Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре

• 14 943
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден вече Mr. Green
Малееееееее ходих до КАТ да си сменям шофьорската книжка.....ох ужас ви казвам, опашки, опашки, задух , мен ме боли глава яко. На всичкото отгоре пред мен имаше един ром Mr. Green ама фонти ви казвам, иначе се издокарал , ама забравил да се изкъпе hahaha След един месец отивам да си я взимам........отсега го преживявам.
Иначе им викам: ще ми давате ли звезда, златен талон ли там квото е, щото за 10 години нямам нарушение значи, щото карам активно от 4 Laughing,. а те нещо се стискат да ми дават newsm78
Нелесита, майките всичко са ти обяснили, само да добавя , че бебетата си  набавяли до 80% необходимото количество кърма през първите 5 минути да не се шашкаш. И най-вече, ще повторя ама, недей на режим, а на поискване....Успех

# 181
Благодаря ви за съветите мамчета ще се опитам само на кърма ако много реве ще и дам АМ тогава то между другото и ни почнаха коликите малее то сташна работа са снощи не е спала само се дере горката жал ми става днес взех бебинос капки и мехлемче да видим как ще сме тази вечер ,казаха ми и да топля коремчето и със пелена загрята ютия  newsm78 много ми е жал като реве така  ConfusedИначе във водата ми казха да слагам и истинска дъфка по няколко зрънца Rolling Eyes

# 182
За коликите много помага да го сложите по коремче на опакото на ръката на мъжа ти примерно, не знам дали  ме разбра Embarassed , и така си го носиш насам натам, масажи на коремчето обратно на часовниковата стрелка, шум от сешоара както ти каза Вержи също помага  Peace

# 183
За коликите много помага да го сложите по коремче на опакото на ръката на мъжа ти примерно, не знам дали  ме разбра Embarassed , и така си го носиш насам натам, масажи на коремчето обратно на часовниковата стрелка, шум от сешоара както ти каза Вержи също помага  Peace

Масажа трябва да бъде по посока на часовниковата стрелка, като не е хубаво да се натиска пъпчето.

Нелесита, всичко с кърменето много скоро ще си дойде на мястото. Другите мами са ти дали прекрасни съвети, а допълнителна информация можеш да намериш във форума за кърменето (ако смяташ че ти е нужна), включително и online съвети от специалист. Иначе ако ти е нужен съвет, винаги можеш да разчиташ. Аз също минах през здраво шашкане дали имам достатъчно кърма, дали бебето суче достатъчно, дали да дохранвам, дали....   Само бъди спокойна, т.к. по дебелите книги пише, че негативните емоции могат да предизвикат намаляване на кърмата. Успех!
Що се касае до капките за колики ние ползвахме Инфакол. Чудесни са, но не знам откъде се намират. На нас ни ги донесоха от Англия.

# 184
Здравейте мацки!
 begbie , и аз трябва да сменям книжката, лошо ми става само като си помисля Rolling Eyes
 nelesita , аз тактично си мълча по проблема с кърменето, защото при мен, щом минахме на АМ спряха и ревове и недоспиване и всичко. Сашето се успокои и стана бебе- мечта. И понеже това ми се случва за втори път- по- добре съвети да не давам. Стискам ти палци да се справиш с кърменето. Peace
daninka , май ще си изкарваш следобедите по плажа. Щом на малкият принц там му харесва- грабвай банските и кофичките с лопатките  и долу при русалките. Laughing Пък ние ще ти завиждаме от кафемашинката горе. Sick
Морска, ти как тъй не пишеш по това време? Thinking
И двамата зверове спят и след малко мисля да ги последвам.
Айде, засега изчезвам. Hug
Опа, Майче, как си? Всичко виждам...Не се спотайвай, а пиши. Joy

# 185
 А тук съм! Няма какво да кажа аз Mr. Green из4ерпах се Crazy

# 186
Ами лека нощ тогава! Grinning Отивам да спя, щото тез двамата ергени ми изпиха силичките. Лека! Hug

# 187
Лека и спокойна Hug

# 188
  • Варна
Здравейте варненски мамчета!  Hug
Аз съм от майските мамчета. Ще ме приемете ли при вас?
От Левски съм и имам син Михаил. Роди се на 20.05.2008 г.

# 189
Я някой да каже, как и къде мога да кача снимките от Рождения ден на Мая (към 10-на са)  newsm78 , че не разбирам...
Успях.... newsm44..като за първи път..
ето линк http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=250563 (ако има нещо .. Embarassed сори за първи път ми е!)
Надявам се някой да не се обиди, че съмкачила снимките, ама като няма как да ви ги дам тея снимчета, а искам - ко да прая ! newsm78 Laughing
Айде дърпайте ги и да трия албумите.. Wink
а мен защо не сте ме снимали Crossing Arms
Морска дааам, теб те няма, но дойде малко преди да тръгнем, май за това така е станало  Rolling Eyes ...(не се оправдавам  Whistling )

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 00:33 от nikiki

# 190
  • Варна
nikiki така не се виждат, трябва да дадеш линк , след като цъкнеш отдясно на "Виж Албума" Peace

nelesita за колики шума от сешоара не знам колко и дали помага, но като нагрееш коремчето със сешоара помага  Laughing дори съм имала случаи да оставям сешоара да и грее докато заспи(на безопасно разстояние разбира се, да не вземеш да я запалиш Mr. Green), защото ръката ми е изтръпвала да го държа #Crazy другия вариант е да спи детенце по корем върху теб, но те предупреждавам че е адски неудобно и схващащо  Laughing

# 191
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=250563
А сега? newsm78
При мен си ми излизат...всичко е нормално сега, незная защо не стана предния път.... Rolling Eyes Peace

# 192
 Twisted Evil

добро утро Hug

# 193
Добро утро мили мами и дечица  Hug
Най - накрая да седна да драсна някой ред  Embarassed Аз на няколко пъти се каня ама като чета за това кърмене и ми се отщява - съжалявам ама при нас беше голяма мъка едно, че нямаше много ( въпреки стимулации и чудо ) ами малката я повръщаше. И аз да кажа като Саши от както почнах да си я дохранвам с АМ детето се успокой и започна да спи по цяла нощ още в първия месец. А като я отбих на 6м. спря и да повръща. Това е моя опит Blush

Вчера мъжо реши да се разходи с нас в морската, как да му откажа като му е за сефте  Joy  Минахме покрай явката мернах само Саши, която явно си тръгваше и Франческа, упс Валето , упс Морска бе ей докато го оцеля  Heart Eyes Та тя говреше с един мъж на една пейка ама дали беше нейния  newsm78 . Вале шегувам се  Heart Eyes Ние минахме отдалече и нямаше как да ви се обадя ама днес сме там. Дано само да не сте се прибрали, че ние излизаме към 16:00 часа като се наспи.

Айде за сега целувки от мен и до след малко  Joy

# 194
ААА Пети нее беше моя мъж Blush на Саши мъжа и беше с малкия Peace

Общи условия

Активация на акаунт