E-bay тема 8

• 37 545
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 615

Здравейте,искам да ви попитам как да направя плащането на спечелена стока с дебитна карта в която няма нужната сума?
Регистрирана съм в Пей Пал !
Е те на тоя въпрос ако някой знае отговора, веднага да сподели  Twisted Evil Разбера ли как, изкупувам всичко!!!  Mr. Green

# 616
аз пък се псувам по тел с тоя с Toytata
5 разговора

# 617
  • Варна
Durango, жалко за готиния камион. Дано да си намериш друг по-хубав.
klarisina, не знам френски но на пръв поглед пише 18,90 най-вероятно евро за колет с приоритетна поща, т.е. с препоръчана. Поне аз така си го преведох.
parleva, за разлика от кредитната с дебитната карта, няма как да стане да платиш повече, отколкото имаш. Освен ако става въпрос за стотинки. Случвало ми се е да излиза на червено с минимални суми под 1лв, когато е имало разлика във валутния курс  в деня на плащането и деня на изтеглянето на парите.
И мен много ме съмнява това сребро за без пари.  newsm78

# 618
а на мен днес вместо сребро ми дойде разпечатан плик,с бележка от нашите пощи,че така е пристигнал,вътре-кутийката....и там нищо!На някой случвала ли му се е подобна гадост и как да процедирам,писах на продавача,но....
По гнусно нещо не бях чувала скоро!От митницата или от пощенски клон беше тази бележка?Искай да говорш направо с шефката на клона ако е така, защото тези обслужващи женички са ужасни просто!Малоумна история:(

# 619
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
ще пукна
спечелих камионче
на супер цена, на 7 месеца, 3 мили
и като се обадих продавача ми казва, съжелявам продадох го сутринта
според мен лъже щото цената е ниска
кво да го правя
ИСКАМ СИ КАМИОНЧЕТО
Еееее тъкмо те чакахме на черноморието, да дойдеш да се похвалиш с новото камионче... newsm01

# 620
  • Варна
И мен много ме съмнява това сребро за без пари.  newsm78

Честно казано и да не е чисто сребро, пак е достатъчно хубаво, за да си го нося, и цената е приемлива. Комплекта, който получих преди няколко дни, ми излезе 14 ЩД, тук за толкова пари не мога да си купя прилично бижу от масовата бижутерия. Peace

И аз днес получих в плик сребърното синджирче, което купих за 1,50 ЩД с безплатна доставка. Mr. Green
Къде е тая далавера? Дайййй плииииис  Praynig Нашите излязоха /защото взех и за сестра ми същото/ 26 долара общо с всичко, което само по себе си е супер малко за тоя грамаж /не знам колко е, но и това ще проверя/... ако е сребро  Hug

То си е най-обикновено синджирче, за висулка. Peace
Заповядай!

# 621
Despina - Благодаря, че се отзова на молбата ми за помощ.
В обявата има два комплекта и мен ме съмнява дали това " 18,90 EN COLIS PRIORITAIRE A +++++++++" в превод не означава за всяка част по 18.90 а и за валутата се съмнявам  newsm78

# 622
Това значи 18,90 в колет с приорити пратка и може би все пак има предвид и двете, но попитай пак за да си сигурна.

# 623
Здравейте !
"Среброто" което купувате от китайците, виетнамците и другите разновидности на азиатците не е чисто, тоест самите нещица са само посребрени със сребро 92.5 а не са цялите от сребро 92.5. Карах го "среброто" на един бижутер който си разбира от работата. Човека го търка, поливаго с различни разтвори, гледаго под микроскопи ... и заключението беше, че нещата са само посребрени. Все пак думата му тежи  повече от тези които продават сребро по сергиите и на око Ви казват " Ми дааааа! Сребро си е Simple Smile "  Имах доста интересен разговор с китайчето от което купих 3 "сребра" и в крайна сметка ми възтанови парите и ми остави среборото подарък  Laughing

# 624
  • някъде там
остави среборото подарък

Нали не беше сребро  newsm78

# 625
за среброто не знам дали е сребро или не, но същите бижута преди 2 години съм си ги купувала от България и съм ги плащала като сребро.
Купих ги от един реномиран бижутерски магазин.
Сега си познах някои, разглеждайки страниците на почтените все пак азиатски търговци:)
анонимен, чудя се как от толко търкане,пране и поливане сребърното покритие си е останало.
Извода ми е ,че си струва да се купи нещо красиво- на логична цена.

В ми кажете моля ви?
При спор за повредена стока трябва първо да я изпратя , за да ми възстановят парите или ми възстановяват парите и после я връщам?
Аз мисля,че първото.
То нали и като купуваме първо плащаме и после получаваме

# 626
Здравейте !
"Среброто" което купувате от китайците, виетнамците и другите разновидности на азиатците не е чисто, тоест самите нещица са само посребрени със сребро 92.5 а не са цялите от сребро 92.5. Карах го "среброто" на един бижутер който си разбира от работата. Човека го търка, поливаго с различни разтвори, гледаго под микроскопи ... и заключението беше, че нещата са само посребрени. Все пак думата му тежи  повече от тези които продават сребро по сергиите и на око Ви казват " Ми дааааа! Сребро си е Simple Smile "  Имах доста интересен разговор с китайчето от което купих 3 "сребра" и в крайна сметка ми възтанови парите и ми остави среборото подарък  Laughing
ами то значи по магазините за сребро продават 80% не сребро,а посребрени неща.Защото повечето китайски нещица съм ги виждала в магазините.Ако не ти харесват подари ни по едно newsm78

# 627
аз със сигурност ще дам едно в лаборатория така че, ще разберем

# 628
  • В сърцето на ММ
Аз повече от месец си нося гривната без да я свалям/дори и когато съм в банята/.Все си е същата.Единствено ми казаха да я пазя от морската вода,защото може да почернее. Simple Smile
Дуранго,най-много да открият някой нов елемент за Менделеевата таблица. Laughing

# 629
  • София
Здравейте,искам да ви попитам как да направя плащането на спечелена стока с дебитна карта в която няма нужната сума?
Регистрирана съм в Пей Пал !
Да се корегирам
В МОМЕНТА НЯМА ВЪПРОСНАТА СУМА
Спечелих снощи очила за 291 $+29  $ доставка ,но не държа толка пари в картата откакто ми я  източиха.
Днес е събота и банките не работят,утре също !
Имах в предвид,като отида в понеделник в банката ще захраня сметката и от там автоматично ли ще стане тегленето.
Имам съобщение на пощата и там има Pay for it -Сега ли да го натискам или да захраня първо сметката.?!
Когато имаш рутина такива въпроси ти се струват глупави,но на мен ми е почти за първи път/онзи ден платих стока за  10  $ но имах 40 лв в картата и всичко си стана автоматично !

Благодаря ви за вниманието,надявам се и аз да стана веща в пазаруването в ибей и тда не ви занимавам с глупави въпроси   bouquet  bouquet  bouquet !!!

Ето и очилата
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290232934 … :B:EOIBSA:US:1123

Общи условия

Активация на акаунт