АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 650
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! bg НАЙ-ВЕЧЕ НА ВСТ–80 ! Ако има други учители да си признават. Wink

# 46
  • гр.София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! bg НАЙ-ВЕЧЕ НА ВСТ–80 ! Ако има други учители да си признават. Wink

Сещам се и за Мегишик.
 Ами вие,студентките Wink,къде се забравяте?!  Честит празник и от мен!

Ади,как мина Рожденият ден?

# 47
Благодаря ви, момичета, за прекрасните пожелания и красивите букети! Много сте мили  Hug  Heart Eyes. Велмар, честит РД и на теб, още веднъж   bouquet. Нори, да е жива и здрава майка ти   bouquet.
Валка, ами тоз младеж как ще си го поделиме с Велмар?  Thinking  Wink
Елиона, честит имен ден, на патерици. Да си жива и здрава да си носиш името   bouquet.
Честито и на всички празнуващи днес   bouquet.
И аз да се похваля: Сашко вече пишка и навън  Laughing. Така че, слагам памперс, само когато спи  Grinning.
Dreams, за не чуването на телефоните, звъннала си на грешния телефон  Wink.
Всички болнички да оздравяват  Hug.
Ето и все пак почерпката:

Довечера по-силното  Wink.

# 48
Здравейте  Hug
Честит празник на всички   bouquet
Бланк, Кайли  Hug
Нори, да е жива и здрава майчицата ти   bouquet
Елионка, честито и на теб  Hug

# 49

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН   bouquet
Ние преди малко се прибрахме от кръщенето на племеничката. Уж само седяхме и ядохме, а съм толкова уморена, сякаш цял ден съм копала на нивата Mr. Green А Деница колко рев изрева, направо не е истина  ooooh!, повече отколкото на нейното кръщене.

# 50
Ей, къде сте всички? Да налея по едно, пък току виж се появите  Thinking.

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 21:52 от adrianska

# 51
Честит празник, макар и на патерици, на имащите повод!   bouquet
След малкия всички се изотръшкахме в къщи. Хрема,   , отпадналост и   . Лоша работа
    Хубавото е че Дани се възстановява и вече е само с лека хрема...
За творчеството ми...много ви благодаря за подкрепата. Имах нужда да чуя накои неща. Сега умувам как да кръстя поемата. Заглавието май се оказва по-трудно от 500 куплета.  newsm78  Няма да откажа на идеи  Naughty Чудя се за нещо "Горски истории" или "История без край" нещо такова...незнам  Thinking Смятам да избера пастелното жълто за цвят на корицата...
Та както и да е...
Желая ви приятна и спокойна вечер.. Аз отивам да се лекувам с чай, лимони и

# 52
 Здравейте, и от нас.
Честити Рожденни дни на Ади и Велмар (на патерица).Бъдете винаги много ,много  обичани и щастливи майки и съпруги.    bouquet
ВСТ80-Много съжалявам за загубата ви.Наистина в момента сте в труден период и ви пожелавам много бързо да отмине и отново да ви озарят усмивки и хубави емоции. Hug
Карим-нямам думи за приказката.....Много ми хареса наистина.И аз искам книжка предварително. Peace

Честит 24-ти май на всички от мен.И аз съм учителка под прикритие. Mr. Green

Ади-сипвам си едно питиенце и съм на линия  Party

# 53
  • София
 Hug Привет! Честит ви празник! (малко със закъснение) Grinning Милена, не знаех, че си учителка, по какво? Ако това беше насериозно де Blush Laughing
Ивчо тази вечер подобри личния си рекорд за късно заспиване - досега беше 1ч, от днес - 1.30ч  ooooh! Има ли други вампирчета? Иначе уж е по-добре - нямаше Т през нощта и днес. Дано върви към оправяне! Мимс, Пепър, вие как сте? Вст, а ти още ли не можеш да се храниш и те мъчи жажда? Дано всичко е наред вече!  Hug Heart Eyes
Албена,  Hug
Карим, наистина е трудно да се избере заглавие. Тук има и други таланти, може някой да даде идея  Wink На мен и твоите предложения ми допадат.
Сещах се и за Бамбуча тези дни.  Rolling Eyes
Лека нощ от мен!  Heart Eyes

# 54
Миленка, благодаря ти, мила  Hug
Елфче  Hug, за съжаление при мен положението май продължава да си е същото  Rolling Eyes Успях да хапна едно кисело мляко под формата на айрян и толкова. Днес безумно много ми се прияде сандвич с кашкавал, бяхме на път та се скъсахме да търсим магазин  ooooh! Накрая хапнах две хапки и бях до там  Cry Преди малко се излъгах и с една сладка и тя още си е в мен  Laughing В понеделник ще звънна на лекарката и да видим какво ще правим  Rolling Eyes Между другото и братчето ми се оплака, че два дни не е могъл да хапне нищо - незнам, какво е, ама май семейно ни тресе  Sad
А иначе Лори тази вечер си легна към 12ч, ама защото се върнахме късно. Обаче явно доста я тормози това зъбче, та преди малко се събуди с неистов рев и сега си играе в леглото  Crazy Май и тази нощ няма да се спи  Tired

# 55
  • София
Благодаря ви, за пожеланията за моята мама, много си я обичам. Вчера бяхме на гости при нея, а това е тортата, която й направих..

От 3-4 дни се чувствам ужастно- главоболие, повръщане, гадене отдавна не ми е било така

Vst дано по-бързо стъпите на крака Hug

# 56
  • гр.София

От 3-4 дни се чувствам ужастно- главоболие, повръщане, гадене отдавна не ми е било така

Що тъй?! Вирус или бебе?
 Страхотна торта Peace

ВСТ, все да ти кажа,че гладуването не е страшно, но ме притесни обяснението ти за непрекъснатата жажда.

За книгата на Карим- да не мислите,че става дума за 500лв ?!
 Карим, каква е сумата? ( Много грубо питам,но не ми идва по-завоалиран начин Embarassed)
 А илюстрации  ще има ли?

# 57
  • В ЛЮтеницата
привет
да започна с добрата новина Лора вече е с 17 зъба newsm47 и 18-ти на път... Лошата е, че в петък бяхме на лекар - преслуша я и каза, че няма нищо, но тя продължава да кашля, а вчера вдигна пак температура... Сега съм на тръни и чакам утре сутринта да я заведа пак... Толкова е кисела, че не мога да се справям с нея - добре, че майка ми дойде да помага...

# 58
Хайде и ние сме с Т, и то много странна - около 37.6, сваля я веднага, дивее и след няколко часа пак вдига. newsm78 А сега пък спи вече от 3 часа...

Нори, я направи едно тестче за всеки случай... Wink

Мдааа, издаването на книжката със сигурност не е никак малко - с НПО-то издадохме стихосбирка на едно момче с детски паралич и не си спомням тиража, но сумата беше 900 лв за 10-15 стр.

Само чакам Гого да се събуди и да отида на цялостна обезкосмяваща процедура.... Embarassed

Бързо оздравяване на болничките мами и дечица! Praynig

# 59
  • гр.София

Само чакам Гого да се събуди и да отида на цялостна обезкосмяваща процедура.... Embarassed

Блазе ти!

Пепър, а защо да не е от зъба?!

И от мен-оздравяване на всички болни Peace
 И стискам палци на Мадона идните дни!

Общи условия

Активация на акаунт