Абитуриенски бал 17

• 37 903
  • 693
  •   1
Отговори
# 465
коя е принцесата с лилавата рокличка???

аз да ви се похваля...днес ходих до фотото да видя снимките от там и съм пИрфектЪ...като взема снимките ще ви ги пусна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 466
http://www.album.bg/rossynka/?view=3&page=3
на 2 страница са моите снимки
дано ви харесат  Praynig  bouquet
( до сега не съм се показвала от суеверие преди бала  Embarassed )

# 467
Лорън,много ми хареса, не мога да свикна с новия ти ник, въпреки че според мен с тази рокля си скрила хубавото си тяло. Цвета ти ходи изключително много. Wink Приятелката ти май е с подобна рокля.
Рали, наистина си супер, премена и елегатна. Hug Много ми харесваш. Роклята шита ли е или готова?
_Rossy_, прическата ти е много интерсна, само това вдигнатото в началота на косата не ми харесва много, но пък ти отива. Издържа ли до края на вечерта. Грима ти е много хубав, сигурно си ходила на гримьор.

# 468
http://www.album.bg/rossynka/?view=3&page=3
на 2 страница са моите снимки
дано ви харесат  Praynig  bouquet
( до сега не съм се показвала от суеверие преди бала  Embarassed )

мн си красива Simple Smile нямам никаква забележка Simple Smile  Hug

# 469
  • София
И моя бал мина....беше страхотно но свърши много бързо  Cry   за сметка на това обаче имам мноого снимки...ето ви няколко

Браво,супер,много ми хареса стила ти.  bouquet

# 470
# 471
Лорън,много ми хареса, не мога да свикна с новия ти ник, въпреки че според мен с тази рокля си скрила хубавото си тяло. Цвета ти ходи изключително много. Wink Приятелката ти май е с подобна рокля.
Рали, наистина си супер, премена и елегатна. Hug Много ми харесваш. Роклята шита ли е или готова?
_Rossy_, прическата ти е много интерсна, само това вдигнатото в началота на косата не ми харесва много, но пък ти отива. Издържа ли до края на вечерта. Грима ти е много хубав, сигурно си ходила на гримьор.

Благодаря много. това отпред трябваше да не е толкова вдигнато но понеже само си навеждам главата и изглежда доста нагоре иначе не беше .Прическата издържа 2 вечери след като даже спях
А грима го правих сама - 2 часа и много се радвам че изглежда като професионален ( малко ми е хоби и се увличам понякога )
Благодаря за хубавите думи   bouquet

# 472
Страшно ти ходи този грим.Браво. smile3501 smile3525
Прическата с какво е правена,че е  издържала толкова време? С лак ли?

# 473
Rossy_ много си красива, /за мен най добрата от всички снимки до тук/ мисля че  тена е малко тъмен но това е мое мнение, имаш страхотни черти, прическа, грим, рокля, всичко е супер

# 474
И на мен ми хареса много Роси. И тортата ти е чудна  Crazy Hug

# 475
Страшно ти ходи този грим.Браво. smile3501 smile3525
Прическата с какво е правена,че е  издържала толкова време? С лак ли?

да с лак и много фиби  Grinning
Rossy_ много си красива, /за мен най добрата от всички снимки до тук/ мисля че  тена е малко тъмен но това е мое мнение, имаш страхотни черти, прическа, грим, рокля, всичко е супер
много ти благодаря.   bouquet  за тена ходих само 1 път на солариум и нямам бронзант .можеби от светлината или блясъка и изглеждам по матова  Grinning Grinning
И на мен ми хареса много Роси. И тортата ти е чудна  Crazy Hug
и много много вкусна  Hug Crazy  bouquet

# 476

и много много вкусна  Hug Crazy  bouquet
Не се и съмнявам.... Joy

# 477

шита е..имаше я като модел в магазина и с малки промени направиха Моята рокля Grinning аз до последно се чудех как ще изглеждам..но след всичките прически гримове и т.н накрая визията ми беше точно такава каквато исках

# 478
Rossy_ и си ми съгражданка

# 479

Aбсолютно   bouquet перфектна визия и стил,поздравления  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт