Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за рентгеновите снимки по време на бременност?
Какво е мнението за използването на кремове против стрии по време на бременност?
Какво е мнението за приемането на лекарства като No-shpa по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за рентгеновите снимки по време на бременност?
Мнението за рентгеновите снимки по време на бременност е разделено. В първите 1-2 месеца, когато се формира органите, рентгенът се счита за опасен. По-късно, при извънредни ситуации, те могат да бъдат направени, но обикновено се избягват. Стоматолозите вземат предвид бременността и ако е необходимо могат да направят снимка с предпазна жилетка.
-
Какво е мнението за използването на кремове против стрии по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на лекарства като No-shpa по време на бременност?
-
Какво е мнението за увеличаването на размера на краката по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на витамини по време на бременност?
Става въпрос за коронка на имплант и понеже е специална се правят 2 снимки една преди поставянето и една след. Говорих със зъболекаря и ме посъветва да изчакам. Аз не бих чакала т.к. това чакане е за сметка на останалите зъби(не мога да се храня на страната с импланта в момента). Да не говорим, че от 1 година тази страна не я ползвам пак заради импланта. Февруари ми сложиха импланта и питах при бременност ще има ли проблем и казаха - не, а сега се оказа, че всъщност не съм разбрала
Вярно за импланта няма проблем даже колкото по-късно сложат коронка толкова по-добре, но на мен този вариант хич не ми допада.
може да са болки предизвикани от притискане при наличие на други проблеми(колит, запек, газове). Съгласна съм обаче, че е нужна почивка. На мен точно това ми казаха - да лежа 
, ако знаете само как се вълнувам. Още не мога да повярвам че ще имам момченце
. Еи мъжките мами после да дават съвет как се гледа бебе с пишка
.
?
.
Обясниха ми, че снимки на бременни са правили, но общо взето ги избягват. Хирурга отказа да ми снима зъба на контролния преглед 
и че всичко е наред

ще чакам събота и мнението на лекаря, то е ясно.