Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 487
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 900
Лабело, мерси. А за крос тренажора не се притеснявай , аз си спорутвам от началото и нямам проблеми с свалянето на кг. Успех.

# 901
Момичета извинявам се за въпроса но нямам време да изчета всичко. Поколко пъти на ден се взимат овесените трици и по колко?Благодаря предварително .Днес ми е трети ден от ударния спазвам всичко стриктно ,но мой няма резултат довечара ще се притегля и ще ви се отчета Grinning
Интересно как караш трети ударен, като не си чела темата. Книгата поне прочети, там пише - сутрин, най късно до обяд - не повече от 3 супени лъжици овесени трици, и е обяснено защо не може повече от това, и защо се вземат до обяд.
И тегленето се прави сутрин, на гладно, след 00, вчесване, измиване на зъбите, изчистване на ушите Peace

# 902

И тегленето се прави сутрин, на гладно, след 00, вчесване, измиване на зъбите, изчистване на ушите Peace
smile3532 smile3532 smile3532 Напълно е верно!

# 903
  • В полето, под тепето.
Привет!
Не помня от кога не съм писала, но не съм се отказала. Радвам се, че темата е все още актуална и пълна с ентусиасти! Mr. Green
От два дни съм се ангажирала с тежката задача да обяснявам режама на една дама, която хем не сваля, хем не слуша и за капак нямала време да чете книгата #Crazy

# 904
  • София
Благодаря ви за отговорите! Аз видях написаното от Kiaras, но то не е същото... затова пак попитах... Значи почвам си от другия месец хапчетата и така... Преди бях на yasmin, но т.к имам много проблемна кожа (акне) сега гинеколожката ми предписа Жанин... Тя ме прегледа преди да ми даде хапчетата, и хормони ми пуска - всичко е ок... но т.к. бях още в началото на диетата, не се сетих да я питам какво й е мнението... та ще видим... надявам се и диетата да повлияе положително на кожата ми... Simple Smile

# 905
radius не е задължително да се прочете цялата тема за да се започне с режима .И по спокойно не се карай. Wink

# 906
Добре са дошли на бургаската среща всички: бургазлийки или не, нови и стари  bouquet

# 907
  • Пловдив
Похвалвам се и аз:
Три дни-три свалени кг., но тъй като това ми беше целта, минавам на трета фаза директно... Не искам повече да свалям , а само да ги задържа тези кг.
Благодаря ви момичета...Трудно ми беше първият ден, а сега въобще не ми се и яде, мога да сваля и още, но тези кг. ми стоят винаги перфектно. Готова съм за морета и почивки....Ама да видим кога newsm78

# 908
Надинка83, добре дошла в темата   bouquet
Съжалявам, ако поста ми е звучал като каране, но наистина е необходимо малко да се попрочете, преди да се започне какъвто и да е режим, особено Дюкан, който трае цял живот. Peace
Аз съм от изнервените Евро лелки  hahaha

ШУМЕНСКА СРЕЩА - ЧЕТВЪРТЪК - 17,30 Ч. - ГРАДСКАТА ГРАДИНА - ШАДРАВАНА ПРЕД "МИКИ"

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 14:22 от radius

# 909
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Привет!
Не помня от кога не съм писала, но не съм се отказала. Радвам се, че темата е все още актуална и пълна с ентусиасти! Mr. Green
От два дни съм се ангажирала с тежката задача да обяснявам режама на една дама, която хем не сваля, хем не слуша и за капак нямала време да чете книгата #Crazy

ще цитирам Бачи  Mr. Green "Да си Оди дебела тогава"  Peace
или да опита друга диета: три дена гледаш едно сварено яйце, а на четвъртия го изхвърляш и вариш друго  Hug може пък да има ефект  Hug

# 910
  • UK
  Най-после успях да прочета всичко, но ще ми е за последно за следващия месец. Днес ме изненадаха, че изпитите ми ще са почти с 1 мес по-рано, а аз съм до под кривата круша. Почвам денонощен учебен маратон. Така  че, момичета, хубав юни месец ви желая и ще се видим през юли Mr. Green  С някои от вас и на живо в Ягодите, Ст.З.
 Hug

# 911
  • София
Благодаря ви за отговорите! Аз видях написаното от Kiaras, но то не е същото... затова пак попитах... Значи почвам си от другия месец хапчетата и така... Преди бях на yasmin, но т.к имам много проблемна кожа (акне) сега гинеколожката ми предписа Жанин... Тя ме прегледа преди да ми даде хапчетата, и хормони ми пуска - всичко е ок... но т.к. бях още в началото на диетата, не се сетих да я питам какво й е мнението... та ще видим... надявам се и диетата да повлияе положително на кожата ми... Simple Smile

Аз пия "Жанин" трети месец, а от 26.05.2008 съм на режима и гоня минус трето кило. Чувствам се добре, така че не се притеснявай и ти желая успех!   bouquet

# 912
  • София
Здравейте отново, относно Диане 35  иа з го взимах 2 месеца/само толкова издържах/, защото освин чи качих килограми, през цялтово време ми се повръщаше исе чувствах като
бреммена вначален стадий............и все пак най-добре гинеколог да прецени дали режима е съвместим с противозачатачните,.......аз за себе си мноооого бързо решихлллда спра Диане-то.........ама за едното регулиране няма да ставам слон я.....и без това до 36 съм си карала с нерегулиран цикъл..........но ака е нещо сериозно по-добре консултация

а за кистите когато забременях моята луда гинеколожка каза...............Кисти !!!! Голяма работа и аз имам и две дъщери си имам знаеш ли какви големиллллллллей такива ти ми работи
Приятен ден на всички

# 913
Ееееееее, момичета!Загубих се като червения пипер! Но не съм ви забравила и не съм се отказала от Дюкан. Нямах време да пиша, но чат-пат хвърлях по едно око на някоя и друга страничка. Абитуриентските ни вълнения приключиха и идвам за отчет. Двамата със съпружеството сме изхвърлили една торба цимент от себе си  Laughing LaughingТоест и двамата сме с по 25 кг олекнали Sunglasses .Дъщерята /абитуриентката/ също доста е свалила , но не знам колко newsm78. Станала е много нежна...Не се отказвайте и имайте воля. Толкова съм щастлива и доволна, че съм способна да ви заредя всичките с енергия  bouquet. Ето ви и малко снимки. Не знам дали ще се получи...ама децата така са ме научили и другояче не мога...Без снимки на щерката да не ми се сърди после Flutter

август 2007

октомври 2007

май 2008

май 2008

Лелеееее! Много големи тия снимки #CrazyНе ми се сърдете  bouquetОбещавам да се науча да ги качвам по друг начин Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 14:33 от Горда

# 914
Както виждам, тона в темата отново е станал приятен  Grinning Нерв....... ле.....ки са станали кръстнички ...  Joy Ама по-добре е де  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт