Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре

• 14 941
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, чудя се днес да слизам ли към Морската  newsm78

# 196
Абе в4ера така духаше,замръзнах ме Rolling Eyes и днес ако е същото по добре не си прави труда,после да не съжаляваш 4е си слязла Peace

# 197
  • Варна
Добро утро!

Днес към 15:00 ще се събираме под Пантеона априлски варненски майчета. Така, че ако видите готини мадами с малки бебчета, не се чудете ами се обадете да се запознаем.  Hug  Hug   Hug

# 198
Добро утро  bouquet

Вчера е духало много на слънчевата алея ли??Аз си мислих ,че е топличко там на слънчицето!!!

Ние слязохме с моите две съкровища на пясъка на плажа...там беше много приятно,изобщо не беше студено...въпреки че отидохме към 17 часа.Виктор вече е фен на пясъка и плисъка на вълничките..голям кеФФФ.Днес ще минем и през кафе-машинката да ви проверим как сте,мацки Heart Eyes

# 199
Саши днес знаеш ли ,4е твойте ЕМИЛОВЦИ имат именден Rolling Eyes да са ти живи и здрави големи те мъже  bouquet и 4акам по4ерпка Whistling

# 200
  • Откъм Варната
....Дано само да не сте се прибрали, че ние излизаме към 16:00 часа като се наспи....

Ми то като излизате в толкоз часЪ то и аз мога да се класирам с вас, че до обед Митака обикаля из двора по без памперс в гащите, после спим, и тогаз иализаме из града

# 201
аааа нали знаеш на оби4айното място

# 202
  • ride my bike...
здравейте мами,
някъде видях, че на 31.05 в морската ще има концерт и ще се събират дрешки, но не мога да го намеря...Можете ли да ми помогнете с час и място.
Благодаря

# 203
galuni нямам такава информация.Поне тук никои не е писал Thinking

# 204
  • морето и сините вълни :)
айдеее моя сефтоса теракота вече

влязох в бокса сабахлямта да правя кИфе  и него го оставих в трапезарията..по Ино време гледам подават се едни ръце зад барплота на земята Shocked
отивам и ко да видя..Наш Пеннчо излязал от паяка незнайно как пльоснал са на теракота по корем ближе теракота (явно не му е харесало как съм почистила ) и пляска с ръце по него Shocked
няма синини,цицини и т.н
вече и паяк ни мъ спасява #Crazy

ааа аз днбеска сабахлям в 10 бях в морскарта вииии дйе бяхте аааа...

аз рано рано  излизам  чи мойто нище вкъщи и откачам #Crazy

# 205
А ние направихме сефтето на паркета в спалнята - изтъркули се измежду възглавниците и хоп долу върху декоративната агнешка кожа, която е сложена от мойта страна на леглото ooooh!  Sad
Поплака, после поигра и сега спи Confused

# 206
  • Откъм Варната
Като сте тръгнали да се хвалите и аз да похваля мойто чааве вчера и той си сефтоса лицето като се сурна по нос под една люлка, та вече и ние си имаме тротоарна екзема, мисля че трябва да свиквам вече, така ще е за напред

# 207
  • Варна
А ние пък днес се прибрахме за обедна почивка с одрано носле! Кога е станало още се чудя. Не е плакала , не е била кисела . Видях нослето чак вкъщи. Сега е намазана с Витамерфен и все още спи !

# 208
Здравейте мами! Надявам се, че сте си взели днешните дози слънце, кафе и крайморски разходки. Понеже е крайно време с беболина да се включим в трафика в морската, смятам да ходя на лов за чадърче, че си нямаме. Бихте ли ми препоръчали някаква изпитана марка такива (по възможност на разумна цена и не от най-чупливите)? Количката ми е Premaman, но чадърчетата им ми се видяха много дебели. Моля също ако някой знае откъде мога да се снабдя с течен Sano Maxima да свирне. Предварително мерси!

# 209
  • Варна
ами чадърче на сносна цена освен на Бертони или на Чиполино не се сещам newsm78
пък и колкото да са здрави, ще изкарат точно докато лапетията започне да го дърпа към себе си и да го яде  Tired миналата година 2 държача сменях ooooh!
сега се чудя дали да вземам изобщо нов понеже количката има козирка пък и си играем на дръж ми шапката Rolling Eyes 
а за падане и лапане на неядливи предмети колко още ще се сефтосвате..... ooooh! Лора за сега се държи...на село паднала миналата седмица, свеки каза че имала асвалтова екзема на коляното ама аз не видях такава  Rolling Eyes няма да мяза на гората я Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт