АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 684
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
 newsm51 за всички вас, прекрасни мами  Hug

Пух, и на мен много ми хареса това за бездната  Peace Учудихте ме като казвате, че постовете ми звучели положително - все си мислех, че само ви мрънкам и ви се оплаквам  Embarassed  Laughing
Анди, браво на вас - ние не можем да станем до 10 камо ли да стигнем до Елит  Embarassed Виж за яслата, може и да пробваме да се класираме - и две от мамите с които излизаме ходят за храна, та си правим среща там, ама ние с Лори все закъсняваме  Embarassed
Ади, дано бързо пробие цялото зъбче и да не го тормози повече  Hug

# 121
привет и от нас с Боян Simple Smile

благодаря ви много за вниманието по случай рождения ми ден въпреки че отсъствам от форума

на всички  мами пожелавам тези прекрасни слънчеви дни да донесат само топли и щастливи мигове за всички около вас Hug

# 122
Привет момичета. Виждам че има и други мъченици като нас... Едва приключихме с втория антибиотик преди няколко дни и снощи Даниел пак вдигна Т. Към 5ч сутринта повърна... Стори ми се супер странно да повръща от зъби, защото ни казаха че проблемите с гърлото му идват от никненето на новите кътници. А те никакви не са пробили. Мрънка, мрънка, седна в кошарката и повърна. Днес го оглеждах пак за кърлежи...Няма. Водих го на лекар, пак гърлото, но без налепи и гной. И сега не ми дават да му давам нищо освен антитемпературните - Нурофен и свещичките Ефералган. Нищо не е ял, ще се пръсна от притеснение. Вече е станал като парцаливо кльощаво човече.  Sad

Вст, много съжалявам за злополуката ви, кофти работа... Hug

Благодаря ви за подкрепата за поемата. Днес критикът ме похвали. Каза че тази епическа поема е като роман в стихотворна форма. Каза още че в наши дни рядко някой пише такива, почти ги няма на пазара. Това още повече ме изпълни с оптимизъм. Веднага като се оправи Дани, отивам в издателството да я мъдрим. Ще докладвам.

# 123
Здравейте  Hug
ЧРД на Цветенце   bouquet

Трудностите при нас продължават с пълна сила  Cry Днес на обед като се прибирахме с татито, един таксиметров шофьор излетя с висока скорост от една пряка и помля колата. Слава богу ние се отървахме само с уплахата, но яко са ни налегнали неприятностите  ooooh! Незнам още какво да очаквам  Tired Май е време и да спра да ви пиша за неприятностите ни, че те следват една след друга и само ви натоварвам. Горкото ни тати, не можа да се порадва дълго на новата си кола  Cry

Hug
ВСТ, дано всичко отмине скоро и нещата при вас да се подредят по нов, по-добър начин Hug
Нана, браво на работодателя ти Peace И на мен ми се е случвало да съм у дома без болничен, но аз работя държавна работа и не знам дали се брои, пък и шефката ми е разбрана.
Карим, късмет с издателя и дано Дани се оправи скоро Praynig Hug Както и всички болни мъници Hug
Ние излизаме навън на дебела сянка, че у дома не ни свърта много.

# 124
Вики снощи заспа без биба и спа цяла нощ! newsm44
Ентусиазирана от успеха на Дани реших и аз да пробвам  и то взе, че стана.И ние излязохме с историята за кучето.  Simple Smile Първо почна да мрънка, не ми повярва, но след като и баща й потвърди версията се успокои и заспа.Ще видим тази вечер как ще е.
А всъщност Дани къде се изгуби?

Vst_80, много ви се събра... Confused , дано това е последната неприятност и скоро да се похвалиш с добри новини. Hug
Karim, ще чакам с нетърпение развоя.Бързо оздравяване на Дани. Peace

# 125
  • софия
тук съм,но нещо ме мързида пиша  Sunglasses
найа пък днес следобяд сама си влезе в легълцето и спа там  Shocked Shocked Shocked!
сега пак си отиде сама и пак си легна там.направо незнам дали аз ще мога да заспя без да и усещам телцето до моето,дишането й ,както и шутовете  Mr. Green...
пораснаха ни децата  Rolling Eyes...чак ми става мъчно...ама не толкова,като за второ  Joy....
в този ред на мисли си мисля за мадонка.дано всичкое о.к и скоро да се черпим,за здравето на още една хубавица  Hug!
бързо оздравяване на свички болни.малки и големи  Grinning!
вст, Hug!

# 126
  • София

в този ред на мисли си мисля за мадонка.дано всичкое о.к и скоро да се черпим,за здравето на още една хубавица  Hug!
Peace Hug
Браво на Найа и на Вики!  Laughing Аз пък още си имам бебе  Joy Дали някой ще пропусне "о"-то на "още" и ще се опули?   Joy
Карим, браво на теб!  Hug Дано и Дани се оправи бързо!  Praynig Д-ра преди ни каза, че около 1м след като боледуват по-сериозно са по-чувствителни към нови инфекции  Tired
Баси жегата  Close Мразя!   Close Close Close

# 127
  • гр.Добрич
Аз пък още си имам бебе  Joy Дали някой ще пропусне "о"-то на "още" и ще се опули?   Joy

Май те гони мерака, а? Mr. Green

# 128
  • София
Аз пък още си имам бебе  Joy Дали някой ще пропусне "о"-то на "още" и ще се опули?   Joy

както беше оная приказка:
-Нали?
-Дали?
-Надали!  hahaha Hug Wink

# 129
  • София

Имаш вече жертва. Опулих се  Shocked Shocked Shocked  Joy

# 130

И аз така  Crazy

# 131
Hi everybody  Mr. Green
Привет от ветровит Торонто,ей не спира този вятър,направо ни се взе здравето  ooooh!
Вчера беше 10 градуса със северен вятър,язък ни за роклите  Laughing Иначе е слънчево ,но вятъра е много силен,направо се отчайвам на моменти,днес беше 19 градуса но утихна чак следобед .Иначе свършихме добра работа,извадихме си социално-осигурителен номер,който ни трябва навсякъде,вече имаме дебитна карта,Иван си купи листовки на руски  Mr. Green
В руския магазин до нас има сирене Дунавия,и други видове,кюполу made in Bulgaria ,лютеница,абе всичко си има ,даже пастет и кранвирши  hahaha,аз не ям от години такива неща ,така че само сиренето и кашкавала ще са разход.
Направи ми впечетление метрото ,все едно гледате Матрицата,само бъзикам Иван с култувото обръщение "Mr.Anderson",автобусите са като нашите 72,84,даже един с този номер минава до нас,но има и от типа на филма "Скорост" .Магазините в които цените са ниски ,са доста мизерни,но наистина е много по евтино от този до нас ,който е като 345.
Днес си хапнахме страхотна диня за 3 долара и манго за 1$,както и от вкусните ябълки.Киселото мляко си е Данон,няма Бор-Чвор ,ама не е болка за умиране,има си и Активия и плодовите Данонино,но без буквички.
Това което ме шашна беше центъра ,както гледаш една модерна сграда ,до нея магазин с дограма стил "ранна демокрация" ,от жълтата дограма помните ли я?
Голям майтап,а цените на индийските боклуци примерно са супер надути,а същевременно в едни много готим МОЛ си купих на Ели жилетка на Зара за 6$,нова колекция,и чорапки със силикон от Олд Неви 4 за 5$,странна работа Rolling EyesИначе дебели хора не виждам,като нас са си всички ,с изключение на цвета на кожата и дрехите,наистина нямат стил ,редовите хора,но то пък аз кой виждам хора на социал,защото нормалните през деня си работят.
Иначе всички са супер любезни,особено ако си с бебе,децата са на пиедестал,наистина,много са позитивни и търпеливи.Днес служителя едва не ми се поклони само защото съм бяла и от Европа,при всичките "индианци",които чакаха му се видях като лъч светлина  Mr. Green
Ами пътеписа продължава,Ваня ако още нещо ви се случи ще ти пратя билет за тук,да видиш тогава  Heart Eyes
Блан ако отслабнеш още малко ще като от онези реклами с тънката тарифа  Hug
ЧРД Hug на Цветенце  bouquet!Бъди жива и здрава!
Много благодаря за милите думи,адаптираме се лека полека,но шока е налице  hahaha
Пак ще пиша ,да знаете ,и чакам снимки от срещата!

# 132

-Нали?
-Дали?
Joy  hahaha Elwing, майтап, майтап, ама да не ти честитиме скоро  Wink.
Vst_80Hug.
Марго, радвам се, че се адаптирате. Щракни някоя и друга снимка, да добиеме и по-реална представа  Peace  Wink.
Дани, браво на Найа  Peace. Сега, като почнете да пишкате навън и съвсем ще ти се стори пораснала  Wink.
Качих малко снимки.

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 09:57 от adrianska

# 133
Здравейте от мен.
Вчера изпратих Тони при нашите и къщата веднага утихна. Седим си с баща му  и се гледаме с тъжни физиономии, и накрая излязохме да се поразходим да се разсеем. Знам че там ще е добре, но като го няма и се чудя какво да правя, а не че нямам работа.  Сядам сериозно да чета, че наближават следващити изпити и не ми остана време.
MamaMargo звучиш бодро. Еличка и Ники свикват ли с новата обстановка и езика? Дано все пак има и топли месеци там. Тук си настана лятото вече.
Дани наистина вече са големи. И Тони се върти върти до мен и става да си ходи в леглото, но иска да съм до него докато заспи. И така си седя на земята до леглото му. Вече се моля да заспива сам.

Аз пък със сънената си глава го прочетох няколко пъти докато схвана смисъла. Joy

Лек ден на всички! Hug

# 134
  • София

-Нали?
-Дали?

цък....още един шаран  Wink hahaha

Общи условия

Активация на акаунт