Плода на любовта през НОЕМВРИ ще покажа на света!

• 11 271
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Рози аз ще минавам да ви проверявам от време на време не се притеснявай Wink

Вале и аз първия път усетих бебето късничко - в средата на 5-тия месец. Сега ми се струва, че вече го усещам, ама не съм 100% сигурна, все ми се струва, че е рано. А и наистина чувството се забравя ooooh!

Аз проблем с гърдите нямам - могат да си големеят колкото си искат. Принципно съм с малък бюст и сега не ми е порастнал много, а и се съмнявам, че ще порасне кой знае колко. Предната бременност като, че въобще не ми беше мръднал Whistling

Мирабела колежке по термин, я слез от балкона да кажеш какво ново при вас с бебо Grinning

# 196
Малееее, колко сте изписали!  #Crazy Вие сте неудържими, бе!  Joy

Мишле, в началото пиех но-шпа 3 пъти по 2 постоянно, док ми беше казал да ги пия без значение дали ме боли. Отпускат матката. Сега вече пия по 2 хапченца, когато имам нещо напрежение или болка и, ако не ми изчезне напълно, след 4-5 часа пак пия. Но-шпа-то няма да ти навреди, само ще ти отпусне матката, което е препоръчително, защото болката и напрежението може да са контракции. Не се притеснявай да ги пиеш няколко дни дори!

Yulia2008, пусни търсачката за рентгенова снимка и ще видиш колко теми!  Peace Главното е, че при снимката се слага върху тялото една оловна риза и така лъчите не стигат до корема ти и до бебо! Може да не ти е спешно, но ти си знаеш само колко е дразнещо да се храниш предимно от едната страна!

Лиде, много се радвам, че вече всичко е наред!  Hug

Честито на всички мами, които са си разбрали пола!
Исках да кажа пола на бебето, то полът на мамите е ясен!  hahaha

Вече минаха 2 седмици от последния ми преглед, а следващият е чааааак след 2! Едвам издържам и ми се струва цяла вечност откакто не съм си виждала бебчето! Надявам се, че е добре и се врътка в корема ми! Praynig Засега съм решила обаче да проявя търпение и да отида наистина след 2 седмици, все пак док си знае най-добре!

Понеже си говорите за сънища и аз много често сънувам разни щуротии. Снощи, например, сънувам, че съм отишла на преглед и док ми казва, че бебо е добре и ми подава една бутилка с мляко, защото не съм се хранела както трябва!  hahaha

Хайде, хубав ден и уикенд! Hug

# 197

Понеже си говорите за сънища и аз много често сънувам разни щуротии. Снощи, например, сънувам, че съм отишла на преглед и док ми казва, че бебо е добре и ми подава една бутилка с мляко, защото не съм се хранела както трябва!  hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
Здравейте мами! Много ми е приятно и интересно да ви чета.
Тонеса Simple Smile всичко при мен и бебето е добре. Понеже съм решила да не се шашкам с разни изследвания, затова и не вземам отношения по темите, но ви чета редовно. Ходих на ФМ м/у 11-13 седмица, всичко е нормално и няма да правя други изследвания. За пола на бебето ще пиша другия месец, тогава ще го гледаме, ако се покаже. На 21.05. бях на ЖК-мерки, теглилки, стандартните процедури.
За срещата- ще се състои ли и от колко часа?

# 199
Мирабела хубаво е че всичко е наред - пиши по-честичко дори и само за едно здравей, а за пола ще чакаме с нетърпение. Много се вълнувам за всички нас - не само за себе си и много се радвам когато някоя мама се похвали, че са видели бебчо и всичко е наред Hug

# 200
  • София
Момичета, върнах се!
Пола на видяхме на бебо, след две седмици съм на преглед и дано тогава се види Grinning
Сега ме гледа доста обстойно (около 45 мин), измерва разстояния на тила от ноздрите - как се казваше това изследване newsm78 и каза, че всичко е прекрасно.
Направих си БХС. Дано всичко е ОК Praynig В понеделник ще ми е готов резултата.
Не знам защо ама сега съм малко притеснена за БХС - то. Почвам да си мисля......... уфффффффф, няма да мисля лошо. Sad
Това е за мен. Бебо расте и се развива Simple Smile

# 201
Тинка нухална транслуценция се казва,щом е казал че всичко е наред,бъди спокойна и БХС ще е супер ще видиш,горе главата мисли позитивно за да се усмихва и бебчо! Hug

# 202
Super че всичко е на 6  tinkatink  Peace
Абе момичета нещо не ми отваря албумчето ни.Сменена е паролата ли newsm78

Ако си съгласна метни ми твоите по мрежата, моите ще требва с колет да ти ги пратя  Crazy  Whistling

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 203
Леле че съм шматка ooooh!
Нали пиша на фонетична и вместо паролата да я въвеждам noemvri съм писала noemwri Whistling
Ужас, сори за офа.

# 204
Тин радвам се че шушулката е добре  Hug Полът не го мисли , нали знаеш онази приказка " То като порасне само ще си реши какво да е.." Joy JoyСега чакаме Пепена на отчет  Laughing

# 205
  • София
Тин радвам се че шушулката е добре  Hug Полът не го мисли , нали знаеш онази приказка " То като порасне само ще си реши какво да е.." Joy JoyСега чакаме Пепена на отчет  Laughing

Simple Smile аз пола не го мисля - каквото иска да е, няма значение.
Притеснявам се за БХС-то ми Sad
Ама до понеделник, ще ми е малко кофти Weary

# 206
Тинка бравос за добрите новини - не се стягай за БХС всичко ще е наред Hug

# 207
И БХС-то не го мисли , ще видиш че и там всичко ще е наред Hug

# 208
Здравейте и от мен.
Тинка много се радвам за вас с бебо.дано  всички мами все хубави новини чуят.
Ние сме на преглед на 29 и вече почва да ме обзема ужас.

# 209
весел уикенд на всички аз се изпарявам! До понеделник от мен!
Пепенка вече сигурно я разсмива бебока,аз по това време бях Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт