Тук текат напрегнати приготовления за плаж.
От окосмяването, де, то, ако и другото така леко се махаше. 
Приятен ден на всички, след малко потегляме.
Морска, утре те искам с колието Сваровски на Слънчевата.

От окосмяването, де, то, ако и другото така леко се махаше. 
беким забърша нещо чуждо 
и аз искам.Дргия път мЪ земай.Аб е ади пак да са съберем на хапка и пиика БЕЗ ДЕЦАТА.
някоя събота вечер че мъжо да гледа..А и тя майка идва в петък тъй че другат събота мога 
щом е за пиене и йедене
Ние с малката Маги вече май спазваме режима за храненията,само нощното хранене в 24ч ни е малко терсене и май ще я оставяме когато се събди през нощта.Аз с кърмата да чукна на глава проблеми нямам, nelesita може още да е рано,а гърдите как са - напрегнати ли са? Ако са се отпушили каналчетата ,не усещаш тежест и бучки можеш да пробваш с хомеопатичното Ricinus comunis 5ch - към 3лв е в аптеките,засилва лактацията,пие се 2х5 гранули.Нека и другите мами се изкажат де,аз не съм го пила все още,но много мами са го вземали за усилване на кърмата.Само ако вече тече без проблеми и няма запушване!
направо ми е голям страх това задавяне,при вас как е?
Чувала съм доктори да препоръчват ранно захранване, за да се спре това повръщане 

В ДОРИЛа в терапията всички бебешки легла са направени с такъв наклон
)
та още ме държи! За диетката -това което си написала, а може и супичка да му правиш, но безсолна , дано да се оправи скоро, че ше има да наднича какво има на масата и да плаче що няма и за него! 
!!!
и като я кърмиш я дръж под наклон
викам ей ся е момента
и вчера пак.... Хасан и той човек 

голям зор имах..
туй МЪЖ ли е