Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 360
В такъв случай преразказът на karlota не ти е много от полза Simple Smile тъй като има доста неточности, свързани с връзката на Ридж и Карълайн.

newsm78 няма да те моля да разясняваш... то горе - долу ми стана ясно...

Btw, много е сладък адаша Калоян!
10х!  Rolling Eyes Flushed! Адаш?

Аууу сега гледам признанията на Стефани, как и е мъчно за Брук...да се пукне човек от смях.
Изпуснах ги, та за това и не ми се вярва  Mr. Green

# 361
  • Разпиляна във въображението
Сиси, не само че ще я докарат докато се пенсионираме, а дори нашите деца ще я гледат още дълго време.
Така както е тръгнал сериала, ще гледаме и техните внуци как играят, може би.

Не вярвам, че ще трае чак до пенсионирането ни. Все пак започнаха сериите от 2004 год. предполагам. Както сме ги подкарали по две серии може и да се изравним след около 3-4 год.

# 362
  • София
Ще се изравним с това, което дават в момента, но те дотогава ще са още 3-4 години напред....ако продължат да снимат разбира се.

В такъв случай преразказът на karlota не ти е много от полза Simple Smile тъй като има доста неточности, свързани с връзката на Ридж и Карълайн.

newsm78 няма да те моля да разясняваш... то горе - долу ми стана ясно...

Btw, много е сладък адаша Калоян!
10х!  Rolling Eyes Flushed! Адаш?

Аууу сега гледам признанията на Стефани, как и е мъчно за Брук...да се пукне човек от смях.
Изпуснах ги, та за това и не ми се вярва  Mr. Green

То и не ми се пише много много Simple Smile, ако намеря някъде архив от началните години, ще го пусна...

И моят дребосък е Калоян, та затова адаш  Wink

# 363
И моят дребосък е Калоян, та затова адаш  Wink
newsm74 newsm24
Зарежи архива  Simple Smile

# 364
Днес гледах..ама скучничка серия беше-общо взето колко е велик родът Марене и други подобни блям- блюм...

Аз съм гледала началото на ДиК,после един голям период не,после пак да и така ..
В началото си я спомням Каролайн ,само ревеше и тя милата,не съм забелязала обаче с кое око Mr. Green
После се появи и нейна близначка,какво стана пък с нея изобщо неразбрах(както и между другото с близначката на Амбър)

Та значи Бруки зачезва за Франция?!
Ами Джиндж защо изчезана?

# 365
Тъкмо това щях да питам и аз..а я мернах в мюзик айдъла.

# 366
  • София
Защото ми е сърдита...

# 367
  • София-в сърцата на моите деца
Недейте рева!! Шъ съ опраят нещата! И Джинджи ще се върне!!! Peace

# 368
Че тя пак да си се сърди на Ланчето, защо се цупи и на нас.  Sob

# 369
Току що попаднах на това инфо  Cry:

Цитат
Sunday, October 21, 2007
Actress Hunter Tylo's Son Drowns

The 19-year-old son of The Bold and the Beautiful actress Hunter Tylo has died.

Michael Tylo, Jr. drowned and was pronounced dead at 11:55 p.m. on Thursday in Henderson, Nev., according to the Clark County Coroner, Michael Murphy.

"It has already been determined that this was an accident," Murphy tells PEOPLE. "Looking at the report, it appears that he fell in the pool after having some sort of medical event. It says on the report that he had a seizure disorder
."

Някой чул ли е нещо и може ли да сподели подробности?

# 370
  Sob Джиндж, колежке - е - е - е! Whistling

Lana - не вярвам...
Сигурно се въздържа от коментари по повод упреците относно използваните думи и изрази не конкретно към нея, но индиректно може така да се интерпретира.
Другата възможна причина е, да е офейкала за Ел Ей да влее малко мозък в Стефкината глава, че последната нещо й е размътило старческия мозък и взе да страда по Брук! Mr. Green

# 371
Ами,сърдита,с това чувство за хумор newsm78
Тя нали се заканваше ,че ще спре да гледа,пък може да не и се коментира вече? Grinning
Та серозно-Джиндж,затъжили сме се ....

# 372
  • София
Ама вие не четете явно Simple Smile
Обидена ми е и каза, че спира да пише, щото съм и се била връзвала на всяка дума...
Дано да й мине, че ми е мъчно колко народ страда, заради мен  Cry

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 16:54 от Lana

# 373
От хормоните ще да е.
 Джинджари  smile3516
  smile3506 smile3521 Mr. Green

# 374
  • Варна
Мъжът ми много се подиграва, че гледам този филм, добре, че вече е сутрин , та не ме гледа... И като въздишам по Ричо и по неговите сватби и "...и докато смърта ни раздели.." и му викам ех, как и тук по-рано нямаше такива клетви, а пък той ми отговаря: "Ами той затова ли се жени толкоз пъти с тия клетви". Обаче е романтично- това е първата сапунка, която гледам от началото, дори си язаписвах някой път, когато не мога да я гледам......... Дано я докарат, докато се пенсионирам...
аз също гледам филма от самото начало и когато не съм успявала да го гледам , си го записвах на видео! Simple Smileтака като си запиша няколко серийки,после голям кеф-гледам до припадък!а не след 40 мин и цък-край!

Общи условия

Активация на акаунт