Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 370
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 930
Споко, адаш, ш'съ упраиш. Wink
Мен  ми хрумна да понапиша нещичко за фазите на режима през погледа на един прилагащ го, ама нещо ми я няма музата, та шЪ поизчакам.....Ама верно третия ден си беше зор. Ако не бяха течностите и постоянното себенапомняне, че НЯМА ограничение в количеството на поетата РЕЖИМНА храна, немаше да оцелея от глад.

# 931
Пираня браво и на теб - много добре изглеждаш Hug

# 932
Горда (+г-н Гордев Mr. Green ), Пираня, браво, кокичета, страхотни резултати  bouquet . Направо сте ни светъл пример...

Гудиииии, ще ме увОлнят заради теб,  яйцето и хилежа, дет' дръпнах насред работното място  rotfImao rotfImao rotfImao

Мерси на veneras и tanyamanya за отговорите за Диане35  bouquet

# 933
Значи ,вдъхнате ми сили и от първи започвам и аз.   bouquet

# 934
Горда,  ако нямаш нищо против, качи снимките в Преди и Сега....? Действа доста мотивиращо за новичките като мен Confused

# 935
  • София
Скъпи колежки "дюканки", сигурни ли сте, че овесените трици се използват във всички етапи на режима? Аз съм 95% сигурна, че в книгата пише, че те се включват едва на третия етап на захранването. За всеки случай, довечера ще сканирам конкретния текст и ще го пусна.

И едно питане - как и къде мога да си сложа снимки "Преди" и "След"?

# 936
Цвети  Hug

Горда, свалям ти шапка - изглеждаш много елегантна, женствена... и определено не ти давам килограмите, които имаш на линийката си.  smile3525

Пираня, много си красива.

Надежденки, завидях ви. Много. И, Ори, колкото повече те гледам, толкова повече се удивявам на промяната ти. По-хубава си от всякога!  Hug

Раличка, дори половин степ е много - пак ще ти е кисело. Пробвай с малко количество, за да си намериш пропорцията. На мен едно степче ми отива за н-млека (не знам точно колко, защото забравям кога е било първото.)

# 937
  • София
Феър Лейди Hug, снимки качи ето тук Преди и сега
Аз все пак продължавам да съм любопитна колко ударни си направила, как си редувала дните П/ПЗ и горе-долу как си сваляла във времето, дали си яла сирене (ябълката на раздора в темата  Joy), какао, нишесте и ВЪОБЩЕ разкажи ни  как премина твоя режим, моля! Praynig
Горда Hug чудя се аз къде се изгуби, а ти си сваляла тихичко  Joy Браво за постигнатия резултат, страхотна си! smile3525 smile3525 smile3525
Пираня Hug, много си личи сваленото, просто сияеш!
Честито на ДРУЖИНАТА Hug Брей, невероятни сте, момичета!  bouquetЗа три месеца големи успехи постигнахте с килата и визията, а и темата поосвежихте!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 15:30 от krikri

# 938
Здравейте, дЮканеси  Hug
Честито на месечинките Гуди, Ори, Халеева, Славе, Цоци, и Бърни   bouquet
Свидничка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Успех, на изпитите  Hug
Цвете12, успешна 3-та фаза  Peace
Венерас, Горда, Пираня, беше ми много приятно, да разгледам приложените снимки  Grinning
Fair Lady, аз хапвам триците, още от ударния. Не са ми попречили да сваля почти 12кг.  Embarassed

# 939
И да триците може да се ядат от самото начало, в примерното меню на Дюкан за ударния етап фигурира палачинка с 3с.л. овесени трици.
А и те са страшно полезни, особено за 00.

# 940
Горда,  ако нямаш нищо против, качи снимките в Преди и Сега....? Действа доста мотивиращо за новичките като мен Confused
Да, ама като не знам как става... newsm78 Тледах този албум много пъти , но нищо не разбрах Rolling Eyes

# 941
  • my own world....
За любителите на тестеничко - направете си тричаво хлебче - става чудничък сандвич с него + екскуиза и филе.
Ето ви изпробвана рецепта http://www.amber-bg.com/cooking/index.php?option=com_content& … 215&Itemid=53
Само си разпределете количеството за няколко дни Wink

# 942
здравейте момичета.
от 24 май започнах 3 фаза, реших, че толкова свалени кг ми стигат, а пък и вечерта имахме годишнина от сватбата и имах гала вечеря. бяхме уикенда на хотел, като гледах закуската и обяда след това да са по-режимни. резултатът беше като се върнахме в къщи +3кг, но днес съм си върнала почти кг, ям си ПЗ, почти не ям плодове, че нямам време да си купя, ям сирене и вчера за първи път спагети.
питането ми е за мазнините. до края на 3 фаза да ги избягвам, нали?
и в 3 фаза има ли протеинов четвъртък или е само в 4-та?

# 943
Здравейте момичета аз съм за първи път тук, но отдавна чета този форум. От 8 дни съм на режима но едва днес се претеглих и оставих  само 2 кг надолу. Бях 7 дни на П.Cry От днес съм на смесен. Нармално ли е това. newsm78

# 944
  • София
 Аз все пак продължавам да съм любопитна колко ударни си направила, как си редувала дните П/ПЗ и горе-долу как си сваляла във времето, дали си яла сирене (ябълката на раздора в темата  Joy), какао, нишесте и ВЪОБЩЕ разкажи ни за как премина твоя режим, моля! Praynig
[/quote]

krikri, правила съм 1 ударен период от 7 дни, който изкарах само на яйца, мляко култура и печено пилешко на скара. След това редувам 7/7 П/ПЗ дни вече седми месец. Прегрешенията ми са само в последния месец и се изразяват в 1 парче (около 20 г) обезсолено краве сирене. Килограмите се топяха мълниеносно първите 3 месеца (26 кг за периода) и по бавно след това (още 10 кг) за следващите 3 месеца. Искам още 5, ама не знам кога ще стане ...........................  Rolling Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт