ЛЮЛИНСКИТЕ Мами са вечно засмяни :)

• 26 233
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, изпуснала съм ви темичката, но искам да попитам- кдъе изчезнаха въртележкитео т кооперативния пазар на Люлин?? Малката много обича да се вози на кончетата, а вчера нямаше и следа от тях... Rolling Eyes Sad Къде да я водя сега?

# 61
  • 1st floor
Фъстъчка, аз съм в 8-ми

Да измрънкам - вчера отивам да взема Милен от детската и още на вратата най-любезно ме помолиха, понеже си стоя у дома с малкия по майчинство, да не водя баткото на градина, че излизат отпуски и ще са огромни сборни групи.
Е, добре, това принципно не ми е проблем, аз съм разбрана душа. Най-любезно и аз питам - а как ще се извинят отсъствията. Отговора ме застреля - ами трябва да донесете бележка че детето е болно, иначе ще се плащат.
Защо бе, джанъм, хем им правя услуга да си държа дЗвера у дома, за да не им претоварвам сборните групи, хем ще си плащам  newsm78
Много ме хвана яд.
ах, не! ти направо ме уби! hahaha
....след малък размисъл се чудя , да се смея ли или да плача  Rolling Eyes

# 62
Моля ви ,препоръчайте ми педиатър в района.Трябва да го сменя спешно.Ще съм ви много благодарна,ако ме насочите към някой ,който не изписва антибиотици за "добър ден".Предварително благодаря Hug

# 63
Здравейте люлински мами! Чак сега открих тази тема и бързам да се мушна и аз в нея.  newsm03
Ние живеем в 7ми микрорайон, но сме на границата с 10ти. През деня каката е на градинка, а малката ми дуда е с много сбъркан режим - сутрин към 11 заспива и затова се разхождаме след обяд.  smile3516
Манел ние с децата сме при д-р Жаблянова в 12 поликлиника и съм доволна откъм лечение. Не е любителка на антибиотиците, но при нея е записан много народ и дори и със записан час висенето е голямо.  Peace

# 64
  • 1st floor
ние с децата сме при д-р Жаблянова в 12 поликлиника и съм доволна откъм лечение. Не е любителка на антибиотиците, но при нея е записан много народ и дори и със записан час висенето е голямо.  Peace
още в зората на здравните реформи се записахме при нея - много добра лекарка!!! НО, винаги има едно голямо НО , за съжаление Confused, се отписахме по простата причина , че целия етаж пред кабинета , чакаше да влезе при нея...за сополи и кашлица , чакахме всеки път по 3-4 часа...а всички знаете , как се стои на едно място с дете, което е болно и не е много на кеф...майките всеки път се караха по между си , коя кой е предредила и т.н. ...просто не ми издържаха нервите и се записах при друга...Пак казвам, че това беше преди повече от 6 години...иначе имаше една докторка в блока зад Бързаков, не й помня името, но работеше само платено...тя винаги пускаше изследвания , и чак ако е много наложително АБ...някой знае ли , дали още я има? newsm78

# 65
  • СОФИЯ
Много мами се появиха около 10м.р. Тонето ,Фъстъчка, Вики..... Къде си играят дечицата ви ? 
    Тонето малката ти дъщеря ми се струва,че съм я виждала на нашата площадка,пред 158 бл или я бъркам с друго дете? newsm78

# 66
Много мами се появиха около 10м.р. Тонето ,Фъстъчка, Вики..... Къде си играят дечицата ви ? 
    Тонето малката ти дъщеря ми се струва,че съм я виждала на нашата площадка,пред 158 бл или я бъркам с друго дете? newsm78

Еми нищо чудно и ние да сме били (не, че знам кой блок точно е 158  newsm62 ). Ние най-често се заседяваме на площадките около пицария "Капри" и на пясъчника който е зад блока до този с пицарията - леле как го обясних, дано ме разбрахте.  newsm03

# 67
  • София
Здравейте маминки,
много станахме  в 10 ти браво...отбора  расте,
ние  със  Стаси  си  се виждаме  вече,така че няма  да  откажеме  на  още  компания Simple Smile
телефона ми  е 0899 90 56 83 ако някоя  мама  иска да се обади,
ние  след 10 сутринта  сме  на  вън  Peace

# 68
Вики къде се разхождате обикновено?
Тази сутрин ще готвя, но ако свърша бързо да взема да намина.  Wink

# 69
  • София
...иначе имаше една докторка в блока зад Бързаков, не й помня името, но работеше само платено...тя винаги пускаше изследвания , и чак ако е много наложително АБ...някой знае ли , дали още я има? newsm78

Славкова? Страхотен педиатър, за съжаление не работи с касата. А пък за радост не сме я псещавали от близо три години.

# 70
  • София
Вики къде се разхождате обикновено?
Тази сутрин ще готвя, но ако свърша бързо да взема да намина.  Wink
по принцип се чакаме около 10-10;30 на ЦАР  ЛЪВ
и после  отиваме  по градинките,
ти къде каза че  си точно?

# 71
  • София
Да намина и аз утре в 10:30 към Цар Лъв ?

как ще ви позная???

# 72
  • СОФИЯ
Да намина и аз утре в 10:30 към Цар Лъв ?

как ще ви позная???

Заповядай! Аз съм те виждала на снимки в ноемврийките Mr. Greenслучайно,но дали ще те позная newsm78   Аз съм с оранжева количка,Вики е със синя...Идвай ще ни познаеш Laughing

# 73
  • София
Добре, ще се постарая да дойда... Аз съм с лятна синьо вишнева количка.

Ако не мен, ще познаете малката в подписа ми Simple Smile

# 74
Момичета утре мъжа ми си е вкъщи, но от понеделник ще гледам и аз да се включа към вашата група!  Hug
Лошото е, че моята кукла откакто е проходила стабилно не иска да се качи в количката въобще (даже вече я подарихме), така че за жалост не можем да правим дълги разходки и предимно висим по градинките.
Ще се радвам да се видя с всички вас.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт