Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 633
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Троян
Ама как ги слагате да сядат?
Аз ли нещо изоставам,че държда бебка все полулегнала когато е в мен...
Че кой ти седи полу легнал,Маги щом я държа трябва да е седнала иначе се изнервя,дори я слагах 2-3 пъти седнала на дивана за по минута и й е нмого кеф.А когато някой я вземе веднага му придърпва ръката и я пъха в устата си.
Каша b] давам на Слънчо,бананова ,без глутен .Обожава я!

# 196
  • На едно ветровито място...
Привет,момичета!!
Честито на рожденничките!!! newsm51 newsm51 newsm51

Нямам време в момента да пиша- всеки момент бебочко ще се събуди,ще папка и после мисля да излезем малко...
После ще ви прочета Embarassed Hug

# 197
  • Пловдив
Фил, мерси  Hug
Днес я наблюдавам - вече 2 часа непробудно по корем.
То и аз най-много така обичам да спя, но .. откакто забременях пък и сега с тези гърди  ooooh! немога да спя по корем  Crossing Arms

Аз я слагам да седи седнала за малко... То си показва колко време издържа  Peace

# 198
Ханна, и Нели се извърта така вечер, докато спи. Но мене ме е страх и откакто видях я  подпирам. И ми е интересно, че се завърта само и единствено на ляво Simple SmileИначе през деня си спи по гръб и не се върти така.
Седнала и аз я държа по няколко минути в мен. Тя полулегнала не е мирувала никога!Но все още не си е забелязала съществуването на краката! Само ръцете си вре в устата, плюнчи се, чеше венците и точи лиги непрекъснато.

# 199
  • Бургас
Здравейте ! Grinning

Момичета благодаря за пожеланията на моя син.
И честито на всички празнуващи вчера и днес !   bouquet

Ех,Теди колко ми се иска и аз с вас на тази градинка.Когато живеехме в София апартамента ми беше близо до тази градинка. Grinning
Илиянче,и ние сме така с ръцете в устата и лигите постоянно.Аз проверявам редовно,ама още няма нищо. Wink
Мари,Еви направо ви се радвам на ентусиазма за това,че вече мислите за второ дете. Laughing
Слънчи, и аз така правя. newsm78 И Калин все се напъва да става щом го държа в мен полулегнал ама това е положението още не давам. Wink

След като мислих,мислих реших,че мой ще захраня първо с оризова каша.Дори направо ще си купя на Лактана да е съвместима с нашето си мляко. Grinning Ама ще поизчакам още.

Хубав ден на всички. Peace Hug

# 200
Еви Laughing Laughing Laughing
Даная все още не си лапа краката, което ми е много интересно Laughing но пък прави нещо като коремни преси, от пълно легнало положение се надига почти до седнало, направо ме изумява това дете Rolling Eyes
Сенди, естественно че си добре дошла при нас Laughing
Тара, честито рождение и на теб  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
Аз давам каша на Милупа- оризовата, но е млечна!
Опитах с пюре, но не го хареса, а кашичката явно на вкъс си му е като млякото, аз не съм я опитвала защото не мога да близна мляко!  Sick не помня някога да съм пила  Embarassed

# 202
  • Бургас
ani4kata86 аз реших да захраня малко по късничко.А като се замислих реших,че е по-добре с оризова каша,защото ориз има после и в пюретата.Така,че ще започнем с ориза и от там със зеленчуците. Grinning

# 203

Може ли да ми каже някой тел. в НОИ?

02/9261010 - Това е централа, от там 2 и после 1...... и съвет, като ги набереш и не ти вдигнат не затваряй, чакай докато ти вдигнат.

А Варненки няма ли  да си организираме срещичка? Хайде има ли някой който ходи до морската, ние всеки ден сме там?

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 15:53 от Goshy

# 204
  • Варна
Момичета благодаря на всички за поздравите!!! Hug  bouquet

Ето и почерпката:

И да се похваля: най-хубавият ми подарък днес е че си имаме вече християнче  newsm44!!!
Ето и снимчица:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДЕСИ! bouquet

Хубав ден на всички от нас! Heart Eyes

# 205
Tara5 честито християнче

# 206
  • на плажа
Каква е паролата за албума най-накрая, защото не мога да вляза с нито една от двете, които знам  Crazy?

# 207
Привет  Hug

Майчета, я кажете как давате ДУФАЛАК? По колко, колко време, след колко врее има ефект?

ЩЕ СТАВАМ КРЪСНИЦА  Hug на 2 мой приятелки, обаче не знам какво се изисква от мен, може ли така едновременно, давайте съвети  Praynig Hug

# 208
Здравейте,
За срещата ако е на 28.05 няма да можем да дойдем,имам изпит тогава,а и този парк ми е доста далеч.
Днес бяхме на контролен преглед заради настинката и се оказа,че Илия има шум в сърцето и утре ще му правят кардиограма и пълна кръвна картина.Лекарката каза,че това се израства,но много се притеснявам не мога да съм спокойна,докато не видя резултатите от изследването.
И аз го слагам в полуседнало положение,обаче той е надига и иска седнал.

Тара,честито християнче.

# 209
  • Варна
esti   Sad дано резултатите да са възможно най-добри, стискам ви палци   Praynig Praynig Praynig!

lusesita , според мен щом е разрешено да ставаш кръстник повече от веднъж, значи не пречи и едновременно, но най-добре да питате в църквата  Peace!

И отново благодаря за поздравленията! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт