Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 7

• 26 103
  • 360
  •   1
Отговори
# 210
Честити ти Ася и Диана ninii да са ти живички и здравички , и да красят живота Ви с тати       bouquet
Честити Димана и Мия и на *MALENA , безгрижно детство на бебки , а ти бързичко да се възстановяваш      bouquet

# 211
Благодаря на всички за хубавите пожелания

# 212
актвизирайте се из темите за Детските заведения.
Извоюваното с много мъки предимство за близнаците е на път да отпадне!!!

# 213
момичета само да попитам-сега се връщам от преглед и док каза ,че беб4овците са разположени едно в/у друго ,а не от ляво и дясно.При вас как са?

# 214
момичета само да попитам-сега се връщам от преглед и док каза ,че беб4овците са разположени едно в/у друго ,а не от ляво и дясно.При вас как са?

в 12 г.с може да са всякак в момента на прегледа, широко им е още, не се безпокой

# 215
Благодаря ти Polar Fox,правихме и ФМ и всичко е в норма

# 216

При мен така беше накрая, малката беше отгоре, а той отдолу. На него му изтекоха водите и "повлече" и сестра си, която се спотаивасе и не риташе така бясно... Laughing

# 217
На 29.06.2008г.  vsergi  е родила Дарина и Радослав  bouquet  bouquet Само хубави моменти занапред й пожелавам!

# 218
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБКИ НА vsergi!!!  ДА  СА ТИ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ ДАРИ И РАДИ И МНОООГООО ДА ВИ РАДВАТ   bouquet  bouquet  bouquet

# 219
ЧЕСТИТО НА МАМА vsergi!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА И РАСТАТ ЩАСТЛИВИ РОЖБИТЕ И МНОГО ДА Я СЛУШАТ !

# 220
И при мен бяха така,но към16 г.с. вече бяха от ляво и от дясно...явно вече им е станало по-тясно Grinning
 Честито на vsergi да са ви здравички и много да радват мама и тати!!!

# 221
Аз не знам все още как са разположени бебетата. Но мисля в петък на 4Д при Сигридов да го питам, че да знам и как да напипвам като ритат. Много е вълнуващо. Млите, дано не им е много тясно.

# 222
Честито на vsergi и от мен!Децата ни се казват почти еднакво,само че моето момиченце е Дария Mr. Green

# 223
Аз не знам все още как са разположени бебетата. Но мисля в петък на 4Д при Сигридов да го питам, че да знам и как да напипвам като ритат. Много е вълнуващо. Млите, дано не им е много тясно.

Със сигурност им е тесничко, но поне не им е скучно. Винаги сте Знаят, че в тоЗи живот има едно друго лице, което ги придружава осте от утробата... Peace

# 224
аз мисля че колкото и да им е тясно се чустват добре- така де те не знаят какво е щироко...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт