Финални дни за всички 4-токласници...

• 24 112
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ВА-КАНННН-ЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!!
УРРРРРРРРРААААААААААААААА!!!!
Йеесссссссс най-накрая приключихме!!!
Ураааа!
Лени, какви са тези мисли за провали и т.н? И аз мисля, че беше твърде търпелива спрямо въпросната учителка. Имаш нужда от почивка. И аз нещо съм тотално изморена. Това е и причината да не пиша редовно. Добре, че днес е тържеството и приключват. После тръгват на лагер и оставам само с другото дете. И Дани чака с нетърпение почивката. Приготвили са им много изненади там.
Момичета, какви занимавки сте подготвили за децата през лятото?
Лети, стискам палци  newsm10.

На всички деца,накоито тези дни им е тържеството желая успешно завършване и весел купон! 
На майките честита ваканция!  bouquet

# 91
 Момичета, влизам в темата ви за да  кажа, че нямаше никакъв проблем с онзи черен химикал на теста по МАТ. Благодаря ви за съпричастността , която проявихте!   bouquet
Във вашата тема е толкова уютно,  чак съжалявам  че сме в 3ти клас!
Пожелавам ви приятна ваканция и да събирате сили, че 5ти клас се задава!

# 92
Ali&Meli, аз наистина се напъвам да не се отказвам от това да запиша Бети редовно да ходи на училище. Трудно ми е като срещна разни гаменски прояви спрямо нея, но пък други ме карат да мисля, че не всичко ще е само лошо.
И децата както и възрастните са добри и лошо, възпитани и невъзпитани. Надявам се Бети да има късмета първите да бъдат повече.
Това обаче, което разбрах е, че наистина с баща и я научихме да е силна и да не обръща внимание на грубостта и нетолерантността.
Мен лошото отношение и обидите много ме подтискаха като бях дете и ужасно нараниха самочувствието ми, но при нея нещата май ще са други  Simple Smile
Щом окото и не мигна от безподобната грубост и присмех на тези деца от боулинга, въпреки че дори на мен ми идеше да ида и да им обърша по два шамара  Blush , значи ще се оправи  Peace

Lovi, мерси за палцестискането  Hug Дано успееш да си починеш през ваканцията, че на есен ни чакат нови предизвикателства.

Шанич, и на мен риболовът не ми е от любимите неща, ама Бети много иска да опитала и ще се прежаля  Wink

nadq, много добра новина за племенницата ти  Peace Хубаво е, че не са се захванали с детето за подобна глупост, за тест, който на практика не е от значение за успеха.

# 93
Най-накрая си взехме свидетелствата............
 Hug Hug Hug Ви...............

# 94
  • с/у ОколоМръсТното
Най-накрая си взехме свидетелствата............
 Hug Hug Hug Ви...............

и ниееееееее...
И аз ви гушкам  Hug

Весела, безопасна и ползотворна ваканция.   bouquet
Пък на есен с песен в 5-ти клас. Започва сериозната наука.  Simple Smile

# 95
Момичета, ако не е проблем може ли някоя да пусне списък с книгите, които трябва да се четат през ваканцията?
Нашата госпожа за пореден път не е дала такъв, защото смята, че през ваканцията трябвало само да се играело  Whistling
Аз преписах от последната страница на читанката някакъв списък, но ми се виждат малко и четени през другите години книгите.

# 96
  • с/у ОколоМръсТното
Да, разбира се, Летка.
Ама да се върна в нас. Аз съм още на бачкане  Tired

# 97
  • София
Здравейте, мами на четвъртокласници!

Поздравления на всички успешно завършили дечица!

Аз съм от темата на третокласниците, и исках да попитам дали в четвърти клас се изучават някакви нови предмети, или са същите, както в трети. Благодаря предварително за отговора и весело лято!

# 98
  • Пловдив
Привет на всички Hug Ние току що се прибрахме от София. Илияна реши всички задачи, без една. Но това няма значение, важното е че детето ,участва в състезанието. Все още не сме си взели свидетелството, тъй като днес изтърва екскурзията с класа, но утре ще отидем да се видим с госпожата и да си го получи.

# 99
Шани, ще чакам  Hug

sweetkids_mama, не се учи нищо ново. Пак си има ЧО и ЧП и математика и БЕЛ.
Сега в пети клас вече чакаме разделянето на предметите на история, география.....

mili.m, браво на девойката  smile3501

# 100
  • с/у ОколоМръсТното
Сега в пети клас вече чакаме разделянето на предметите на история, география.....

недей го чака. Няма да има.
Пак си се учи ЧО и ЧП, математика и БЕЛ.
И при нас ще има информационни технологии. Но няма да има 2-ри западен  Tired
Летка, не си забравена. Щерката е по улиците по игра (да си отпразнува 6-цата) и не знам къде е сложила списъка. Но са само 3-4-5 книги, де. Да си знаеш  Laughing

# 101
Шани, аз що си мислех, че пети клас има разделяне на по два предмета на ЧО и ЧП. Като гледах матурите на петокласниците бяха повече от на нашите. Ще взема да погледна на сайта на министерството дали ще намеря нещо по въпроса.

Иначе аз си чакам  Simple Smile Не се притеснявай, че не можеш веднага да пуснеш списъка. Тя моята не се е втурнала да чете толкова усилено  Simple Smile Едвам я прибирам от игри. Снощи тъкмо вечеряме и се звъни на вратата. Аверчетата и я викат да ходи да играе. Не се наиграват тези деца през деня, ами и по вечерно време пак искат  Simple Smile

Дописвам за предметите от това, което намерих на сайта на министерството.
Значи имат следните предмети догодина:
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА
МАТEМАТИКА
ЧОВЕКЪТ И ПРИРОДАТА
ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ
ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА
ЧУЖД ЕЗИК

Излиза, че ЧО е разделен на два предмета  Thinking

# 102
Момичета, тук може да видите резултатите от матурите по градове и предмети, като са съпоставени и с тези от миналата година.

# 103
Здравейте и от мен!
Днес и Яна си взе свидетелството, бележника , две грамоти - направили сме изложба в къщи! Следобяд са купонясвали в един салса-клуб, много е доволна!
Ние така и не си разбрахме резултатите от матурите, нали и госпожата ни се разболя.
МилиМ - и ние така със задачите, шест решени, седмата не е могла. Чудесен резултат според мен - все пак е национално състезание.
Лети, стискам палци за училището и за една чудесна ваканция за цялото ви семейство. Ето нашия списък с литература, много скромен:
1. Митове и легенди за сътворението на света - старогръцки, скандинавски, български.
2. Български фолклорни песни и приказки, предания: Крали Марко, Хитър Петър
3. Фолклорен празничен календар - фолклорни празници.
4. Семеен календар - сватба, раждане.
5. Приказки - Шарл Перо, Братя Грим, Андерсен.
Постно и странно, според мен Rolling Eyes. Пък и всичките сме ги чели. Мисля да съставя мой си списък.
Желая на всички деца и мами чудесна, забавна и отморяваща ваканция. Събирайте сили!

# 104
И аз да помоля, на който са му дали списък с книжки за лятото да го постне, ако не го затруднява. Дори не съм си дала труд да питам за нашия списък защото нямаше нужда  Twisted Evil
А и Боби днес си беше купил една книжка от поредица която следи, имам една две идеи за още хубави неща, които би могъл да прочете през лятото.
Виждам, че Лети вече е предложила да си направим едни отбрани онлайн заглавия \ не само от препоръчаните от училище\ Peace идеята е невероятна Hug
И аз мисля, че догодина ЧО се разделя на два предмета, но не съм сигурна ще звънна утре на мойта 5-то класничка да питам Simple Smile и ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт