Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Shocked Истина ли е или ме лъжат вече очите - имаме си мъж в темата?!!!  welcome
Мен ли визираш или има и някой скрит конкурент.  newsm12

# 227
Shocked Истина ли е или ме лъжат вече очите - имаме си мъж в темата?!!!  welcome
newsm10 Ако има, не съм разбрала до сега...

# 228
  • София
newsm10 Ако има, не съм разбрала до сега...
Иначе аз тука съм на контраразузнаване. Проучвам дал тоя сериал ще приключи в близките 40-50 години.

# 229
Я докато проучваш кажи как гласува в анкетата. Mr. Green

# 230
  • София
Уф, тая Джаки как ме дразни..понякога повече от Стефани не я понасям.

# 231
Lana и мен Джаки ме дразни и то много повече от Стефани, защото на втората дори в повечето случаи й симпатизирам  Simple Smile

# 232
  • София
Сутринта гледах повторението, не щот съм люта фенка  Mr. Green , а защото едногодишния се събуди в 6ч. ...та да изкоментирам злостно, нещо много се наляла Дарла  Shocked един бюст като е изпраскала .....

# 233
  • Варна
добро утро и от мен!
аз също не понасям Джаки!много ме дразни!

# 234
  • София
Лелееее, не мога да повярвам..първо мислех да се присъединя към част от мнението на Lebeduna за Сали, сега с теб имаме еднакво отношение към Джаки...какво да очакваме скоро, аз да стана фен на Тейлър или ти на Брук? Joy

# 235
За мен Стефка е хитра, а Джаки е...ъъъ...мазна. Не знам каква друга дума ще е по-подходяща. Crossing Arms

# 236
Абе баба Брук много е сбръчкана напоследък  Confused
Загледайте я като я дават в близък план ... отврат е направо  Sick

# 237
абе вярно ,че на Брук и сълзи/в смисъл плаче де,ревунца/само с едното око Mr. Green

# 238
  • София
Абе баба Брук много е сбръчкана напоследък  Confused
Загледайте я като я дават в близък план ... отврат е направо  Sick

Ама жената просто е бременна и малко подпухнала, все пак е на преклонна възраст. Бременна с 4-то дете ....  Mr. Green Mr. Green

А па тая Бриджет, на Дикън му стана а тя, какво какво ..не те разбирам ...някога пак ще си мъж ...баси

# 239
Абе тоя филм все се каня да му тегля една ... що ли го гледам.
Аман вече от тия сълзи на Брукасита бе, всяка серия ли ше ми реве, аман вече.
Май е време да си дам малко почивка и да спра с таз пародия на филм, все едно и също  ooooh!

Бриджитката май поддава нещо ... Дикън много добре и промива мозъка , вкара и леко спомени от едно време, какви краченца имала, ала бала ...и айдеееееее отиде коня у ряката  Tired

Общи условия

Активация на акаунт