Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 364
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
  Добро утро, момичета!
  Няма много хора в темата, няма луди и ранобудни като мен Mr. Green
  Днес пак съм си 56кг, радост вкъщи Crazy
   Hug

# 121
Добро утро на всички  Hug
Първо да се похваля, после ще изчета новата темичка  Simple Smile
Минах ударната фаза-5 дни, от днес започвам втори етап, кантара е на -3,5 кг  Laughing
Имам още 8 кг да сваля.
Вчера видях пшеничен зародиш, дали това е пшенични трици, някой знае ли?
Бихте ли ми казали как да си сложа подпис със скаличка за свалени килограми?

Успешен ден на всички   bouquet

# 122
Добро утро и от мен!
Бързам ужасно, отивам да си купувам обувки някакви по-официални, един дявол знае откъде в неделя ще си намеря толкова рано, но всичките налични са ми широки , а трябва да посетя две абитурентски изпращания Crazy
Днес имам грамадански плюс, но ми дреме на тенджерите - от утре скачам в трета.

За срещата - аз ще нося апарат Peace
Хубав ден на всички!

# 123
mama na kiki, Вещи, благодаря за мненията ви за кремчетата на Йотис - няма да прекалявам с тях, нещо малко по-истинско като кремче ми се прииска  Rolling Eyes  /и си взех с различни аромати /  Mr. Green
Слънчев и режимен ден на всички   bouquet

# 124
Добро утро!  food010

Добро утро и от мен!

Днес имам грамадански плюс, но ми дреме на тенджерите - от утре скачам в трета.

За срещата - аз ще нося апарат Peace
Хубав ден на всички!

Успешна трета Ори, дано там се разкара всичко което искаш. Да не забравиш апарата и пак да е с телофона накрая smile3534

Вчера си купих бански и аз и веднага се смрачи небето smile3507, но днес синоптиците обещаха време за плаж, така че изчезвам. Flowers Sunflower

Вещи поправи ме в табличката вече, 58кг. Няма да го чакам пожече това кило, малко е нагоре от 58, но като издишам въздуха е пък малко по-малко така че променяй! Благодаря ти   bouquet

Да ви попитам, момичета, какво му е съдържанието на тоя Степ, да си търся нещо подобно тука, има ли Е-та в него, тука намерих вчера едно което има бая Е-та  и аспартам та незнам. То е концентрат и кат го сложа на киселото мляко е гот, но е с 7-8 Е-та.

Хубав ден момичета    Nature Sunny

# 125
Най-напред още веднъж да благодаря на момичета, котж ме светнаха за телешкото със сирене Ескуиза! Стана чудно и много го харесаха!Правих и желирано кисело мляко и други режимни неща!
Мойта приятелка каза, че яде и ядки - само че можело кашу, бадеми и лешници, ще ровя в книгата да видя кога и как се ядат тези ядки!

# 126
Бързам да се похваля, че след вчерашното ядене на 2 големи купи крем карамел и повече зеленцучи, днес съм -0.100 кг. т.е 80.100 кг
За момент показа 79.500 кг, но в крайна сметка закова на 80.100 кг. С чупки без чупки, с въздух, без въздух- толкова.
Днеска обаче се амбицирам и самоконтролирам повече и вчерашната пълна скара с пилешко филе, днес е моя.

Успешен ден на всички дюканки и много минусиииииииииииииии.

# 127
При мен 1 килце се качва и слиза вече бая време. Нооо, пак съм се нахъсала-сега малко не се храних режимно, т.е не ядях достатъчно, че и млякото зарязах, карах повече на неядене, защото апетит нещо нямам, та от тук и зациклянето Simple Smile

# 128
  • София
Добро утро, Дюканки.
Как я карате? Аз покрай тази работа вече хич не смогвам да додрапам до форума  Crazy . Вечер докато видя детето и хапнем, става време за полягване.
Мисля да се включа веднъж седмично във водната гимнастика като отмине МЦ, т.е. след сряда най-вероятно. Групата, вие кога ходите?
Вчера пробвах някакви дюкански бишкоти, които колежката на работа изрови от форума, но нещо хич не ми се получиха като бишкоти, а като нещо тънко разлято- не че остана де  Blush, ма се чудех как да го подобря, за да става на парченца преди печенето, ако изобщо ме разбрахте.

# 129
Здравейте, момичета! Благодаря за всички пожелания. Вчера си изкарахме страхотно, макар че се оръсих много яко. Днес съм на абитюренска, но мисля да съм желязна. Твърдо съм решена да разкарам още 5 килца. Вчера се намъкнах в 1 малка черна рокличка, но с ужас установих че краката и ръцете ми са страшно бели ooooh! и се намазах с едно кремче за изкуствен тен и сега съм ок. Лошото е, че отзад на дупето кожата ми страшно увисна, а ме мързи да спортувам, съмнява ме да се оправи с мазане. Дайте идея какво да правя с увисналата си кожа (без спорт)?
Цвети-честит празник на патерици, невероятни резултати!  bouquet
Момичета-будителки, честит празник на патерици и на вас. А бе вашият министър е много секси, днес го гледах в Сблъсък и определено ми се струва доста атрактивен... Joy

# 130
  • варна
Здравейте, имам въпрос относно изварата, извинете ако Ви се струва тъп, но срещнах противоречия тук-там.  Обезмаслена ли трябва да е или може всякаква? Благодаря  bouquet

# 131
Добро утро! секта Mr. Green Днес правя 4 месеца режим  ShockedМалко мерки (фук,фук) от мен!
Ханш -от 112 на 97
Бедро-от 66  на  58
Коляно-от 43 на 39
Прасец-от40 на 37
Килограми ---17
Талия не меря, при мен тя е разтегливо понятие! Ей,много съм доволна  Grinning Благодаря Ви момичета за съветите,напътствията и споделените моменти. smile3525 Продължавам напред  още малко остана!  Да почерпя 

Много хубав ден Ви пожелавам!   bouquet

# 132
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте, имам въпрос относно изварата, извинете ако Ви се струва тъп, но срещнах противоречия тук-там.  Обезмаслена ли трябва да е или може всякаква? Благодаря  bouquet
МОЖЕ ВСЯКАКВА!

Добро утро и от мен! Whistling

# 133
# 134
  • София
Привет и от мен!
Евич, ядките стават за трета фаза в галавечерите Wink
Честити ти 4 месеца Франтц - скорошно достигане  на целта  bouquet
Зазу, Орелия, Лора, Мама на кики, Перла, Татянка, Свидничка, Атракция..... Hug
Лек ви неделен ден!
п.п.За съжаление не мога да дойда на срещата, че съм с моите хлапета точно тоз ден Confused

Общи условия

Активация на акаунт