E-bay тема 8

• 37 517
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 720
Да пробвам да направя нов акаунт с друг мейл и същата карта? Да не ми резнат този пък,, не знам,ще правя опити.
Не ми звучи добре-нов акаунт със същата карта.Според мен няма да стане.Дай някоя друга карта която имаш и ползваш и направи с нея акаунт и нов мейл.
Не съм наддавала чудя се.Не е за изпускане Nokia 8800 Arte на търг за 300$ и остава по-малко от един час.Има 6 налични.Писах на продавача ама той докато отговориииии

Баси няма да ми отговори тоз......
нямам 100 карти. Да отида сега да си правя нова карта ли, пфуууу! само такси да плащам, аман!
някой не иска ли да му преведа пари и да ми ги изпрати в акаунта?

# 721
За колко $ става въпрос?
Какви такси?В момента си вадя нова.Поръчваш си я он лаин и след няколко дни отиваш и си вземаш от банката(ЦКБ)

# 722
За колко $ става въпрос?
Какви такси?В момента си вадя нова.Поръчваш си я он лаин и след няколко дни отиваш и си вземаш от банката(ЦКБ)
ами не искам да имам  много карти. Имам една за интернет и една дебитна, която не искам да пускам в Интернет.
Сумата е около 300 долара.

# 723
  • София
Monda, май по-изгодно е да ги наредиш по обикновена сметка и от там да ти ги прехвърлят в ПП. Пиши ЛС, ще помагам  Mr. Green

# 724
  • В сърцето на ММ
Майчета ,случайно някой да има от тези Адидас сандалки UK 4 и да са му малки.Ние получихме UK 5,но ни хлопат. Confused

# 725
Майчета ,случайно някой да има от тези Адидас сандалки UK 4 и да са му малки.Ние получихме UK 5,но ни хлопат. Confused
същите имаме,но розови  Flutter...успех търси пак може и да оцелиш Peace
търся продава4 на злато,препоръки да ми дадете? newsm78

# 726
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
това кой номер е по нашата номерация, ако е 28 ще го взема

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 08:50 от Durango

# 727
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
това кой номер е по наща номерация, ако е 28 ще го взема
тва е некъде 21 мисля ако е англ.номерация Peace

# 728
аз щото гледам че има момче на 7 и от там ...
то било за бебето
 Joy

# 729
Хайде и аз да се похваля с новата ни придобивка. Сега само се моля да няма проблем и скоро да пристигне  Praynig

# 730
Хайде и аз да се похваля с новата ни придобивка. Сега само се моля да няма проблем и скоро да пристигне  Praynig
злато ли е ? искам и ааааааааааааааааааааЗзззз такава за моита Миа-каисия  #Crazy #Crazy #Crazy

# 731
Ами според мен е само позлатено  Rolling Eyes , но много ми хареса пък и цената си заслужава. Ако все пак някой иска ще дам продавач има интересни неща.

# 732
Е, след като има 6 налични - изчакай. Едва ли ще ги продаде всичките днес. А след като свърши търга, ще ги релистне отново и ще получиш мейл, че ги е пуснал отново в продажба. А и една голяма част от продавачите не работят в събота и неделя. Вероятно утре ще ти отговори.
И 6-те ги продава едновременно на търг през 1 мин.И на всички са залагали.Няма как да не са на тази цена.Така и нямам отговор Confused
Търга е свършил на 285$.Тук са по 1600лв.Няма повече налични smile3514

# 733
Ами според мен е само позлатено  Rolling Eyes , но много ми хареса пък и цената си заслужава. Ако все пак някой иска ще дам продавач има интересни неща.

дай да разгледам  Money
нали е жълти4ко може и да се излъжа newsm78

# 734
  • някъде там
мама *Миа *,аз да попитам знаеш ли буквите за обувки кларк,кое е за тесен крак?
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт