За изхождането (ЕБХ) - част 6

• 23 346
  • 367
  •   1
Отговори
# 105
И искам да ви кажа .....  newsm44   УСПЯХ, УСПЯХ .... е само веднъж, но пак е нещо, нали?
 Щом днес се престраших ще продължа. Не мисля лятото да си мъча детето в памперс.
  smile3524 lovekiss

anilinda,
Браво! Разбира се,че е нещо!   bouquet
Ми то първото хванато ако и мен така ме развълнува миналата година и в период на "отстъпление" си спомнях за него и ми ставеше едно сантиментално!  Laughing
Важно е с бебенцето да се чувствате щастливи!
 Hug

# 106
  • София
Спомням си, когато почна да ми се получава и писах по 3 пъти на ден в темата Mr. Green А Яна, помня, с умиление ми каза, че и тя така в началото пишеше постоянно при първите успехи Grinning
Браво на anilinda, ще се справиш, сигурна съм. Просто да не ти пука за напиканите гащи Hug Едно хванато изхождане е голям успех дори при цял ден нехванати такива, а успехите тепърва ще се увеличават Hug

# 107
anilinda, браво на вас! Пиши и разказвай подробно, да знаеш, че не е досадно, а напротив, много е приятно да четеш и да се радваш заедно с ентусиазиран човек! Ще се справиш, сигурна съм, а аз ще се вълнувам и с нетърпение ще чакам да разказваш как е минал всеки нов ден и да си спомням моите "Янини вълнения" Grinning

# 108
Тогава и аз да се похваля, че днес цяла нощ останахме сухи. В 6 сутринта хванах обилно пиш, а в 8 - пиш и ако.  Grinning

# 109
Хайде и аз на опашката, щом сме го подкарали на хвалби. Вчера малката за пръв път ми показа знака за гърне, въпреки, че напоследък не съм й го показвала и мислех, че го е забравила. Заведох я в тоалетната и тя се изпишка и изака.

# 110
Браво, Браво! Duol, Grace m, anilinda! Браво и на дечицата! Grinning

# 111
  • Пазарджик
Здравейте.

Аз нещо изпуснах нишката на темите. Нооо наваксах - всичко прочетох и много се радвам на всички. Браво!

При нас няма промяна, освен че сега в жегите се вее по гащи или голо дупе у нас, което си е улеснение за мен  Mr. Green Иначе продължава да не показва нищо вкъщи. Всъщност показва, но след акта - поглежда ме едно такова очакващо  Mr. Green да и сваля мокрите гащи естествено.

Duol, пиши ме и мен за срещата. Ще направя всичко възможно да дойда. По-сложно ми е, че нали не съм от София и трябва да видя кола дали ще имам на разположение. Ще донеса пелените, които използвахме ние. Малко късно се записвам, ама то пусто като прочетох чак снощи темата  Rolling Eyes

# 112
Поздравления за успехите на всички. anilinda, и аз за това се сетих като ти прочетох ентусиазирания пост, как в началото ми се искаше да докладвам за всеки успех  Grinning. Успокоиха ме, че с всички е така в началото  Mr. Green.

# 113
Mimsat, супер! Много се радвам  Grinning Hug

# 114
И аз да се похваля... Днес хванахме в легенчето две пиш и едно ако.... За акото съм особено щастлива, защото го вършим веднъж на два дни и имах голям късмет... Само дето още не съм сигурна дали хубаво се изакахме, щото аз преценявам по това колко прилично сме си го намазали на дупето и в памперса...  Crazy   И открих много удобна поза да се издържаме над легена....  newsm44

# 115
stelt77, браво и на вас! Да знаеш, че ЕБХ може да помогне детето да се изхожда по-редовно!
Момичета, много се радвам на всеобщите успехи от последните дни! Hug
  bouquet

# 116
Момичета, много се радвам на всеобщите успехи от последните дни! Hug
  bouquet

Браво на всички!   bouquet  bouquet  bouquet
Днес май бебоците са се наговорили да ни покажат "кой е по-по-най!?"  Joy Joy

# 117
Здравейте момичета, искам да ви питам как различавате сигналите, че им се пиша аз като видя, че нещо ме търси или нещо се нерви и първата ми работа е да я накърмя затова се сещам само, после гледам примерно наакала се е или нещо ма каквото и да е кърменето я успокоява  и затова се чудя как да почна да и различавам знаците  newsm78 за ако и пишу. И освен това забравям да и казвам пиш-пиш като я сложа на гърнето ма щот ако има нещо тя и без това си го върши и също да питам много ли е важно да издавам съответните звуци?

# 118
Лозунгът беше шега,момичета.Имам голямо желание да спасявам света,но ми е ясно,че така не става,а и ЕБХ е като всяко знание-има хора,които просто не са готови за него.
Браво на всички ви.Гордея се с вас!

# 119
Между впрочем ЕБХ не знам кога е измислено, но нашите родители са го практикували масово. На майка ми хич не й е странно, че се опитвам да издържам малкия... Когато се е родил брат ми, аз съм била на година и половина, памперси не е имало, живели сме на село и течаща вода в двора на къщата не сме имали, та баща ми е носил от някакъв кладенец... За майка ми е било много важно да ни научи колкото се може по-рано да се изхождаме в гърне и ни е издържала всеки път, когато е могла, за да си спестява пране на ръка, което без вода е било доста сложно...

Общи условия

Активация на акаунт