Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 373
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 885
леле  mrstraetz
Много много благодаря на всички newsm53  love001

# 886
Добър ден, Дюкеси.

Лабело, честито завършване. Желая ти попътен вятър за напред. Много си красива, и роклята е много стилна. bouquet

La Fornarina, дъщеричката ти е като нежно цвете. Много упехи за в бъдеще. bouquet

veneras, страхотен резултат! А бюста....бюста, и аз много завиждам.

Татит, съвсем до скоро сме били съседки. До скоро живеех в Хаджи Димитър, преди 2 месеца дойдох във Френско. Още като разглеждах снимките от срещатаи ми лега на сърце с чаровната си усмивка, а то имало защо. Всички в Хаджито сме чаровници. Wink

Та в този ред на мисли, срещичката е била чудна. Всички сте много лъчезарни, слаби и красиви.
Амери, красавицееее, стига слабей, че ще се изгубиш. УбичЪм тЪ! Hug Heart Eyes

Честито на всички имали поводи за празнуване. На рожденичките със закънение, им желая много здраве, щастие и красиви тела!
Честито на всички с минусчета.
На задържащите много  Hug

Ще се включа пак като изчет всичко
Хубав ден. bouquet

# 887
  • Варна
Здравейте
Реших и днес да видя какво правите
Честити месечинки на Goody , Орелия и  Slave - 4 броя  newsm51
Цоци , кога направи 3 месеца  smile3525
и Byrne , само 1 месечинка / за сега /   bouquet

Гуди, видях ти любимите панталони, ами.... време е да ги изхвърлиш  smile3503

Венерас, направо зашеметяващи снимки Изглеждаш друг човек, браво  newsm10
хубав бюст, но ти си го знаеш

Цоци, браво , че ни послуша за доктора , но те и момичетата ти дадоха почти същият съвет , да пиеш калций и витамин С . Знаех си аз, че тук може да се разчита на правилни съвети. Хайде, дано скоро се оправиш  Hug

Киарас, ценно инфо  Peace

Засега чао, ще попоглеждам.

# 888
Здравейте момичета,аз съм новичка тук и още ми е малко ошашавено,но от утре и аз съм с вас пълна с толкова амбиции и надежди LaughingВие сте такъв стимул,че нямам думи много се надявам и аз да постигна вашите резултати

# 889
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.............Между другото в Бургас май триците са се изчерпали има само пшеничени. Ако някоя бургазлийка е във форума, моля да ми каже, къде да си намеря - овършах почти всички магазини - няма и в склада няма.   ...
Веси аз  си купи трици от Пикадили в неделя.Имаше и овесени 750 гр пакет-3.50 ,и пшеничени два вида. Не вярвам да са се изчерпали,доста голямо место от рафта бяха заели. Laughing
Аз вече съм в трети ден.Признавам си без бой ,че ми е трудничко но не се предавам.Отчитам го обаче по скоро на това ,че не уцелвам да си направя храната така че да ми допада.Единствено млякото със степче и вода разредено е чудно вкусно,и супичката от пиленце.Пекох си риба на грил тигана ,ама не ми допадна,много суха.И салатка от рулца раци правих с извара,но и нея не докарах нещо. Embarassed Но дето се вика пени се не пени ке го ям.Поне е режимно. Joy
Виждам ,че ще има среща в Бургас,аз се чудя дали ще е удобно да се примъкна, че съм новичка
(ей тая дума мн ми е смешна).
Да се отчета и с менюто за днеска.
Закуска: омлет от яйце с две лъжици овесени и една пшеничени трици и две лъжици извара.
(ако някой има рецепта за тричаво кексче ,обаче не на микровълнова ,че нямам ,много ще го обичам)Направих си и едно чисто кафе.Кофичка кисело мляко 0.1% със половин литър вода разредено и степче,но това си го пийвам с кафенцето охладено,убиец е.Излапах и докато дойде време за обяд и 4-5 рачешки рулца.Много ги уважавам. Crazy
За обяд : Риба на скара,и много вода.
За вечеря : Пилешка супа ,няколко купички  Crazy,салатка рулца от раци с извара и кисело мляко.
Колкото и да се напъвам не мога да докарам водата до повече от 2 литра.Но преди това пиех по малко и от половин литър на ден ,така че това е мн за мен.
Искам да попитам,лошо ли е ,че на ден изяждам по кофичка и малко кисело мляко.Прясно не пия.Знам ,че не е хубаво да се хапват много млечни ама то и в застройката има и аз изпивам едно на айран и подминавам една кофичка  на ден.
Поста ми доста дълъг ,но гледам да напиша всичко на едно место да не товаря темата ,че Вещи може да ми засуче някой тиган зад врата.  341uu

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 13:34 от пухчо

# 890
  • Пловдив
Пухчо, кексчето е едно и също по рецепта, просто вместо в МВ се пече във фурната.
А за дългия пост - желателно е. Нежелателно е да се пускат 10 поста един след друг. Общо сме двеста човека и ако всеки пусне по 10 поста с по едно изречение сметнете какво ще стане.

# 891
Момичета извинявам се за въпроса но нямам време да изчета всичко. Поколко пъти на ден се взимат овесените трици и по колко?Благодаря предварително .Днес ми е трети ден от ударния спазвам всичко стриктно ,но мой няма резултат довечара ще се притегля и ще ви се отчета Grinning

# 892
Надинка, желателно е сутрин  да се папкат. А количеството е 3 суп. лъжици за деня.

# 893
  • Варна
Пухчо, хубаво е да се ходи на форумските срещи, защото се обменя опит, така да се каже. Какво като си нова, отивай смело  Peace. Храната ти изглежда добре .  Разгледай режимните рецепти / има отделна тема / или влез в блогосайта.
Рибата може да си я направиш увита във фолио и после печеш на фурна, става доста сочна.

# 894

Татит, съвсем до скоро сме били съседки. До скоро живеех в Хаджи Димитър, преди 2 месеца дойдох във Френско. Още като разглеждах снимките от срещатаи ми лега на сърце с чаровната си усмивка, а то имало защо. Всички в Хаджито сме чаровници. Wink

И аз, и аз съм екс- от Хаджито (малко по- към Караджата, обаче Mr. Green ). Верно сме много готини от там Crazy ...

nadinka83 , намери време поне за 1-вата страница на коя и да е тема за режима (примерно тази тема) Tired

Виждам, че обсъждате противозачатъчни в комбинация с Дюкан... една позната (не-форумка) е започнала такова лечение и рязко е качила 2кг, които не сваля Rolling Eyes . Пие Диане 35. Някой има ли някакво инфо за това лекарство, какво, що... Че се е притеснила и отчаяла, милата Sad ...

# 895
Диането 35 е много силно, аз съм го пила за лечение на кисти . и наистина от него се качва доста. Преди да почна режима пак го пих за регулиране и същата работа, и той ми помогна да стана кит. Ако не е за лечение на нещо , по добре да го смени.

# 896
  • Бургас
Пухчо,присъствието ти е задължително!  Wink

# 897
  • Варна
Здравейте милички   bouquet
Докато се подвизавам из Софето, цяла тема сте изписали, която разбира се не съм прочела  Sick
Искам само да изкажа благодарности на Цвети (специални   bouquet  Heart Eyes) и на всички, с които се видях, за подкрепата (разходиха ме из София за да си купя 3,5 кг. фини овесени трици), която ми оказаха и времето което загубиха с мен (за да се движа безпроблемно из скъпата ни столица). Пребродих София надлъж и нашир, не можах да се кача само на тролей (пътувах с такси (с Кри), с кола (Цвети, Фоли и Таттит), с трамвай (без билет), с метро и с автобус (пак без билет)). Много отзивчиви хора (и жени (Дюканки) и мъже (обикновени и шофьори от градския транспорт)) срещнах. Очарована съм от всички, с които се видях - ама верно сме секта и се поддържаме и помагаме  Mr. Green Като дойда пак в София - пак ще ви досаждам  Mr. Green (да го имате в предвид).
Гледам ще има Бургаска среща на 01.06., пък аз ще съм в Созопол - чудя се дали да не отскоча, да по-досаждам и на Бургазлийки  Mr. Green, ама мъжа ми ще ме  #2gunfire
Честити месечинки на Goody(4), Орелия(4), Slave(4), Цоци(3) и Byrne(1) - браво момичета   bouquet

# 898
благодаря на всички за пожеланията Simple Smile

Киарас аз също пия противозачатъчни сякаш нямам лоши странични ефекти и по-добре де... спокойна съм за сега като ви чета какво са ви казали лекарите : )

Венерас супер си

Честито на месечинките! Браво!   bouquet

ПС: тези дни мисля да си купувам кростренажор, но още съм във втора фаза и затова смятам да не се мятам за дълго на него, а само например по 30 мин- 3-4 пъти в седмицата, вие какво ще кажете????
мисля че е време да се стегна, след 8 кг който свалих, въпреки че ми остават още 5 кг... а незнам дали няма да объркам нещо??????

# 899
Продължавам с благодарностите за вниманието, което ми оказахте за рожденния ми ден на: Елена82, radius, deni_kdli, Aluxa, Перличка, Татянка, Евич, Джани, Пилито, Таниди, Сетони, Кри, Мира, Амери, Не съм Даанито, Катя73, Хармони, Роника. Базкрайно много съм ви благодарна, получих много цветя (дори не само виртуално), много щастлив ден беше за мен.
Veneras, страхготна мацка си.
Поздрави за всички с месечинки. Голямо браво за упоритостта и търпението.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт