Отговори
# 255
 Hug HugПривет и от мен мамита!!! Най-сетне! Днеска тези за интернета ни изненадаха супер приятно, дойдоха по-рано от очакваното и вече мога да бъда сред вас отново Hug Hug Hug Много ми липсвахте, най-сърдечно благодаря на Петя (Ценителката ) за това, че е една истинска вестителка! Петя,  Hug Hug Hug  bouquet
Благодаря за пожеланията ви за рождениия ми ден! На всички минирожденни дни - здраве и много щастие за всички мъничета! Heart Eyes

Сега малко отчет на бързо - ние с Лидия сме добре, гледаме се, растем, гукаме по малко baby_neutral Ще сложа и нови снимки в албумчето! Преди две седмици бяхме вече 4 кг, сега незнам колко сме, на педиатър сме след 3 седмици.

Връщам се да чета назад доколкото мога, колко много има изписано! Crazy

Също и едно бързо въпросче - при вас минаха ли коликите? Давате ли капки още? Ние ползваме Саб симплекс, но ме притеснява, че ги ползваме вече месец, дали не трябва да направим почивка или нещо такова? newsm78 newsm78

# 256

desita79    радвам се че и ти се присъединяваш към групата,но аз да кажа че тези дни няма да мога да се видим защото свекървами е тук и невърви  да я остава сама като е дошла да види бебка.Затова мен ме пишете за срещи от понеделник нататък .

veni-b   наистина май тази седмица ще се видим в Селената първо ,а другата ще се разходим в градската.А ние как ще се познаем  аз да кажа поне че ние сме с червена количка на Пег Перего

# 257
  • София
ЛУРДЕСHug Hug Hug

Радвам се, че има завърнали се в отбора, защото нещо взехме да пооредяваме напоследък...

За коликите - да, ние имаме още. За капките обаче аз не мога да ти отговоря, защото не ползвам. Не би трябвало да е проблем продължителната употреба. newsm78

Milenag, днес не се обаждаш...дано всичко при вас да е наред  Praynig

# 258
  • Пловдив
Вени, ние ходим понякога в градската, събират се доста мами с малки бебета-наборчета около сърничките (дето ги няма вече). Ама ти ме убиваш с тия часове- как успяваш да се организираш, като гледам пишеш в 8-9 часа, че след малко излизаш newsm78 То и аз ще трябва да коригирам организацията, че нещо топличко взе да става, а и имам нужда от почивка следобед cry.
Tanzen, ти в коя част на Кичука си? Ние сме срещу Белите Брези и или се разхождаме в местния парк, или в Градската.
За събота-ще ходим в Селена. Аз май познавам май само Вени и Деси на живо, ама дали ще се познаем без шкембетата newsm78
Варненските мами, може ли и ние да се присъединим за разходките в Морската, така ви завиждам (благородно, де Mr. Green)

# 259
ЛУРДЕС добре дошла сред нас  newsm51 за капките ние вече 2ри месец сме на Инфакол всеки ден и давам и не би трябвало да има проблем от продължителното им ползване  Peace

Ние си направихме една разходка от 17:30 до преди малко и пак много жега вънка, Габи я бях пуснала пак по къс ръкав без да я завивам  Wink
 за водата реших да пробвам с една четвърт кафява захар от кафяна лъжичка на 120мл, и постепенно ще я махна! Но това ще стане ако като отидем на преглед на 6-ти ни каже че сме обезводнени и фонтанелата не е както трябва иначе  ще и предлагам де но без захар!

Като чуя Морската и така ми замирисва на мореееее ...........не малко  а много ви завиждам мами от Варна   grinning039

# 260
Jul, аз все още съм на Петър Стоев - ходя в най-близкия парк до търговиите (или онзи ресторант - Николай Чудотворец). Скоро ще се местим на Остромила, но пак ще се разхождам из Кичука. Но може и в твоя парк да се срещнем, само да мине тази галимация с местенето, че  ooooh! ooooh! ooooh! Пък и аз не мога да се организирам толкова рано
За събота - аз съм с червена количка на Кенгуру-Ексес и ще съм с още една приятелка. Не знам за тумбаците, амам моя си е все така голям  Embarassed Embarassed Embarassed

# 261
  • Бургас
Момичета, оставяте ли нощно време включено някакво осветление, напр. нощна лампа? Аз съм сложила една на земята и с регулатор намалявам осветлението до минимум, само колкото като се пробудя да мога да я виждам. Само аз ли съм така?  newsm78

# 262
Момичета, оставяте ли нощно време включено някакво осветление, напр. нощна лампа? Аз съм сложила една на земята и с регулатор намалявам осветлението до минимум, само колкото като се пробудя да мога да я виждам. Само аз ли съм така?  newsm78
аз оставям лампата в коридора да свети и тъй като сме със стъкло на врата към хола и осветява точно креватчето и вечер я виждам добре  Peace не бих спала спокойно ако не мога да я гледам  Naughty

# 263
  • Popovo
Ние сложихме една синя крушка, за да мога да виждам детето, само дето мъжа ми мърмори, че му пречела и ако се събуди през нощта я гаси. След него пък аз я светвам и така си откарваме цяла нощ.
За капките не би трябвало да пречи, ние бяхме на Еспумизан, после на Саб симплекс, сега сме на Колииф + Еспумизан. Почивка между тях не сме правили.
Водата на Гого сега е с захар на върха на бебешка лъжичка. Постепенно я намалих и си пие детето без да се мръщи.

# 264
Здравейте и от нас! Отдавна не съм писала, но имахме проблем с компа и беше на ремонт, а и после да наваксам с четенето. Вчера бяхме на консултация. Вече сме 4кг. и 51см. Laughing
А ни изписаха 2115. Хапва си момата и си расте Sunglasses
Заради бързия растеж ни увеличават Вигантола на 3капки и почнахме сироп калций. Нашата фонтанела е по-големичка и се налага да се увеличат капките. Така ни бяха шашнали. Нашата главичка е по-голяма и заради бързия растеж и тя нараства. от 30см. при раждане беше 38 преди седмица, гърдичките и естествено и те нарастваха пропорционално. Заради това и формата на главичката имаха съмнения за хидроцефалия. Колко сълзи и нерви докато дойде денят и отидем на док. Бяхме при доц.Балев и той ни успокои. Растем бързо и това е.
Барби, кураж, мила! Малките ни душички имат такава сила!Всичко ще бъде наред и скоро и ти ще си гушкаш бебо у дома  Hug

# 265
  Добр'ютро  smile3525 
  Ние пак ядем....кой какво прaви-наш Самуил набива  smile3532!!
  Аз да подхвана пак темата за режимите-някой.......да се похвали.......с ред и дисциплина????Щото ние ще се въздържим за сега!
  Исках да ви питам как  да разбера ако бебето има разстройство???Ясно може би, че трябва да е течно, ама само това ли?И евентуално ако има-на какво може да се дължи и трябва ли да се притеснявам? А вашите (бебешките де) акита какви са на цвят, че нашите взеха да потъмяват....ех, че тема като за рано сутрин...

# 266
Ама ти ме убиваш с тия часове- как успяваш да се организираш, като гледам пишеш в 8-9 часа, че след малко излизаш newsm78
Ами като ги пратя на ясла и градина и оставаме сами с бебка и става лесно!Не ги мисла нито за храна, нито за игра! Освен това идва една жена 3 пъти седмично да чисти, глади и оправя, така че нямам много домак. работа за вършене и ми остава време за разходки и почивка  Hug Ако имам работа пък бебка спи в количката на терасата и не излизаме  Crossing Arms
Морските мами - благородно ви завиждам и аз!!! Тази  година ще пропусна морето,големите ще ги води татито! Но ще се спасяваме от жегите в Родопите, че то тук се не трае като стане 40 гр.А днес ги дават 35гр. в Пловдив Sick

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 08:25 от veni-b

# 267
  • Бургас
Добро утро Hug
Миленка, ние спим на телевизор с намален почти до минимум звук; абсолютната тишина я плаши и така решихме проблема със звуковете и осветлението Wink
Момичета, вие ползвате ли чувалчета за спане newsm78 За баткото не съм ползвала, но снощи в 2 и половина се събуждам от мрънкането на дребната и я заварих напречно на кошарата и краката и стърчат през решетките на кошарата Shocked Изкара ми акъла; сега обмислям варианта да ходя да търся тъничко чувалче за спане Thinking
Още нещо щях да питам newsm78 - А, да - какво ще използвате против комари, ще мажете ли бебетата с нещо, ще включвате ли машинки вкъщи, такива работи Thinking
Хубав ден от мен, аз ще ги изведа моите маймунки по-рано днес, че го дават адска жега и по обяд да можем да се приберем Hug
П.п. Щях да забравя да почерпя, че днес ставаме на 2 месеца Blush

# 268
Ох, и аз гледах преди малко прогнозата за времето. Къде ще се крием не зная. Добре, че морския ветрец ни подухва и това ни е спасението. в тазивръзка как смятате да се охлаждате в жегите. Мислим да сложим климатик, но струята да не е срещу детето, а максимално отдалечен. Обаче ще е внашата стая, а тя не е голяма. Стандартна спалня. Лошото е, че изложението ни е западно и този панел като се нагрее не се диша, а нашата мома като тати си не вирее на топло. Пищи и почервенява цялата

# 269
  • Добрич
Привет!Макар и рядко гледам да драсвам някой ред,само с четене не става Grinning

За водичката-аз давам,но без захар. Имаше муцуни в началото,ама постепенно почнахме да пием по повече-сега около 70-80мл за денонощие.
Спално чувалче и аз ще взема,защото нашия не търпи завивки,а и се свлича до средата на креватчето и застава напреко,та и мен ме е страх да не прекършим някое краче.

Ние спяхме на нощна лампа допреди 10дни,сега на тъмно,защото после трудно ще го отуча от светлината,а не искам да се страхува от тъмно и таласъми Grinning

Барби Hug Hug Hug newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт