Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 463
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Мойта приятелка каза, че яде и ядки - само че можело кашу, бадеми и лешници, ще ровя в книгата да видя кога и как се ядат тези ядки!
ooooh! Твоята приятелка е чела някава друга книга. Peace
Добро утро,сектантки нервозни! newsm47
Да почна с празнуващите,а? newsm78
Дидка74,Джани,Хармони,То_ни,2в 1,Франтс,Жедирка,честити ви месечинки! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Продължавайте в същия дух.
Ориии,шльопни се в МОЛ-а.Там може и да намериш нещо по това време. Thinking
Гуудииии,душооооо,като фъртунка си. Mr. GreenПосле ела и до нас. hahaha
Аз ,като не мърдам,поне да дам отчет за маминка.За 3 седмици с Дюки е -7 кила.Много съм горда с нея.Тя мре за сладко,но досега удържа фронта.
Туй то,после пак. Whistling

# 136
Поздравления за заглавието на темичката и за снимките.Проостооооооооо първата снимка ме уплаши  Shocked ------продължавам да чета старите ви темички,за да не задавам излишни въпроси.Успех момичета!Невероятни сте.  Peace

# 137
  • Пловдив
Добро утро и от мен в новата тема  Hug Заглавието кърти мивки  Mr. Green
Режимна съм, но нямам никакво време за писане, по цял ден сме навън с малката  Crazy
Добре дошли на новите момичета - умната и режимната и ще се получат нещата   bouquet
Прочетох нещо за нишестени кремчета - напълно нережимни са, както и Вещи е писала  Naughty Мама на Кики, без да се обидиш, но това, че при теб не пречат за сваляне на килограмите вероятно е поради количеството на излишните ти такива  Rolling Eyes Имам предвид, че при момичета, които имат малко да свалят това няма начин да не се отрази. Толкова примери имаме за пълна режимност и липса на движение надолу, че само едно-две кремчета биха липсвали в случая. Но все пак всеки си има глава на раменете и решава за себе си  Peace
Хубав и релаксиращ слънчев ден на всички   Nature Sunny

# 138
Добро утро,мафия Laughing
Франц първо ще те Hug,изключителни мерки и честити четири месеца Whistling
При мене цари застой ,но смятам тези дни кантарчето да ме зарадва.
На срещата за огромно мое съжаление не мога да отида,на работа съм.
Поздрави на чатърките  Hugи на всички останали мацки Hug

# 139
Добро утро,

пих кафе, хапнах от баничката с извара и пийнах още едно чайче, че нещо водата трудно я докарвам до 1, 5 л.

Ще пусна една прахосмукачка и ще хукваме навън с малката.

Умната, момичета, по край баловете, че после ще има  #Crazy на кантара.

# 140
 Hug Добро утро !
Ори , не се притеснявай за грамаданския плюс  hug - и аз съм ти другарче . Моят почти изчезна , отчитам и факта , че съм пред МЦ  Tired
Цоци , ти се научи да слагаш снимки на Мъжове  в поста си  и сега нямаш спиране  hahaha Hug
Правих джинджифиловите бисквити / без джинджифил обаче  Joy  / . Да ме пита човек защо ги правих , като не ям бисквити  ooooh! . Чудя им се , ако ги сложа по 3 бисквитки в чашка , а между тях плънка от желирано прясно или кисело мляко , дали ще се получи вкусно десертче  hahaha
Някой да е пробвал ?  chef

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 11:02 от Nelly82

# 141
  • Варна
Дидка74,Джани,Хармони,То_ни,2в 1,Франтс,Жедирка,честити ви месечинки! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Продължавайте в същия дух.
Peace Направо се възползвам наготово... Честито, момичета!

Бубе, радвам се да те видя... Що махна "Дюкяна"? Heart Eyes

Зазу, Лори,  всеизвестна истина е  Joy, че повече се отслабва ако се пише редовно в темата! Намирайте повечко време за форума!  Peace  Hug

# 142
  • София

аз лично закусвам всеки ден с кекс в микровълнова (Джини, да илядиш   bouquet ).
Ако ползвате рецепта с повечко трици - делите пропорционално. Не забравяйте, че някои рецепти за основно ястие също включват трици  Peace

Здравейте! Може ли линк за кекса на Джини  Blush Опитах се да потърся, но не я открих.
Благодаря предварително   bouquet

# 143
  • софия
Офффф,забравих! ooooh!
Пухче,разликата е впечатляваща. smile3521А щерката е разкошотия! newsm10
Peace Направо се възползвам наготово... Честито, момичета!
Плагиатка,такава! Mr. Green
Бубеееее,що така бе,пиле шарено? newsm78Ич тЪ нЕма. smile3518
Ъъъъъъъъ..........таковата...........нЕкой да ме ръгне в чата. smile3506

# 144
55Не мога да се сдържа, искам и аз да се похваля, едва ли някой се сеща за първоначалното ми инфо затова припомням започнах на 07.05 с 6 ударни днес след задържане близо седмица съм -4кг  newsm44  а имам за сваляне от началото 18кг , е вече са 14 Simple Smile и е много вярно че писането или дори само четенето на темата не допуска прегрешения към който почти бях залитнала но вие ме спасихте  Mr. Green и още нещо което искам да споделя аз имах мнооого проблемен целулит който беше много видим, ами сега тази сутрин установих, че ми е останал почти само над коленете , вярно че си правя и пилинг с кафе много често но съм убедена че не е само от това щото и преди ги правих. Ако  след следващите 4 свалени килограма изчезне напълно щото остана много малко ....е тогава ще ви черпя  newsm53
мноооого хубав ден ви желая  bye

# 145
Здрасти на всички.
Надявам се не сте ме забравили.
Аз днес съм с минус и съм много щастлива, и вече знам със сигурност че ако не се яде, не се отслабва, понеже като бях болна и не можех да ям не смъквах, а като почнах да ям вече съм с минус.
Да кажа, че оздравях от ангината и то на време.
Днес ми е абитуриентския бал и после ще ви покажа някой друга снимка, ако естествено искате.
Роклята е стеснена... доста отслабнах, за изпращането в у-ще също всичко беше стеснено Simple Smile
Много съм щастлива и вече съм по-търпелива. Знам че дори и да задържам, рано или късно кантарачето ще тръгне на долу.

Пожелавам ви приятен ден и добро настроение.   bouquet

# 146
Здравейте секта,
и аз да поплагиатствам Дидка74, Джани, Хармони, То_ни, 2в 1, Франтс, Жедирка, честити ви месечинки!   bouquet
Франтс страхотна разлика в мерки!
Ъъъъъъъъ..........таковата...........нЕкой да ме ръгне в чата. smile3506
и мене ако може   Blush Crossing Arms

# 147
  • София
леле, вече 8 страници в новата тема  Shocked
не преставам да се изумявам колко е вървежна тази тема

аз бавно вървя надолу, някои хора забелязват разликата, макар и малка. Ето снимка, втора, трета - някъде около месец и половина след малко по-сериозния старт на диетата и 4-5 кила надолу.

# 148
Здравейте момичета!
Честито на всички с месечинки  и минуси   bouquet
Честито и на всички учителки във форума във връзка с вчерашния ви празник - пожелавам ви да сте все така всеотдайни и отговорни към учениците си   bouquet
Честито на рожденниците и родителите на абитуриентите   bouquet
При мен всичко е ОК с режима - във втора фаза съм си, хапвам си, пийвам си необходимите количества вода.
В петък бях на среща на класа ми - завършихме през 2003 година и с някои от тогава не сме се виждали. Общото впечатление беше, че съм се разхубавила. Единственото което ме депресира беше, че 70% от съученичките ми изкараха едни такива гръдни обиколки  #Crazy . А пък при мен размера намалява.
Но както  и да е - важно е да сме здрави.
Приятен и усмихнат ден на всички красиви дюканки   bouquet

# 149
Здравейте и от мен !  Hug
Имам въпрос към бургазлийки. За днес имаше планувана среща, ако има някакво допълнително инфо за час и място, пишете ми на лична .... имам възможност да дойда  Party
  bouquet на всичкииииииииии

Общи условия

Активация на акаунт