече.Днес ще кажа и на децата.
Желая на всички Ви лека и безпроблемна бременност!
 Hug

# 67
shark ти нали беше при Евтимова? А кажи по ЗК какво се прави при нея? УЗ вагинален или през корема? И какви изследвания ти пусна кръвни?

Миличка, аз съм при Мадолева.  Peace Ако правилно съм запомнила Инвисибъл и Захира са при Евтимова  Hug
Изследванията бяха: пълна кръвна картина, кръвна група, резус фактор, спин, васерман, хепатит, урина. Пита ми и дали имам котка (явно за токсоплазмоза), но аз нямам. Сега се чудя дали не беше добре да я пуснем - разбрах, че се прихваща и от недообработена/неизмита храна  newsm78

Аз преди питах, ама.. И трите ФМ ли смятате да правите?

Добре дошли на новите момичета и леко бременеене   bouquet

# 68
  • София, в момента в любимото ми село Железница
anhelito и   jelanie добре дошли.
 Желая ви лека бременност! Hug

# 69
Ninanb благодаря много !   bouquet

# 70
Добре дошли на новите мами anhelito и jelanie Hug
Леко бременеене и здрави бебоци на финала.

ЛюбоФта да топли сърцата ни.. и усмиФките да не слизат от лицата ни  Crazy

# 71
О, явно съм в грешка shark Hug Аз токсоплазмоза си пуснах когато решехме да бебеправим наред с много други изследвания. И двата титъра си пуснах за по-сигурно. Аз имах котка и за това си направих, но знам и за другите начини за зараза.
Смятам да си направя и трите ФМ, но се чудя как ще се записвам за напред. ooooh!

Значи тях ги питам, по ЗК какво са им пуснали в Токуда и на какъв УЗ ги гледат, когато приемът е по ЗК?

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 16:44 от Сасано

# 72
  • Бургас
yoyoana , съжалявам EmbarassedНе погледнах колко нови неща има в полезните линкове.

Добре дошли на новите мами Hug

Успях и аз да си сложа линийка newsm44, че ми е супер скапан нета днес.

И мен не ме болят гърдите толкова много, но са някак пълни и имат повече вени от преди.

Лека вечерна всички  Grinning

# 73
И аз да се оплача набързо:

Днес се опитах да си запазя час за ранната ФМ ( нухална Транслуценция), но се оказа че добрите специалисти, като Д-р Марков и д-р Димитрова са заети  2 месеца напред :shock: Shocked 

Няма как- при Марков се записах за 2-рата ФМ (чак Юли)

А за 1-та ФМ са записах при колежка  на Димитрова във Фемина. казва се д-р Въргалева( или Врагалева)   Имате ли инфо за нея? Къде ще ходите на ФМ, и записахте ли се вече?

Излиза че за да си направиш  Първата ФМ при добър специалист,и в срок, трябва като видиш двете чертички да звъниш за да си запазиш час Close
Аз бях при д-р Врагалева първия път когато ходих за установяване на бременност. Млада и много симпатична лекарка. Мисля, че във Фемина няма лекар, който да не е специалист по фетална морфология.

# 74
здравейте и от мен.утре съм лекар и се моля всичко да е наред .Дани миличка съжалявам ужасно много.незнам какво мога да ти кажа .едва ли някой би те утешил в момвента.трябва да бъдеш много силна и да не падаш духом само така ще излезеш от лоата ситуация и много скоро отново ще бъдеш щастлива.ПОВЯРВАЙ  МИ.Една моя приятелка бебето и падна в 5 месец ако можеш да си представиш за какво става въпрос в такъв напреднал стадий..тя не се отчая беше страшно силна и само след 6 месеа забременя отново.сега се радва на прекрасно момиченце-живо и здраво вече на 5 месеца.пожелавам ти от цялата си душа и сърце в най -скоро време същото щастие да те сполети и съм сигурна че ще бъде така-ПОВЯРВАЙ newsm17 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт