Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 7

• 26 098
  • 360
  •   1
Отговори
# 195
А тука може да ни видите колко сме красиви и да прочетете повече за нас Wink http://www.asia-diana.com/

# 196
Да са живи и здрави малките принцеси и много да радват мама и тати!  bouquet

# 197
  • Софето
Здравейте мами, вчера на 07.07.2008 г. в 36 г.с. се родиха моите принцески Димана (1900-42) и Миа (1700-42).
Влезнах в болница на 08.07.2008 (точно преди 2 месе.) с разкритие 2 см. бяха големи мъки да влезнем в 9 -я месец. Мънички се родиха но всичко си им е наред. Родих със секцио, спиналната не ме хвана и ме успаха с пълна, аз съм добре за 2 ден секцио надявам се скоро да се оправя на 100 %.
 Ето една снимчица от първия ден на Димана и Миа  Grinning.

ninii ЧЕСТИТО да са ви живи и здрави, да радват много мама и тати   bouquet

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 19:27 от *MALENA

# 198
Malena,Честито и на теб!Да са ви живи и здрави и много хубави мигове!  bouquet

# 199
  • София
Добре дошла Гризката, "отдавна" не сме имали нова мама от отбора на Жоро Стаменов  Hug Hug Hug Леко бременеене и красиви мигове с бебки в коремчето   bouquet  bouquet  bouquet
Честити ти Ася и Диана ninii да са ти живички и здравички , и да красят живота Ви с тати   bouquet  bouquet  bouquet
Честити Димана и Мия и на *MALENA , безгрижно детство на бебки , а ти бързичко да се възстановяваш   bouquet  bouquet  bouquet

# 200
Честито на ninii и malena, да са ви много здрави и много да ви радват малките принцески!!!
Добре дошла на Гризката!!!

# 201
Честити рожби на Малена и Нини!!!
Да са ви живи и здрави принцеските
имного да ви радват!!! Grinning
Добре дошла на Гризката, леко бременеене
и най-прекрасиня финал!!! Hug

# 202
Добре дошли!

Ася и Диана

Димана и Мия

Много са хубави бебчетата! Да растат все по-големи красавици и много да ви радват!

Комплименти на гордия татко за уеб сайта  Wink

# 203
Честито маичета, Малена и Нини, 4 прекрасни девойки с прекрасни имена...   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да са ви живи и Здрави... И Бог да бди винаги над тях с много благоволение...

Добре дошла, ГриЗка  Hug

# 204
Честито на Нини и Малена  bouquet  bouquet
Много щастливи мигове с дъщеричките им!

# 205
ninii и *MALENA честити ви слънчица. Много сладки бебета си имате. Пожелавам ви усмивките да не слизат от лицата и безгрижно детство на принцесите...  Hug

Гризката време беше да те видим тук. От кога чакам нашествието от пациентки на д-р Стаменов.

# 206
Малена, Нини, Честито за малките куклички!   bouquet Hug Много щастливи мигове заедно ви желая!  Grinning

# 207
Честита голяма радост на Малена и Нини. Да са им живи и здрави принцесите. Да пълнят дома им с много радост, топлота и детски усмивки!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 208
  • Разград
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАЛЕНА И НИНИ!!!
Да са живи и здрави, много щастливи и нека животът им е вечна веселба и усмивките да греят по техните лица!

Зори, ти на 12 дена, колко добавка им даваше на твоите.

Джини като се замисля давах около 100 мл. Те или си ги изядаха или оставаше по малко. Нали схемата до 11-ти ден беше денят минус 1 по 10, т.е. на 11-ти ден - 1=10*10=100 , до края на 1-вия месец до 110, втори -120, трети 130 (преполагам че са ти го казали в болницата). Продължихме да се храним с по 100 мл някъде към 20-ти ден даже дали не беше и по-късно. Сега хапват различно от 110-130. Но при всяко дете си е строго индивидуално, щом не плачкат след хранене значи са сити.

Гризка, добре дошла!!!

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 16:11 от zornica_t

# 209
Честити принцески на нинии и Малена!   bouquet  bouquet Да ви е двойно щастието, а малки трудностите Hug  Hug

Благодаря ви за топлото посрещане тук, момичета  balloon

Общи условия

Активация на акаунт