Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 321
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 540
Вани Ник !! Честит празник и на теб !! Винаги красива, слаба и обичана !!  Hug
:[/b]

# 541
Добро утро красавици!
Фоли, Честит рожден ден мила! Бъди много щастлива!  Heart Eyes Hug
Вани, Честит рожден ден! Желая ти само хубави неща в живота!
Този букет е за вас момичета  Hug

Ех, че хубаво да започнеш деня с поздравления за щастие и любов   bouquet Hug
Аз съм в МЦ и ми е толкова тежко, чувствам се надута като плондер  Confused Ще се върна да почета какво съм изтървала  Hug
Успех момичета и много минуси  Hug Hug Hug

# 542
Много хубави снимки. Красиви и слаби сте, момичета.
Честит рожден ден, Фоли!  bouquet
Да се отчета. Днес ми е 21 ден с Дюкан и резултата е -7 кг.
Поздрави на всички. Hug

# 543
Добро утро и от мен.
Честит рожден ден на Фоли, жива и здрава и всичко най най ти пожелавам.  bouquet
Честито и на всички с поводи за радост днес.
Лек и отслабващ ден.

# 544
Добро утро прекрасни!
Честит Рожден ден на Вани Ник , бъди   жива и здрава и винаги щастлива и  усмихната

Лабело, прекрасна си на бала  Hug Пожелавам ти все напред и нагоре  bouquet
Чут Чут, страхотен резултат , поздравления.

Момичета, благодаря за хубавите пожелания. Без вас животът нямаше да е толкова хубав, а годинките, вместо нагоре, да вървят надолу hahaha
Цветята ви са прекрасни, къде ли ще ги събера, никога не съм получавала толкова много. Обичам вииииииииии!!! lovekiss Flowers Bouquet Kissing Heart txtloves  love001

Пожелавам ви хубав ден   bouquet

# 545
Вани ник, честит рожден ден и честити 9 месеца с режима, постигнала си много

Специално искам да поздравя за големите успехи новодошлата Fair Lady  smile3501

На всички новички добре дошли, и да дам съвет, момичета и момчета четете хубаво как се прави режима, ако ви устройва - прочетете пак, защото вече имате въпроси - ако още имате въпроси като сте прочели поне два пъти, значи вече вниквате в нещата и трябва да прочетете поне още веднъж ,за да си отговорите на конкретно възникналите въпроси.

Честито на всички свалили, видях че има такива   bouquet

# 546
  • гр.София
Фоли Нека твоите желания са наши пожелания!
Ваня Ник Здраве, любов и много късмет!
Много сладки и усмихнати сте всички - дано скоро заформитемите пак.
Лабело Лек и щастлив път в живота
Честито на всички минусчета.
Аз вече 13-ти ден не мърдам на кантара - 5ПЗ, 5П и 3-ти ден от 5ПЗ. Останах си с килограмите, които свалих в ударния, ако и след МЦ, които все още се чака, не мръдна, не знам, май ще съм доста обезкуражена. Затуй и съжалявам, че нямах възможност да дойда на срещата, имам май вече нужда от успокоение и надъхване, че ще стане. Някой, ако е минал през нещо подобно да пише как е раздвижил нещата

# 547
Среща в Бургас!!! Неделя(01.06) от 16чМястото допълнително днеска Peace

# 548
Здравейте, момичета!

Честит празник на рожденчиктите! Да са живи и здрави и много слаби.

Един малък отчет -0,400 кг.

# 549
Лабелло, прекрасна си, и тоалетчето ти е много изискано. Пожелавам ти, както се казва в песните - попътен вятър в живота.
От снимките ви личи, че сте си прекарали страхотно на срещата. Чудесни сте, няма нито една бивша, всички сте настоящи дюкеси-принцеси. Ори, много съм впечатлена от теб, аз до сега съм имала съвсем различна представа за теб (вероятно грешна снимка съм гледала някъде във времето)
Хиляди благодарности на Бермудез, Ривела, Цвети, Ори и houp (когато се прибереш в Шумен, непременно се обади да си направим среща), Светлат, dilu. Обичам ви безкрайно, може да е много травиално, но наистина без всички вас във форума не бих се справила. newsm51  love001

# 550
Labello,  не мога да се сдържа да не те поздравя, страхотна абитуриентка, много овации и за успеха ти в "-" ,възхищавам ти се!
не отдавна бях абитуриентка и аз и затова си ми на сърце  Heart Eyes
а и тогава и аз много исках да поотслабна за да изглеждам още по добре , не че бях колкото сега но имах какво да махам около 65 бях.
от тук нататък ти желая (ако искаш да ставаш студентка) много много много късмет, защото съм убедена вече, че не става само с учене !
Но съм сигурна че постижението ти в кг-те ще ти дава  самочувствие и ще се справяш със всичко все по-добре!

и аз да кажа нищо че не се познаваме  Embarassed

Фоли ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  cheers

# 551
Добро утро, слънца
Фоли, Вани ник, Честит Рожден ден, пожелавам ви здраве, късмет, любов и цялото щастие на земята   bouquet    Hug
 Лабелло, изглеждаш чудесно   Hug
Чут Чут, страхотно   Hug
момичета от надежда, МНОГО сте сладки всичките  Hug
Вещи, моля за тиган... ама тежък тиган...    Crossing Arms
Много хубав ден ви пожелавам   bouquet    Hug

# 552

Честит Рожден Ден, Фоли! Честит Рожден Ден, Ваня!

# 553
vani_nik bdbaloniи поздравления за дюканския юбилей

играчка-плачка ,как си  Hug
bermudez Hug

# 554
Честит роожден ден на Фоли и Вани ник.Пожелавам ви безброй сбъднати мечти, много успехи, да сте толкова усмихнати и лъчезарни винаги.  bouquet.

Чут чут- браво страхотен резултат.

Лабело - брраво и на теб страхотно изглеждаш.

А аз си имам малък плюс, преди не съм го засичала ама сега с новото кантарче всичко си се вижда. Но е от идващия ми МЦ. От кога идва не е истина, само се подъвам, всичко ме боли. да идва вече и да се маха че ми писна яко. Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт