Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 451
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 915
Горда - браво -направо нямам думи newsm20

# 916
Горда резултата ти е очеваден Shockedбраво

# 917
Горда резултата ти е очеваден Shockedбраво

# 918
Горда, чудесни сте (особено ти). Браво, наистина имаш основание да бъдеш ГОДРА!

# 919
  • Sofia
Здравейте момичета   bouquet

Аз от няколко дни имам задържане на килограмите, но сутринта вече разбрах може би какъв е бил проблема.
В МЦ съм .... а пък се чудех защо снощи си търсех повод да ревна.. и като си намерих му хвърлих едно реване... ред сълзи ред сополи...  Simple Smile  , но вече е ясно крушката си има опашка. При мен нещо пред МЦ - ми е все по тежко... тея хормони бушуват ли бушуват.

След средата на другата седмица ще си знам реалните резултати с кг. -те.

Е стига толкова за мой те одисеи...

На всички месечинки честито! Пожелавам ви за следващата все подобри резултати.   bouquet

Новите момичета....  Здравейте  Hug.... добре дошли  Simple Smile

labello  Аз вече от 3 дни съм горд собственик на крос тренажор... Покрай това задържане на килограмите .... започнах да го подозирам, че от спортуването не свалям... но явно не е била това причината.
Аз съм решила да започна да спортувам лека полека нищо, че съм още във втора за да мога и да се стегна....

# 920
Горда, поклон!!! Нямам какво да допълня, невероятни резултати  #Crazy    bouquet    bouquet    bouquet

# 921
  • Бургас
Горда   Shocked
Страхотен резултат! Браво!  smile3501

# 922
Благодаря момичета!  bouquet Това означава много за мен!

# 923
Здравейте!
Днес ми вадиха мъдрец и сега чатам да ми мине упойката Cry
За утеха минах да си купя един панталон на s Oliver. Искам си моя номер- 38 , а той се свлече до пода Joy
Без проблемно се намърдах в 36. Супер е  newsm03

Хей дамите със снимките - Върха сте!!!!!!
Честито на всички с месечинки и минусчета  bouquet

# 924
  • Sofia
Горда    #Crazy

Страхотен резултат... не ме впечатлиха толкова килограмите(не че са малко),  колкото излъчването ти... Толкова си подмладена страхотно изглеждаш ...  Peace все едно с 10 години си се подмладила.  Продължавай все така!!!  

# 925
Здравейте!
Днес ми вадиха мъдрец и сега чатам да ми мине упойката Cry
За утеха минах да си купя един панталон на s Oliver. Искам си моя номер- 38 , а той се свлече до пода Joy
Без проблемно се намърдах в 36. Супер е  newsm03

Хей дамите със снимките - Върха сте!!!!!!
Честито на всички с месечинки и минусчета  bouquet

# 926
Дздръвейти, дюканки.   Hug
И аз се намърдвам ако не за друго, то просто да ударите едно приятелско рамо, че.... Cry
МЦ-то  ми го няма вече седмица, и никви признаци няма, че се кани да идва. Иска ми се да вярвам, че е от диетата и дано....Щото вероятността да съм бременна /Боже, опази!/ е минимална, но далеч не нулева, а пък за трето бебе /или аборт/ не ми се мисли....Ох, олекна ми, като си изказах мъката!
Горда, изтрепа рибата с правата лопата, моме! Евала, начи! bouquet

# 927
Здравейте сладуранки-сектантки фини дюканки.!

Виждам,че има голямо настъпление в темата. То си е за радост.

Да ви кажа аз преди малко си взех млекцето Култура и изсипах един степ в него, но   ooooh! ми стана по скоро доста кисело отколкото сладко. И след това погледнах, че е от някакви двойни степчета.  newsm78  АУууууууууу много съм смотана.   Embarassed Нищо де следващия път половинка ще сипвам.

Поздравления на двете момичета със снимките. Потресаващи са. Евалата и на двете ви и все така напред. Многоуспех от мен!   bouquet

За сега издържам, но който е казал че третия ден е най  труден е бил изключително прав. Нещо изпитвам голяма лакомия към нещо тестяно . Дано издържа.  Praynig

Целувки на всички и адски много минуси днес.  Mr. Green

# 928

Горда, страхотно стройно семейство сте
Венерас, жесток бедър и страшни "очи"- искам и аз....

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 16:41 от Пираня

# 929
Само аз ли не мога да вляза в чата? Cry

Общи условия

Активация на акаунт