Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   2
Отговори
# 315
      А това страшилище Стефка, ИИИИ, голема е гад значи. smile3508 Само се чуди как да и го нахендри на Шаври и ни лук яла, ни лук мирисала afwitch...

radivdani, какво пак са се захапали тия двете?

# 316
  • somewhere over the rainbow
Въпроса е да доживеем до техните внуци  Mr. Green, щото гътнат ли се сценаристите, други ще дойдат, то болни мозъци в Ю Ес Ей колкот' щеш
Ааа не Naughty, аз съм си обещала, че ще гледам само докато нероденият син на Брук го тури на Сали и тя забременее с тризнаци, ама не знае от него ли са или от дядо Ерик и... спирам Stop

Милиан, нищо бе, баба Стефка съвсем културно стегна багажчето на Брук, докара бебока Хоуп /дето явно сама се гледа, защото никой не съм виждала да се грижи за нея, еле па майка й hahaha/ и предложи на Брук да се пръждоса доброволно. И русата даже благодари Mr. Green

# 317
Нан, 10х! А иначе за баба Сали надали ще го дочакаме това, защото тя май се спомина наскоро..ама наистина!

# 318
  • Русе
   А Дарла какво бебе роди - момче, момиче? Как ще го кръстят казаха ли?

# 319
   А Дарла какво бебе роди - момче, момиче? Как ще го кръстят казаха ли?
Роди момиче и каза,че ще го кръсти Алекзандър на Мейси.

# 320
  Момиченце. Алекзандра. На Мейситу - Мейси- Алекзандър. Звучи малко като :" Кръстиха  го Светльо ,на дядо му Ламби!" Crazy

# 321
  • Русе
   Бре, тъкмо си викам - как тъй Алекзандър? Ма то нали и Тейлър е жена, пък на всичкото отгоре и Хънтър в оригинал, та рекох-туй е то хАмериканска им работа!

# 322
  • София
  Момиченце. Алекзандра. На Мейситу - Мейси- Алекзандър. Звучи малко като :" Кръстиха  го Светльо ,на дядо му Ламби!" Crazy

Точно това си мислех и аз  Joy

# 323
  • На един клон
Ко става с тая тема ,бре?!?ИзпуЩих и края вече... Mr. Green

# 324

Ааа не Naughty, аз съм си обещала, че ще гледам само докато нероденият син на Брук го тури на Сали и тя забременее с тризнаци, ама не знае от него ли са или от дядо Ерик и... спирам Stop

hahaha  hahaha  hahaha

# 325

ю
И по-зле има - Йордечка - на бабите Йорданка и Дечка.  Mr. Green

# 326
ю
Laughing
А за Гертруда какво ще кажете, дето я кръстили на дядо й Пенчо, щото бил Герой на труда!

# 327
Ако ме кръстят така ще си сменя името в държавен вестник! Сори за спама, но верно има родители, които са луди за връзване с тия имена.

# 328
Ох аз само не разбрах кой е този Хъдзън? newsm78Или той не си заслужава да задълбавам Joy
Обаче това с Томас ме втрещи, нали от смърта на майка му са минали най-много 2 години и той беше на 8 Shocked

# 329
Хъдсън предстои да се появи. Предполагам, че е дясната ръка на боса Макароне. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт