Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 711
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 150
И аз минавам набързо да се отчета
режимна съм от 31.03.2008. Започнах около 62кг, в момента съм 55. До заветната цел остават още 5
досега резултатът е -7кг
Вещи, би ли ме добавила в табличката моля Simple Smile
В началото отслабвах изключително на мерки, докато килограмите почти не помръдваха.
Спрях да ям кварк и нещата отново потръгнаха. Какво да се прави, тук няма от нашето хубаво кисело мляко и само се чудя какво да опитам и къде да го търся. Така, че - сбогом млечни в голяма степен. Слагам по малко "кисело мляко" - weightwatchers в кексчетата и това е.
Когато се върна в Бг ще си хапна нормално кисело мляко със степче Simple Smile

Благодаря на всички за подкрепата и помощтта   bouquet  bouquet

ето малко снимчици http://www.flickr.com/photos/13154029@N02/

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 12:03 от pussycat

# 151

Здравейте,само и аз да се обадя! Hug Peace Hug И да питам нещо...какъв крем срещу целулит използвате,но нещо по-качествено  и ако може да не е безбожно скъпо.Благодаря!

Лек и отслабващ ден от мен!!! Hug Hug Hug

# 152
Здравейте Дюкеси.
Не пиша редовно, но ми е трудно да ви изчитам, какво остава да пиша.
От 07.05. съм режимна Дюканка, и благодарение на вас се справям повече от чудесно. Hug Стартирах от 80 кг., сега съм 74.6 кг. Laughing
Вещи, ще ме добавиш ли в табличката, ако не те затруднявам? Hug

Желая ви прекрасен ден с много минусчета!  bouquet

# 153
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте и то мен.
Аз както писах от утре съм с вас.Днеска напазарувах повечето неща за ударния, само  се ядосах ,че не си купих рибка от Метро ,понеже исках да взема нещо прясно от някой рибен ,а те всичките се оказаха затворени пущините  Confused. Та останах си без риба,но ще купя в следващите дни.
Да дам отчет какво пазарувах ,ако има нещо нережимно да ме вкарате в пътя от време.
Кисело мляко Верея 0.1%
Пилешки дробчета
Воденички
Пилешко горно бутче ( с кожа)
Пилешки фенери ( за супа ще ги обезкостя)
Рулца от раци
Овесени трици
Пшеничени трици
Ленено семе.
Сухо мляко 1.5%( не намерих по малко)
Извара обезмаслена
Яйца
Бутчетата понеже са с кожа ,да попитам мога ли да ги изпека така и после да пробутам на мъжо кожата от тези които аз ще си хапвам ,или да я махам още преди да почна да пека.? Rolling Eyes
И лененото семе ,взех едно натрошено.Обаче сега като преглеждах блогсайта видях, че го има снимано и пише че е нережимно (май) newsm78.Значи кутията е жълта ,пише   на немски Leinsamen geschrotet.Мога ли да го ползвам?
Май това са ми основните въпроси за сега ,че станах многословна.
А и да кажа на всички от Бургас ,че в Пикадили има овесени трици по 750 гр. пакети.Цената е около 3.50лв.Имаше и два вида пшеничени трици.
За сега толкоз от мен ,от утре съм в редиците и аз. Mr. Green

# 154
Здравейте и от мен !  Hug
Имам въпрос към бургазлийки. За днес имаше планувана среща, ако има някакво допълнително инфо за час и място, пишете ми на лична .... имам възможност да дойда  Party
  bouquet на всичкииииииииии
Срещата е за 1 юни, час 16,00, за мястото - и на мен не ми е много ясно още, първо беше пицария Джърси до новия свободен, после в предната тема в хотел /не помня кой/ беше обявено че ще е newsm78. Има време, ще се разберем де. Но е за следващата неделя  Hug

# 155
Привет сектантки  Mr. Green Чувствам се почти като у дома си  hahaha
Вещи, поздрави за оригиналното заглавие и за респектиращите снимки   bouquet Действат много стимулиращо и те карат да се погледнещ отзад.
Обаче сме много бързи в писането  Joy Ще се върна в старата тема, да видя какво съм изпуснала. Хайде, лек ден и много минуси. Аз днес пак по задачи  Confused Цуфкии на всички  Hug Heart Eyes

# 156
  • Бургас
Добр ден и от сектата в Бургас.
Аз днес съм с плюс,но го знаех още преди да се кача на кантара,нооо мерките са много добре, сантиметрите падат,а аз съм в страхотна форма.
Честито на всички минусчета все така и скоро в 3 фаза.
пухчо ,аз лично ги правя с кожата и после я махам,а аз и не я обичам,от малка само бялото месо харесвам.
Снощи за 1 път направих тричавото хлебче,добре стана с извара и чесън,днес го хапвам по малко.
И да попитам,има една шунка на Ников тука,не знам колко мазнини има,но си е като едно време шунката който я помни,мислите ли че мога да я хапвам,че вчера точно с нея прекалих и си мисля че плюса е от нея.
За срещата мисля че ще мога да дойда,но пак не е 100%,плановете ми се менят постоянно.

# 157
Здравейте група фини Дюканки    Hug

Охххх, все по трудно ми става, да ви изчета, и да пиша

Видях снимки на красавици - подмладени, вталени БРАВО МОМИЧЕТА СПРАВИЛИ СТЕ СЕ ОТЛИЧНО   smile3501

Гуш - браво, чудесна осанка, а малката асистентка до теб, прекрасно допълва снимките   Grinning

Франц - изключително добри резултати   bouquet честито 4 мес

Русо пухче,разликата ти е очевадна,сегашния ти вид показва голям напредък.Продължавай смело напред  Честита абитуриентка,много е сладка     bouquet

Молба към Пираня и Цоци  
Уважаеми дами,
когато решите да пиете кафе на СЗ територия /при някое прелитане на Цоци през града ни/,МОЛЯ обадете се и на мен. Аз също много харесвам Цоци.  newsm03  А ако кажете за 10 минути организирам и половината град прикрити дюкеси ........... lalalala

# 158
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте дами и господа и от мен в новата тема! (тя вече не е нова, ама нали сега се включвам)

Не съм чела, ще го направя по късно, само минавам да споделя, че съм режимна, но ме боли корем и съм крива (за което си има логично обяснение - МЦ) и ми е едно гадно и тъжно.

Лек ден на всички, повече усмивки и добро настроение!  bouquet

# 159
Здравейте и от мен! Grinning
Драго ми е да се присъединя към вашия форум, макар и все още да не съм мамче  Embarassed Решението ми да го направя е провокирано от това, че съм на тази диета от 08.05, и съм -5 кг. Не съм си мерила талия, ханш и т.н. преди да започна, но резултатите се усещат по дрехите. Чух за разните коментари относно режима на Дюкан по БТВ и според мен всичко това е по простата причина, че диетолозите ще останат гладни, но това си е лично мое мнение. Искам да споделя с ВАС, че аз си се чувствам страхотно, не изпитвам никакъв глад, опитвам се да си разнообразявам храната като естествено всичко, което ям е в границите на позволените храни, затруднява ме единствено пиенето на голямото количество течности и от време на време малко ми липсва сладичкото Embarassed но съм упорита. Пожелавам на всички дюканки успех и много" -"!!!

P.S. Извинете ме за дългият пост, но най-накрая се престраших да Ви пиша Rolling Eyes

# 160
Момичета, въпрос  Praynig
Покрай многото критики по БТВ ми повтарят от няколко места да внимавам с тази диета и по-точно поради проблемите които може да предизвика с МЦ. Я ми пояснете - знам че при някои има забавяне, при някои подраняване, при някои няма отклонения в МЦ, но според вас тези аномалии на промени от хормонално естество вследсвтие на диетата ли се дължат  newsm78 Т.е. директния ми въпрос е влияе ли на хормоните  Sick

# 161
Добър ден,

Честит 24 май на патерици!   bouquet
Вещи Благодарско за новата темичка!   bouquet

as_das Добре дошла, не се притеснявай и ни пиши по-честичко!   bouquet

labello Приятно прекарване на бала и да покажеш снимчици после, Wink

Аз нямам минус,вече 10 дни,няма да сменям нищо, обаче почва яко да ми писва с това задържане,днес съм П,ще бъда адски стриктна и дано потръгне кантара надолу............. TiredАз ,тези кремчета не съм ги пробвала ,обаче си правих от онзи сладолед,който уж беше режимен а се оказа,че не е.От него задържах,със сигурно ,то като ще е тъй по-добре да изям една ябълка..........ега ти!Та затова вече не си правя никакви експерименти. Peace

# 162
Milena Mihailova  - аз ползвам този http://www.nivea.bg/products/show/16390  на Нивея. Не мога да преценя от него ли е или от отслабването, но стриите ми се поизгладиха, а и аз не го ползвам редовно   Embarassed  Цената е около 20 лв. /зависи от магазинаааааа/

Ронка - браво. Много добър резултат за кратко време  #Crazy

# 163
здрасти на всички и от мен  Hug
грабнах си чашката с трички и кисело и мляко и сядам да чета ,/сега закусвам/че близо тема съм изпуснала....
при мен положебието е такова ,че от 4 дена съм на ПЗ и не съм мръднала и грам...чувствам се и  надута от водата ,НО ОТКАЗВАНЕ НЯМА Peace   
 На всички много успехчета   bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Хе-хе

Заглавието на темата е просто връхтъ!

И много точно определя последователите на Дюкан  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт