АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 654
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За МА даже пуснах един SMS и съм много доволна Party
и аз така  Blush
Елиа, аз веднъж на една баба й креснах да си гледа работата, щото ни се развика, че даваме боклуци на детето, що ние не ги лапнем - имайки предвид бибата. Ивчо преди това мрънкаше много и се бях така ядосала, че ....  Embarassed После ме хвана срам, че си изпуснах нервите, но много се дразя така като някой се обажда без да му е работа.  Crossing Arms
Велмар, аз още не му давам да се храни сам, въпреки че иска понякога. Не съм убедена обаче, че и 20% от храната ще успее да отиде в устата му при този процес  Crazy

# 286
Здравейте!
Kaili, браво за изпита  Laughing.
Моят син ще ме побърка, от както е станал само мрънка за нещо и вика: "Дай, Дай". А и май е настинал, защото киха много често. Така че се отправям към кафето, защото сигурно в къщи ще полудея. Ако Блу не се е включила, като си дойдеме от разходка, ще пусна нова тема. Давайте още предложения за заглавие.

# 287
  • гр.София
 Когато се разкрещя, София млъква потресено, но с много обидено изражение-чак се засрамвам.
 Но само така я озаптявам. И заприличваме на италианско семейство. Добре,че баща й е спокоен. Аз си я шляпам редовно.
 Другият вариант е да я нарамя като гергьовско агне и да я отдалеча от бойното поле,после клякам и я гушвам,тя се разсейва и така... Действа нерядко.

Кайли,честито и успех и на следващия изпит Peace

Адрианска,на теб разчитаме за нова тема  bouquet

ще се опитам да систематизирам цялата исторя на "акото" или по-точно - защо не иска да излриза.
Добре звучи Laughing

# 288
Здравейте от мен момичета.
Вчера цял ден  newsm28 wash hang 1dishes  food002. А днес се хванах да измия печката и остава банята за миене. С тези изпити бях зарязала всичко и сега гледам да оправя преди да се заровя в следващите лекции. Добре че Тони не е тук,иначе няма да смогна със всичко.
Болничките бързо да оздравяват. Praynig
За тръшкането: Тони пищи с пълен глас или почва да си удря главата, в къщи се тръшка и на земята. Ако сме в къщи го оставям да попищи и като се успокои започвам да му говоря. Навън зависи къде сме- или го вземам и отдалечавам опитвайки се да му обясня защо не става както той иска или го оставям да си попищи. Понякога дори започвам и аз д авикам, а той ме гледа странно, но после почва да се смее и го приема за игра.  ooooh! Понякога се виждам в чудо с него.

Лек ден на всички. Аз продължавам с домакинството и четенето.

# 289
  • София
Кайли, преди малко Ивчо като видя Тони на снимките, вика - "Бати, бати", объркал се е нещо  Laughing

# 290
  • гр.Добрич
Тъкмо исках и аз да се оплача, че Иво е невъзможен вече и се оказа, че всичките ни деца са еднакви. Дано да е някакъв период, защото вече нямам нерви. Въобще не се заиграва сам, а постоянно ми рови из шкафовете, вади всичко или пък прави други бели. Нито приказки, нито боя решават проблема.
И ние нещо сме настинали. Тече му пипето и кашли. Температура няма засега и дано да не вдигне. ще му давам Стодал за гърлото, Виброцил за носа и Изопринозим профилакточно.Много загубено време - силен вятър, уж пече уж вали. Кога ще идва жегата най накрая. Другата седмица ще идват да ми монтират климатиците, че прашясаха в кашона.

Каили, честито за изпита.

Оплаках се и аз набързо. Сега да прегледам и другите теми. Mr. Green

# 291
  • София
Ха добър ден и от мен!

Моите саги продължават. Точно идвам от гинеколог - естествено Аугментина ми е докарал едни други прекрасни "растения", които сега трябва да моря с нови лекарства  Sick

За тръшкането - с риск да си изям някой шамар от elia  hahaha ама и "Моето дете не прави така". Очаквам обаче скоро време да се прояви и при него. И аз като Бланк си го пошляпвам по дупето често, а и явно италианското семейство се е настанило и у нас  Mr. Green

Кало е добре, но от снощи покашля малко. Дано не прерасна в по-сериозна кашлица. Утре чакаме секрета, та да видим какво ще стане.  Praynig

# 292
оф, ще полудея #Cussing out- преди малко ми се обадиха от яслата- Дари хич не била на кеф, от сутринте все ревала Shocked( което не й се е случвало и в първите дни на адаптация), и за капак на всичкото отгоре не искала да яде и  имала мнооого ситни пъпчици ooooh!
Отивам да се гръмна!
Аз съм на работ аи не мога д а мръдна.Казахим да я сложат да спи( ако стане номера де.....).И лелките са сменени с някакви нови, и това че няколко дни  се е глезонтила вкъщи....явно си оказват влияние.Започват да разбират мишоците Confused Как ще я вкарвам в релси- не знам ooooh! .Ама ако мисли да ми погажда такива номера и аз да се побърквам от притеснение...... Sick
Оплаках ви се...... Blush След малко ще звъня на лелята да видим какво е положението.Стискайте палци Praynig

# 293
  • у дома

правилно, на мен не може да се разчита  Mr. Green

pouh, ЧъРъДъ  newsm51  ura

# 294

правилно, на мен не може да се разчита  Mr. Green

Блу, нямаме това впредвид. Не се засягай! Но, напоследък не се разписваш, надявам се, сте добре  Peace.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт