Абитуриенски бал 17

• 37 919
  • 693
  •   1
Отговори
# 255
Разгледах всички снимки от последните страници в темата.Много хубави момичета сте!
Днес в града ни видях доста абитуриентки и това, което ме впечатли, е че роклите на повечето никак не бяха съобразени с фигурите на девойките.Ясно е, че вкусовете и възможностите ни са различни, няма как, а и не е нужно, да се харесаш на всички! Peace

# 256
НЕ желая..да гледам теми..в които се обижда..Нека критиките ви бъдат по градивни...намеика..не е специално към теб това ..а към всички..защото..както се казва..ще ви обадя на модераторите..просто е излишно напрежение това.

# 257
Уха, тука много често става напечено, що така незнам!

Защото всеки се прави на интересен и се опитва да се изтъкне с нещо повече от другите  Wink
А относно хеликоптера изобщо не ми допада идеята  Sick много глупаво

# 258
Бери гърл, много си красива, само това колие към черната рокля е било излишно.
Намеика, много е хубава щерка ти.
Пък на Карамелка не видях снимките Crossing Arms И пак съм изтървала купона Crossing Arms

# 259
за сведение на шушулче,това е мойта доведена дъщеря http://i68.photobucket.com/albums/i19/nameika/DSC_8793.jpg?t=1211623024
 а това е роклята и http://i68.photobucket.com/albums/i19/nameika/untitled.jpg?t=1211623080

а това дъщерята на приятелка която вчера имаше бал http://i68.photobucket.com/albums/i19/nameika/DSC03294.jpg?t=1211623054

а в последния момент ни изненадаха доста приятно,щеше да я кара шофьора на наш първи братовчед с ауди а8,но преди малко ни паркира най-новата тойота лен крузър в8 http://bp0.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/RvGLXW5U63I/AAAAAAAAVAI/sMiw … coop_TLC08_19.jpg,страхотна е,а абитуриентката още не знае,ще е изненада Laughing

Благодаря, че качи снимката пак Hug, оценявам го. Моделът не ми харесва, но аз си падам по много изчистените модели, обаче цветът е трешач Shocked, чудесен е  bouquet.
Браво и за колата. Ти си казвала, че се возите на джип, но аз да си кажа де, напомни й като слиза да се сети, че е на джип, че преди 2 седмици някъде забравих, че съм в джип и... паднах хихи. Голяма съм блейка hahaha

# 260
здравейте момичета  Hug от месец следя темата и се радвам за всички вас .Много сте хубави!!!  Heart Eyes И моят бал беше преди няколко дни.....еуфорията мина вече и сега ми е много тъжно ....Реших и аз да се покажа на няколко снимчици  Wink С черната рокля е от изпращането а зелената от бала  Blush

# 261
# 262
хубава рокля,ама цвета не ми харесва  Confused просто не си падам по зеленото  Sunglasses Sunglasses

Polincho  и ти си хибавица  Mr. Green

# 263
здравейте момичета  Hug от месец следя темата и се радвам за всички вас .Много сте хубави!!!  Heart Eyes И моят бал беше преди няколко дни.....еуфорията мина вече и сега ми е много тъжно ....Реших и аз да се покажа на няколко снимчици  Wink С черната рокля е от изпращането а зелената от бала  Blush
Хубавка си.... обувките можеше да са друг цвят..а на роклята за изпращането материята ..не изглежда добре на снимки..сигурно на живо е по различно.

# 264
Polincho, страшно красива си, много лъчезарна, зелено много ти отива и роклята ти стои прекрасно!

# 265
Благодаря ви много  Blush
Ами зелена си я избрах исках да бъде ярка  Simple Smile а тази за изпращането е дантелена - отдолу малко сатен и отгоре пада дантелата и за това седи така Wink Обувките за бала тук не се вижда, но имат същите катарами като тази на роклята.

http://tinypic.com/view.php?pic=1t53e9&s=3

# 266
Ето мееее!!! Да кажа само че се събудих вече и снощи всичко беше прекрасно - и кавалерът ми и празненството в ресторанта с роднините и после в Шератон и в Син Сити и в Уго...хехехехе
Много съм доволна че месеците притеснения за да е всичко идеално си струваха. Пожелавам на групиката днес незабравим бал!
Снимки тези дни ще пусна снимки

# 267
...и кавалерът ми и празненството в ресторанта с роднините и после в Шератон и в Син Сити и в Уго...хехехехе

Ти баш мойта програма си описала! Joy
Няколко годинки назад, де. Mr. Green Whistling

# 268
  • София
Предполагам, че чак утре по някое време ще ме прочетете - пожелавам на днешните абитурентки много весело изкарване!  И пак да си кажа - вие от темата сте най-хубавите. Вчера и днес видях няколко  из града, не ми харесват толкова колкото  вие.  Да помърморя като майка - и умната!

# 269
  • по пътеката
много сте готини, моми4ета,не успях вси4ки да видя, но от няколко дни нагледжах темата, имам син абитуриент, та да видя как са малките дами!
поли, зелената рокля, наистина, е трепа4! добре ти стои, рядко този цвят стои добре на някой!
пожелавам на вси4ки майки и абитуриенти, сега спокойно! да до4акаме матурите, после вси4ко по новому ще бъде! имате големи, пораснали и ве4е самостоятелни деца, нека от тук нататък те си правят свои избори и мамите по-малко да се тревожат и да си пиеме споко мохитото!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт