Абитуриенски бал 17

• 37 921
  • 693
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Аз току що се прибирам от изпращането с  класа.....беше мега яко, много плакахме и много се смяхме.....ей до сега сме били заедно, просто беше незабравимо, представям си бала какъв ще е   bouquet

3пъти по-хубаво  и после мн мн мн ще ти липсва

# 287
# 288
И тук да кажа, че си перфектна Heart Eyes За другото няма да коментирам, ти си знаеш, само ти пожелавам да намериш точните и истинските хора, които да наречеш Приятели!
Я кажи кой ти прави грима Flutter
Благодаря.
Мирослава  Simple Smile

# 289
И тук да кажа, че си перфектна Heart Eyes За другото няма да коментирам, ти си знаеш, само ти пожелавам да намериш точните и истинските хора, които да наречеш Приятели!
Благодаря.
Мирослава  Simple Smile

Де се подвизава тази Мирослава? Blush Mr. Green

# 290
Благодаря.
Мирослава  Simple Smile

Де се подвизава тази Мирослава? Blush Mr. Green

Само по телефона може да я намериш и като си запазиш час. Сега гримира в един салон в базар Европа.

# 291
аХ`Не!, не трябваше ли да си в Сл. бряг, или от тям някъде ловиш нет?

# 292
аХ`Не!, не трябваше ли да си в Сл. бряг, или от тям някъде ловиш нет?

Прибрах се в 8 сутринта.

# 293
Ах`Не ако бях мъж да съм ти налетяла...страшно красива си

# 294
Ах'Не много ми харесваш   Heart Eyes
Досега мой колега от Техническия ми беше на гости. Аз бях отворила твои снимки за разглеждане  Crazy
Той е завършил Математическата  Flutter и питаше дали и ти си завършила там. На една снимка от изпращането имаше снимка на МГ и на Романската Гимназия.
Много , много си хубава  Heart Eyes  Hug

# 295
Ах`Не ако бях мъж да съм ти налетяла...страшно красива си
Страхотна е наистина. Peace

# 296
Благодаря ви отново.

Завърших  Crazy Crazy     френската гимназия.  Simple Smile

# 297
  • София
Ах'Не, супер си била. Много хубав грим Peace Жалко, че не си прекарала добре ама да не ти пука- какви ли не празници ти предстоят.

# 298
Жалко, че не си прекарала добре ама да не ти пука- какви ли не празници ти предстоят.

Peace

# 299
Е,аз отидох на бал заради роклята и грима.  Grinning  Така че всичко е точно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт