Плода на любовта през НОЕМВРИ ще покажа на света!

• 11 273
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
hana, аз на 30 г няма да стана манекенка, като досега не съм била  Laughing, ама поне туй дето си го имам да си остане още  малко поне, че трудно се стягам ....каквото стане такова  Mr. Green
anutev, за колелото май по-скоро е опасно ако наистина караш колело, защото има опасност от пасане, нали като понапреднем още малко щял да ни се измести центъра на тежеста а на тренажор е ок.

Yanoren, пиши спокойно душа ако ни спрат ще се наместим да изпишем някой друга тема, да помогнем на закъсалите с писането.

ladybedi Hug , благодаря ти, аз май вече се чудя какво да измисля за да се оплача.отивам да работя да не се занимавам с глупости.

# 181
  • София
Като сте заговорили за сънища...аз нощес сънувах малко бяло коте..... newsm78 Но не съм и търсила значи ли нещо, не значи ли... Thinking Не искам да се стресирам излишно Crossing Arms

Днес ми е готино, защото след работа отиваме с милото на гости на мама и тате и там ще си почина истински Praynig Само и това напрежение да го няма....чудно ще е Praynig

Ама докато свърши работния ден има-няма още 5 часа.... ooooh!
В момента си храня бебока, т.е обядвам. Не знам дали му харесва китайско, ама важното е че на майка му това й се хапва Joy

# 182
Искам китайскоооооооооооо  Cry Мразя го този наш малък град , нищо няма Close
Един китайски няма , искам в По-голям граааааад Cry
Толкова го обичам туй китайско , че ако има лесно всеки ден такова ще ям  Mr. Green
Но ми се случва рядко , само когато ходим в Бургас ooooh!
Айде оплаках ви се и огладнях още повече Mr. Green

# 183
  • София
Здровейте всички момичета и специални поздрави на Валя. Днеска си взех резултата от БХК и съм с нисък риск от което съм много радостна.
Момичета и аз родих вече поне 5 пъти по време на сън , както и при първата ми бременност. Тези сънища са нормали. Много целувки на всички.

# 184
Привет отново!

Виждам за сънища си говорите ... и аз ги сънувам еднииии  Crazy

Хриска, мерси за пожеланията за фризьора, вече се харесвам повече, че беше ми поизпадала боичката.А за съня е нормално, като си бременна да сънуваш раждане.Аз предната бременност през вечер раждах  Laughing
Вита, на този етап започва да се изправя матката, но бебо все още не се е вдигнал.
Вале, бебчето е още много мъничко, за да усещаш подритванията му.Споко, мила, ще го усетиш и още как.Така ще те шутира после, че ще се чудиш какво става.  Mr. Green
Хот лейди, искаме те душко, ама аз понеже тази седмица не мога да се класирам за срещичка и си трая.

За гърдите...и моите станаха като на фолк гърла  Mr. Green Пак ще купувам нови сутиени май  newsm78 И това, което много ме изненада е, че ми потече онази вечер малко кърма  #Crazy Ама сигурно е някаква остатъчна, защото преди 6 месеца спрях да кърмя Теа.

На последък съм със страхотно главоболие  Sick Ама направо едва гледам Tired И това почти всеки ден.Явно е от хормоните, знам ли  newsm78

Хайде, чакаме новини от Тинка и Пепена  Simple Smile

Отивам да полегна докато дзверо спинка, че после ще ме метне на черешата  Wink

# 185
Здравейте сладурки  Hug
Ееееееееееей не мога да ви смогна и това е  Crazy , брей големи писателки  Mr. Green Heart Eyes
Надявам се всички сте ОК и личния състав е налице без изключения  Peace

Гледам за китайско си говорите  newsm78 Няма да изпадам в подробности, ще ви ги спестя, ама една моя приятелка бачкаше в една от преките на Витошка в един голям китайски ресторант и  ...  Sick Sick Sick тотално ме отказа от туй хапванце. Верно е вкусно ама, гледайте да го избягвате.
Нищо не е измито качествено  иииии ... айде стига толкосТ ...

Някой вече направи ли това второто БХС , дето се прави между 15-19та седмичка  newsm78 Че нещо бая му се чудя дали да не му тегля един игнор  Thinking

Айде сладурки лекичък и хубав ден, с по-малко болежки ...

P.S.  Лелееееееее Shocked какви цици съм отпрала, тежат ми и ми пречат зверски бе хора, до кога ще растът тия гадини ? newsm78

# 186
  • София
А пък моите цицори не са мръднали Crossing Arms Не че са малки, ама винаги ми е било интересно как ще изглеждам със силиконец, та викам поне като съм бремелинка да станат по-големки, ама те не щат Thinking Милото казва, че са бая наедрели, ама аз нещо разлика не виждам newsm78

# 187
Джинди аз второто БХС го игнор  Flutter
Моите от С са на чашка Е,ама и аз си представих че ще растат още,но има време и все пак като че ли са в застой вече newsm78
Пепенче стискам палци,вълнуваща среща с бебока пожелавам и да разказвааааааааааааш!  bouquet

# 188
Хриска за сънищата другите мами са прави - всико е отражение от бременлските ни страхове и преживяното през деня. Споко мила и аз предната бременност си спомням, че раждах Simple Smile
Джинджи аз ще правя второто БХС, ама да знаеш, че аз първото не съм правила Flutter Чак другата седмица на 3.06 ми е датата.
Стискам палци на Пепе и на Тинка Praynig и чакам да разправят, че аз ще ви напускам за 1 седмица, а не ми се изпускат много клюките Mr. Green аз по природа съм си малко любопитна Flutter Flutter Whistling

# 189
Мишле_  айде да си ги сменим   Mr. Green (цоцките де  Crazy)

Предлагам ти едри и сочни , като на фолк певачка , вечер не можеш да се завъртиш от тях ... ужасия е голяма. Изскачат ми от сутиена и ми се мандахерцат на ляво и надясно под носа и изпадам в див ужас  smile3516

Ако си съгласна метни ми твоите по мрежата, моите ще требва с колет да ти ги пратя  Crazy  Whistling

Розичка ,  Hug Аз много мислих, ама вече си го обичам това фъстъче  ... и майната им на тия БХС дето ще ми мерят некакви си проценти ...
Бог да ниги пази само  Praynig Praynig

Пепена ли е днес на лекар ? Айде стискам палци и дано новинките да са розовки  Praynig
Късмет и за всички други мами дето днес ще имат срещи с бебоците си  Hug Hug

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 13:55 от Djindjari

# 190
Точно тъй Джинджи,наистина си го обичам пумпалчо!
Пепенка е при доц.Балев мнооооого важна среща,сигурно и пола ще й каже! Peace

# 191
Тонескоооооо много време туй цяла седмица без теб ooooh! newsm78 Вече ми липсваш............. Heart Eyes

# 192
Валя, първият път го усетих бебето много късно - 20-21седмица, и отначало въобще не бях сигурна дали е то. Така че за момента въобще не се притеснявам, че не го усещам. А за разположението на матката - ако легнеш и си опипаш корема, ще я усетиш, тя е доста по-твърда, като топка, от останалите неща. Във всеки случай е долу ниско, под пъпа, тепърва ще се качва нагоре.

# 193
  • София
Джиндж, знам к'во е голяма цицора, и моите не са малки , преди носех 90С или Д, ама сега започва да ме попритиска тук-таме сутиена, ама то е и от килцата в повечко, де Blush Иначе знам к'во е да си легнеш на цицорите и да не можеш да спиш Whistling
даже милото ме бъзика, че с едната мога да си подложа и да си легна върху нея, а с другата да се завия Joy Лесно им е на мъжете, имат само пишка, и то една! Joy Mr. Green
Като заговорихме за цици- вас болят ли ви?Усещате ли си ги? Моите вече не толкоз, но има моменти, особено вечер дето така ме заболяват, че направо не  истина, откачам просто Sick После от само себе си ми минават и повече не ги усещам. А като не ги усещам, започвам да се пипам дали всичко ми е наред.....абе.....бременна му работа Heart Eyes Laughing

# 194
През деня не ги усещам, понякога само ме сърби кожата. Вечер като си сваля сутиена ме болят адски, имам чувството, че са станали на камък, после пак се успокояват. И аз съм стигнала до D размер, много се надявам да не продължа с уголемяването Simple Smile.

Много е интересно, че имам усещания, които са от по-късен етап на бременността, и не са реални усещания, а по-скоро спомен от предния път. Усещам как ме болят гърдите, както като ми идваше кърма, или понякога ми се свива стомахът горе високо, както като риташе бебето в последните месеци, много е интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт