ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 395
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен в новата темичка много е хубава.Не съм влизала няколко дена и сте изписали доста.
Аз вчера вече се записах на ЖК,видяхме и бебчо пораснал , като го видях вече съм по спокойна.Следващия път като ходя и аз ще правя  БХС .

BIBI_SZ  пожелавам ти  много семейно  щастие и декември да гушкате пухкаво и сладко бебче.
 Дани   Hug Hug

# 46
Za temperatura neznam, no ve4e nqmam nikakva 4uvstvitelnost na gurdite. Neznam dali trqbva da se pritesnqvam...vie kak ste?

# 47
При мен гаденето е почти изчезнало, но понякога се появява като вчера например беше ми много зле следобяд  Sick
Гърдите и при мен са вече почти безболезнени само от време на време ме наболяват...явно е нормално всичко това, дано да е така!

Poli радвам се че и при теб са нормални нещата Hug

# 48
Invisible, dano si prava, 4e ve4e se pritesnih. Vsi4ko drugo mi e nared, daje korema mi raste  Embarassed no mnogo se pritesnih, 4e ne me boliat gurdite...Dano vsi4ko e nared!

# 49
Дани, много съжалявам, миличка. Сега трябва да бъдеш много силна и да преодолееш момента, защото новото щастие чука на вратата. От все сърце ти желая само усмивки занапред.  Hug Praynig

Zuerich, не се притеснявай за температурата - нормална реакция, причинена от повиченото количество на прогестерон в организма.. Аз съм с постоянна 36,8, но при мен има липса на прогестерон и сега си го добавям с Утрогестан.

Invisible, стискам палци за голяяяяма усмивка утре след прегледа. Peace

Elmina, и моите гърди вече не са чувствителни.. а съм едва в 8 г.с.   bouquet

# 50
Дани, много съжалявам, миличка. Сега трябва да бъдеш много силна и да преодолееш момента, защото новото щастие чука на вратата. От все сърце ти желая само усмивки занапред.  Hug Praynig

Zuerich, не се притеснявай за температурата - нормална реакция, причинена от повиченото количество на прогестерон в организма.. Аз съм с постоянна 36,8, но при мен има липса на прогестерон и сега си го добавям с Утрогестан.

Invisible, стискам палци за голяяяяма усмивка утре след прегледа. Peace

Elmina, и моите гърди вече не са чувствителни.. а съм едва в 8 г.с.   bouquet
Yoyoana, i az sum v 8 g.s. V nedelya vlizam v 9g.s. Po lenti4kata mi ne e taka, za6toto tq iz4isliava sedmicite spored poslednia cikal, a ne spored realnata duljina.

# 51

Дани пожелавам бързо възстановяване, и да знаеш, че те очакват много хубави неща.... Така е .... след всяко лошо идва добро..... Съдба!!

Момичета относно температурата въобще не се притеснявайте, просто сте бременни...Simple Smile   .... но аз вече писах по този въпрос, много се пазете, в момента организма ви е по податлив и чувствителен и най-малкота простуда и инфекция преминава много бурно...

Аз по време на празниците бях 5 дни с 38 градуса и не защото съм хванала някакъв бог знае какъм вирус, а просто защото са се комбинирали нещата с най-бурния хормонален пик....  Не искам пак да се сещам за това, моите страхове не трябва да са ваши..... но се пазете много!!!

Весели усмивки на всички!!! Laughing Laughing Laughing

Санчес

# 52
  • София
Здравейте момичета,

ама, тези темички колко бързо се пълнят!! 2 дни не съм влизала и колко много нови странички!

Относно БХС- аз се обаждах в Майчин Дом - сф, и ми казаха че взимането на кръв не е задължително да е на гладно Laughing , което доста ме успокоява. Цената е 37 лв и резултатите излизат до 1-2 дни( както беше споменал някой преди това)

Приветствам идеята, майчетата, които са по- напред със седмиците и са направили вече БХС и 3Д- ФМ, да разкажат подробности       ( не че не сме изчели достатъчно по темата...ама тъка от 'Първа ръка" инфо си е друго Heart Eyes)

# 53
  • Бургас
мами, чели ли сте това http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm. Мисля, че е полезно  Grinning

# 54
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дани думите са излишни...
 smile3518 smile3518 smile3518

Температура имам 37 всеки ден. Втриса ме и вси ми се спи, но пък за сметка на това няма гадене!!!!
Гърдите-огромни и болезнени.

Приветствам идеята, майчетата, които са по- напред със седмиците и са направили вече БХС и 3Д- ФМ, да разкажат подробности       ( не че не сме изчели достатъчно по темата...ама тъка от 'Първа ръка" инфо си е друго Heart Eyes)

# 55
мами, чели ли сте това http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm. Мисля, че е полезно  Grinning

Миличка, имаме го на първата страничка в "Полезно за четене и разглеждане" Simple Smile

# 56
Elmina, и моите гърди вече не ме болят... но са по-големи от обикновено  Simple Smile

# 57
Elmina, и моите гърди вече не ме болят... но са по-големи от обикновено  Simple Smile
Moite ne sa mnogo golemi, no sa po-oformeni....

# 58
Ехооооо, момичета!!! Привет на всички! Толкова съм заета, че нямам време дори да ви прочета, а вие пишете ли, пишете.......
Относно миседа на Даниела, бих искала да изразя най-голямо съжаление и да пожелая скоро отново да пише в отчетните. Много е важно да не се фиксираш върху лошата случка. Както казват: "Всяко зло за добро". За твое успокоение, аз преживях мисед и кюретаж на 30.11.07 и веднага след трите месеца изчаквателен период видяхме двете чертички. До колкото знам след такъв случай доста лесно се прихваща, тъй че успех и да се похвалиш!!!
Днес бях на изследвания за кръв, урина, спин, васерман. За инфо: отидох в Цибалаб с направление, за всичко освен Васерман имат договор с НЗОК. Общо заплатих около 12-15 лв /такси +васерман/. И да ви се похваля- от днес съм в четвърти месец........ Странно защото си мислех, че миналия четвъртък съм влязла, ама след справка с линийката на Инвизибъл хванах грешката ooooh!
Биби, честито за сватбата, желая ти дългогодишно семейно щастие

# 59
Гърдите не ме болят(изобщо не започнаха), гаденето отмина (много рядко вечер), но имам друг проблем. Корема ми не расте Rolling Eyes Не съм качила нищо и в момента е като след хранене.

Общи условия

Активация на акаунт