Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 321
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро и от мен, то май стана вече добър ден де. Честито на рожденниците, здраве, щастие и какво не ви се сбъднало до сега до другия ви роджен ден да сее случило   bouquet

# 571
Мерси за рецептата Polly-Wolly.Сега ще си забаркам.Изглежда вкусно.Радвам се че се включих и аз.Много е забавно с вас.

# 572
  • София
mozila  здрасти и аз съм нова. Само, че аз започнах от вчера, но ако искаш може двете да си задаваме въпроси една на друга, за да си помогнем с многото кила. Май само ние двете сме нови за сега. Затова ти предлагам.

Много минуси ти пожелавам и да свалиш всичките кила бързо и лесно!   bouquet

Адашке, здравей   bouquet И аз започнах от вчера! Пожелавам ти успех  Hug Hug

# 573
Искам да питам има ли ниакой да е свалил 15 кг и за колко време.И знае ли ниакой в Благоевград каде има овесени трици.

# 574
  • Варна
Включвам се отново за да поздравя и

Вани Ник,

една от нашите най-големи отличнички! Честит двоен празник, Вани, много щастие и късмет, здраве и красота в живота!

smile3525

# 575
gabka_sladka  да наистина. Аз съм го правила и друг път. Минус едно кило съм. И аз не можах да повярвам, но е факт. Но  това защото е за първи ден сигурно. Нататък не се знае знае ли се.  Mr. Green

gabka_sladka  Ти в ударна фаза ли си?

Аз съм вече във втора фаза но от скоро почнах на 7ми тоя месец с 6 ударни дни и е нормално мисля .че почти всеки за 1-вия ден сваля 1 кг но после падат малко по бавно аз до сега съм -4 кг бях 78 кг. Но мисля, че е много погрешно това да гладуваш докато ти дойдат продуктите и даже като видях ,че писа ,че ще караш на глад докато ти дойдат продуктите щях да ти казвам , че според мен е по добре да изчакаш.....но дори и без млека можеш да почнеш поне с меса , а не пълен глад. Карай поне на пушено варени меса пуешки пилешки шунки или пържоли пилешки защото тоя глад просто не е Дюкан това, по добре го прави така както трябва защото иначе ще ти писне много по-бързо и по лесно би дошло изкушението, поне според мен. Не се ограничавай допълнително
Аз също съм си новичка и можеш да ме питаш ако нещо не ти е ясно, може и на лични защото тук  честозадаванитe въпроси не се обичат и е нормално  Grinning
Аз не пиша много но се опитвам да чета повечко.

# 576
Бързам да ви се похваля, че преборих още един кг тези дни  Laughing Много съм горда със себе си, защото и на бал бях и на събиране с класа и не се изкуших нито веднъж! Пих си мирно и кротко водичката, преди това си похапнах пилешка пържолка и тиквички с кисело млеко вкъщи и не съм си и помисляла за друго  Simple Smile

Само да кажа, че съм на режима от 08.05.2008 със 7 дни ударен / за да вляза в крачка с една колежка, защото когато някой те подкрепя е много по-лесно/. От 15.05 съм на смесеният режим. Някъде доста назад прочетох в постовете, че на някоя от вас почти не и се яде. При мен е същото. Но в началото установих, че ако не пропускам хапване, то свалям със сигурност и поради тази причина, буквално се тъпча.

Друг път ще пиша повече, ако някой има въпроси пишете ЛС - ще помагам с каквото мога   bouquet
Желая Ви режимен ден и добро настроение  Party

# 577
Добро утро от мен ( днес се успах ) ...ама ми е хубаво !!!!
първо на рожденничиките ...
Честит рожден ден!
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!

# 578
Foli, dilu, vani_nik, gabka sladka, veneras, lenny_pld, Polly_Wolly, Goldengirl благодаря ви много, не очаквах толкова комплименти
gabka_sladka права си много, късмета е необходим, всички покрай мен ми го пожелават, дано стане чудо на изпитите които следват и да успея да изкарам добър резултат, че да ме приемат там където искам

хмх.... да ви кажа момичета нещо напоследък ми се изчерпаха идеите за ядене и сега съм се замислила какво да ям, че вече огладнях от закуската....
прегръщам ви, нямам търпение да видя снимките от срещата, дано ги открия къде са Simple Smile

# 579
  • гр.София
dilu, и аз съм в твоето положение. През ударната фаза свалих 4кг. и от тогава ни напред ни назад, вече 15 дни. Все още не съм се обезкуражила, режимна съм, карам 5П/5ПЗ. Днес ми е първи ден П. Мисля известно време да направя 1/1, може пък нещо да се раздвижи. Rolling Eyes
Ще чакам да споделиш, аз имам много за сваляне и не смея, ще карам 5/5 засега, нарушения нямам - един път в седмицата по обяд консерва риба в собствен сос, възможно ли е да е от това - иначе в ханша съм -6, едни паласки над коремчето изскочиха ужа-а-с  #Cussing out Почвам кардио тренировки и тае-бо. Момичетата с аква гимнастиките пуснете едно инфо

# 580
Някой ще ми припомни ли рецептата за кекс в микровълнова, защото линкът, който е даден на 10 страница нещо не ми върши работа  Cry

# 581
Добре дошли на Новичките Дюканки

kachulska ....за колко време колко килограма ще свалиш е строго индивидуално ...аз съм свалила 15 кг ... за 3 месеца но виж ми линииката от какви "висини на кантара съм почнала) ...колкото повече килограми имаш да сваляш толкова са повече в началото

ООООООООО ЗАБРАВИХ .... да кажа на рожденничките .... нямам време да ви донеса лично цветята та пращам ей този 

да ви поднесе ЦВЕТЕ ЗА ПРАЗНИКА

# 582
gabka_sladka опитах се да ти пиша на лични, но ми излезе съобщение че не можеш да получиш защото ти е запълнена входящата кутия
Изтрий някое и друго съобщение  Mr. Green

# 583
Добро утро  Hug

Фоли, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и късмет! Бъди все така усмихната и прекрасна!  bdbaloni
ВаниНик, Честит Рожден Ден и 9 месеца с режима. Много щастие, усмивки и сбъднати мечти! newsm59

Тоби, Татит, Цоци, Креми, Светлат, Фоли, Орелия, Амери, гледах снимки - страхотни сте!  Hug
Лабело, много си хубава! Успех   bouquet

# 584
Някой ще ми припомни ли рецептата за кекс в микровълнова, защото линкът, който е даден на 10 страница нещо не ми върши работа  Cry

На предната страница съм го дала на kachulska Rolling Eyes ...

Общи условия

Активация на акаунт