Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 7

• 26 358
  • 360
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошли на Тома и Пламена! Много щастливи мигове на мама Зори  bouquet

# 91
  • София
Честито на мама Зори!   bouquet Бързо възтановяване и я чакаме да разказва. Simple Smile

# 92
Ихаааааааа, честито на 6miliankaq и Зори - много весели мигове оттук натам!

# 93
Здравейте Момичета!
Честито на майчетата - да съм им живи и здрави бебчетата и много много да ги радват!

Аз досега не съм писала, но най- накрая се реших и ето ме.
Бременна съм в края на третия с близнаци, исках да ви питам , тъй като повечето от вас са минали по този път,
получавали ли сте кървене? Аз от време на време имам зацапване, по едно време беше чиста кръв и то само като ходя
по малка нужда, сега стана тъмно кафява и има само сутрин. Лекарката ми каза , че всичко е наред, че е нормално при двуплодна бременност и че няма отлепвания. Исках да знам дали на някоя от вас се е случвало, знам че при всяка е индивидуално и една с една няма нищо общо, но просто за успокоение.

Благодаря ви!
Е ще си пишем често, надявам се!
Лек ден на всияки!

# 94
[size=14pt]Честито на мама Зори и Добре дошли на бял свят на малките душички!!! Да растат здравички и да слушкат мама и татко! [/size] newsm44 newsm44 newsm44

Бременна съм в края на третия с близнаци, исках да ви питам , тъй като повечето от вас са минали по този път,
получавали ли сте кървене?

Не се притеснявай толкова, аз на два пъти имах кървене през първите седмици на беременността. Ако искаш можеш да посетиш и друг лекар, дано да потвърди, че няма проблеми и да се успокоиш. Почивай повечко! Лежането му е майката smile3524

# 95
Здравейте Момичета!
Честито на майчетата - да съм им живи и здрави бебчетата и много много да ги радват!

Аз досега не съм писала, но най- накрая се реших и ето ме.
получавали ли сте кървене? Аз от време на време имам зацапване, по едно време беше чиста кръв и то само като ходя
по малка нужда, сега стана тъмно кафява и има само сутрин. Лекарката ми каза , че всичко е наред, че е нормално при двуплодна бременност и че няма отлепвания. Исках да знам дали на някоя от вас се е случвало, знам че при всяка е индивидуално и една с една няма нищо общо, но просто за успокоение.

Благодаря ви!

Лек ден на всияки!

gerince, добре дошла   bouquet
АЗ имах леко кървене в 6. седмица, продължи само 1 ден. Тогава и научих, че чакам близнаци...  Grinning
Успех и да Знаеш, че те чака несто много хубаво  Peace

# 96
Малей, гледах списъка на първата страничка... ами то моят ред дошъл! Всички преди мен вече са родили. Айде дано да устискам още 10-15 дена. Иначе моят багаж вече е приготвен. На бебките остава да довърша още някои неща. Simple Smile

# 97
gerince   добре дошла Simple Smile

при мен се получи едно леко кървене в края на 3 и началото на 4 месец но ме взеха в АГ и лежах там 1 седмица на системи за задържане.... дано това не те плаши, но почивай си повечко- лежане му е майката да знаеш Simple Smile

# 98
Джини ти си герой щом стигна до тук ,въпреки проблемите и тежката бременност Hugвярвам че ще устискаш тия няколко дена:)
радвам се че избра ВИП АГ ще останеш доволна и за бебчетата се грижат чудесно там Аз съм много довлна а и Зори като се появи ще ти разкаже Трябва да са я изписали вчера:)
Добре дошла Gerince,желая ти лека и безпроблемнна бременост  bouquet

# 99
Благодаря ви момичета, за благите думи и подкрепата.
 Hug Hug
Кака Мая и аз лежах вече три пъти за по няколко дни на системи
последния път бях за пет ден, токава ме взеха защото имах доста кървене, но не спря на пълно, сега
имам само леко кафеникаво зацапване и то от вревмв на време. Дано скоро спре, че ме държи в едно непрекъснато напрежение.

# 100
  • Разград
Здравейте от мен!!!
Благодаря от сърце за хубавите пожелания  Hug. Минавам само на бързо да се похваля че от вчера сме си вкъщи и се гушкаме и опознаваме. Ще разказвам когато намеря малко свободно време. Инъче условията във ВИП-а са идеални, акушерките внимателни и мисля че няма да съжалявате за направения избор.

РР:Ще кача снимки в албумчето ама май нямам парола  newsm78.

# 101
  • София
Добре дошла zornica_t
Бързо да се възстановяваш и много красиви мигове с котенцата. Hug Hug Hug

# 102
Зори, радвам се че вече сте на линия. Тъкмо сега  и аз си стегнах багажа за ВИП-а. Трябва ли да нося някакви комплекти пелени за бебетата и допълнителни одеялца? За хавлийки разбрах че трябва.

Хайде да слушкат бебетата и мамите да имат време за форума Grinning

# 103
Джини ,пелени не искат само дрехички .Аз си взех на бебче по 4 бодета и 4 гащеризончета и оделца  си бях взела . иначе имат, но са доста стари и чаршавчета имат. ти си прецени
Успех Praynig newsm10

# 104
  • Разград
Здравейте!!!
Пускам няколко снимки, на моите сладури. Нямам време да кача повече, но и това ще стане някой слънчев ден  Peace.

Джини, аз също бях си взела по 4-ри бодета на дете и по 4-ри гащеризончета както и хавлийките. Нямаше място в сака за одеала и чаршафчета, но и тамошните свършиха работа. Както е казала Плами сама си прецени за одеалата.

Общи условия

Активация на акаунт