Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Варна
Аз приемам другото мнение и чувството за хумор, дори и когато е малко по-остро. Да се правим на обидени - няма да пиша, щото някой не е съгласен с мен и ми оспорва мнението - това е детинско и не подхожда на форум като този. Всеки и свободен да си казва мнението. Така че давайте както преди!    bouquet

Дарла май ще ражда, тук е мястото да кажа, че много ме кефи тази актриса!

# 272
  • София
Ще чакам да напишете какво стана днес, че нямам Канал 1. Tired

На вилата са /Брук и бРичката/ .... Брукасита спомена на Бриджитката, че ще заминава сама с Хоуп на пътешествие ...тя горката га забременее все отива на дълги оътувания, щот я срам  Mr. Green

Черпя, днес ставам на 30  Laughing

# 273
  • Варна
Честит юбилей!
Бъди жива и здрава, много щастие и любов в семейството!   bouquet
И аз ще черпя след седмица!  Wink

# 274
Ей, изпреварихте ме с една минута бре! Crossing Arms

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=298365.0

# 275
  • София
Благодаря ти Диянче   bouquet

Мис арк   bouquet

На Дарла и изтекоха водите, а Сали припадна от вълнение ...бях забравила, че фамилията на Дарла е Айнщайн  Mr. Green ей тея сценаристи нямат прошка.
Брукасита говори с едни метафори, за падащи звезди и завеси ...пусна му на бРичката Unforgetable да го облъчва  Mr. Green помнила била първия им танц ....... огън около тях, дават кадри от почти всеки техен танц от началото на сериала до сега ...ше се разделят всеки момент ...най-вероятно

Дарла почва да ражда "push Darla push"
Сали й помага с дишането и се прави на клоун, диша като кучета около нея, горката по-скоро Сал ще роди  Mr. Green

Айде каза му Брукасита:
- Ше те напускам!!!
бРичката с не особено изражение:
- Не Лоугън, ти никаде няма да ходиш!!!!

Тарарарара....финални надписи.....

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 11:14 от Galya S

# 276
 newsm62
Да го облъчва...Това ми хареса! Joy

# 277
Aз тези дни не съм гледала, но искам да попитам кака БРУК защо ще напуска чичо РИДЖ? Все не мога да им разбера сърцераздирателните решения. а колко остава тейлър да се върне. малко жени в сериала останаха, взеха много да се повтарят, да има разнообразие.

# 278
Ако обичате да спрете да се карате и веднага да ми кажете к'во се случва в сериала, а?  Mr. Green
Няма положителна героиня в сериала - до една, ако ми бяха в къщата, аз щях да се изнеса. Едната тъпа, другата зла, третата манипулативна, четвртата лесно се подава на манипулация - е нема такъв характер в реалността!  Rolling Eyes Ми замислете се малко и после се карайте!
Моля, разкажете последно излъчената серия, че да вляза малко в час. Мис арк?  Wink

# 279
Гале, това е последно излъчената серия, така ли? С раждането на Дарлита?
Оле, днес съм много зле. Нямам пост, който да не съм редактирала!  ooooh!

# 280
  • София
А Бриджит и Ник кога ще се свалят?

# 281
  • София
Няма да е скоро, сега първо ще се занимават сто години кой трябва да е с майката на бебето.

Дарла роди ли днес, или я оставиха за утре, да се мъчи?

# 282
  • София
Еми в днешната серия най- общо се случи следното: Брук каза на Бриджит, че ще напусне Рич, защото иска да се чувства спокоен и свободен. Бриджет й казва да не го прави, че нали е любовта на живота й. Дойде Рич и видя,че Брук плаче и каза на Бриджит че Брук така не е плакала и за техния годеж ( Брук каза,че дъщеря й е разказала за годежа с Оз). След това Бриджет отиде да види Ник, който от своя страна каза,че обича Рич и не иска той да страда заради него (нещо от тоя сорт). Джаки щастлива,че Брук ще се раздели с Рич отиде при Стефани за да празнуват, но Стефани отказа да пийнат. Рич беше при Ерик и му казваше,че с Брук ще ходят на вилата, и че има усещане че може да го напусне (заради това което и говорят непрекъснато Стефани и Масимо), но че няма да позволи да се разделят. Отидоха на вилата, като това трябва да е много романтична вечер, за да я запомнят Рич и Брук, нали ще е последната им вечер като семейство. Танцуваха на любимата им песен. Брук си спомняла как за първи път са били танцивали на нея, какво е усещала и започнаха да дават кадри от танците им в миналото. Накрая му каза, че заминава и ще вземе и Холп с нея. Рич попита Напускаш ли ме? После каза, че няма да й позволи да си тръгне.
Дарла и Торн отидоха на гости на Сали (Нова Година е). Сали се облякла в спортни дрехи, ще гледала мач. Дарла започна да говори,че я е страх от предстоящото раждане, Сали отговори, че няма нищо страшно, нали е родила две деца, че ще бъде с Дарла и ще и помага по време на раждането. Изведнъж Дарла - Изтекоха ми водите, започнаха контракциите и всички тръгнаха за болницата. Дават в болницата как казват, че идва да ражда Дарла и че е припаднала по време на пътя. Отваря се асансьора и от него излиза припадналата Сали в легло и диша кислород. Дарла започна да ражда, Торн е до нея, целунаха се, дойде лекарката, след нея и Сали, застана до Дарла и започна да й казва как да диша.
Ерик отиде при Стефани, тя му каза за намерението на Брук да се разделят с Рич. Ерик обвини Стефани и Масимо за това, и каза на Стефани, че сега е щастлива и се радва заради това, че най-накрая след толкова години е успяла да ги раздели.
Та това се случи в днешната серия.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 13:19 от kamelia1982

# 283
Цитат
фамилията на Дарла е Айнщайн  Mr. Green ей тея сценаристи нямат прошка.
Joy Joy Joy

# 284
Абе аз май нещо пак съм се объркала. В предишната тема май някой беше казал че бащата е Рич, а се оказа че не е, аз кво съм чела не е ясно. Ама Ричко ако е мъж няма да я пусне Брук. Верно че не си седи на задника тая жена, ама аз искам да си останат заедно. А к'во стана с Рик и Амбър. Пропуснала съм тяхното развитие.

Общи условия

Активация на акаунт