Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 369
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 945
radius няма нищо май всички сме малко поизнервени. GrinningГорда БРАВО изглеждаш ЧУДЕСНО

# 946
  • София/Осло
Горда, просто не мога да не ти кажа едно голямо БРАВООО  Hug
raduga_9 - нормално е, да, всеки организъм реагира различно на режима..бъди упорита и не се предавай ..Колко си висока и колко имаш да сваляш?

# 947
raduga_9 ,
спокойно - аз изкарах десет дни ударен и "хвърлих" само 3. Обаче като минах на смесен.....те тогава ше видиш.  Hug Само не се шашкай и обезверявай. И си следи МЦ - то - винаги преди цикъл се задържа.
Уф, аз пък к'ъв експерт сА извъдих....  Mr. Green

# 948
  • София

Magi_D това писах на 25стр. на темата
Варианта 1/1 се препоръчва при по-малко килограми за сваляне, а 2П/7ПЗ също за малко килограми и за доизчистване на бедрата и ханша
Аз го разбирам така - като почваш от повече килограми караш 5/5, като понамалеят килограмите и организма почне да се опъва минаваш 1/1, ако остане за доизчистване скачаш на 2/7 (или беше 3/7) и после в трета.
Ако и след трета имаш за дооформяне (тоест в четвърта)-- вместо един протеинов ден седмично, правиш 2 протеинови дни седмично, което си е схемата 2/0 пак за изчистване на бедрата и ханша. И така си караш докато стигнеш 1/0, тоест истинската 4-та фаза.

Това са мои разсъждения.

svetlat, много ти благодаря за отговора!  bouquet
Ще прочета цялата тема!

# 949
Здравейте пак, красавици,
Днес мислех да не пиша повече, но след като видях снимките на Горда - е, не мога да се въздържа,  пък ако искате ме бийте  Rolling Eyes
Горда - бъди горда със себе си, напълно основателно, изглеждаш  Shocked страхотно подмладена и очарователна, особена на третата снимка, направо секси. Както каза едно от момичетата - не може човек да ти даде сегашните килограми. Пожелавам ти да стигнеш целевите килограми без усилия, скоро и завинаги   bouquet Hug
Пираня - браво и на теб   bouquet

Fair Lady - невероятна разлика, БРАВО!!!

П.С. Момичета, усещам как утре ще има още по-голям наплив към темата, след днешните снимки #Crazy поне 20 нови попълнения  Laughing

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 16:01 от radius

# 950
Цитат от книгата на д-р Дюкан: "За влюбените в зърнените храни, запечените, ящните и неподатливите на диети съм измислил една рецепта за нещо като палачинка, която може да се включи в протеиновия режим.    Вземате една супена лъжица житни трици, две супени лъжици овесени трици, един жълтък или едно цяло яйце, според апетита и холестерола, и една супена лъжица обезмаслена извара. Размесвате всичко това и го изсипвате в тефлонов тиган, евентуално намазан с капка олио. Полученото подобие на палачинка е извънредно богато на разтворими влакна. Много нови изследвания са доказали, че като се напоят с вода, разтворимите влакна образуват в храносмилателния тракт гел, който улавя хранителните вещества и калориите и ги увлича със себе си, изхвърляйки ги с изпражненията.
И все пак, въпреки огромната полза от тези влакна, не е възможно да се консумират повече от веднъж дневно, без да нарушат специфичното действие на чистите белтъчини. "

Така, че Fair Lady отговора на въпроса ти е - може във всеки етап  Peace

# 951
  • София
Дали съм се справила с албума????

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=250136

# 952
Fair Lady,
справила си се блестящо не само с албума, ами и с режима. Браус!   bouquet

# 953
  • София
Поздравления на всички !!!!

направо страхотни резултати Simple Smile.....довечера ще покажа снимките на маминка, че тя лесно се отчайва.....това се казва характер

Join me in the Phentermine support group!

# 954
  • София
Искам още 5, ама не знам кога ще стане ...........................  Rolling Eyes Praynig
Рано или късно ще стане!   bouquet На мен обаче ми се струва тежичко това редуване 7/7  newsm78 Евалла!  bouquet Защо не опиташ да редуваш 4/3 за един месец, може и да поускориш процеса newsm78 Отивам да гледам албума  Crazy пусто любопитство  Embarassed
Редакция!!!
Феър Лейди  newsm20 Без думи съм!!!  bouquet

# 955
Fair Lady, повече от страхотно. Чудесна си!  bouquet

# 956
  • София
Благодаря за комплиментите. Вече се изчервих.  Embarassed Много късмет и свалени сланинки на всички  newsm51

# 957
Fair Lady , друг човек си направо Shocked . Евала smile3501 !
След всичките тези чудни резултатни снимки дали да не се изтъпаня и аз с мойте "кирливи" 8кг  Confused ? Днес в работа се снимах специално, за да покажа разлика. Ще кача и аз, само да отмине стихията от героите на Дюканския труд  bouquet  bouquet  bouquet .

# 958
Fair Lady, това се казва "пълна промяна" - БРАВО  bouquet
Имам едно питане - сиренето/кашкавала "тофу" за 3 фаза, приспада ли се от дневните 40 гр сирене ( позволени за тази фаза)?
Поли, хайде пускай, чакам снимки, и тогава ще ида до яслата  Grinning

# 959
  • Варна
Polly-Wolly , дето се вика " Малко, но от сърце " .Качвай и теб да те видим. Днес е деня на снимките  Wink

Горда и Феър Лейди, браво момичета  smile3501 Чудесно сте се "справили" със себе си  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт