Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 342
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 555
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Фоли, честит рожден ден прекрасна!

Ти наистина си вълшебна и специална!

Нека около теб винаги витае магия! Нека тя бележи всички твои преживявания, емоции и теб самата! Защото ти носиш магия в себе си!  Hug  love001

Честит празник и на Ваниник. Бъди винаги усмихната, весела и щастлива  smile3525 newsm51 smile3525.

# 556
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Фоли и Вани ник! Да сте живи и здрави,винаги усмихнати и успяващи!
   party023 newsm59  ura

# 557
  • Universe
- Честит рожден ден на Вани ник със специални поздравления за двойния празник!!!

Лабело, бъди винаги като разцъфнала роза -

Софиянки от срещата в "Надежда"  Hug Hug Hug

Поздравления за изгубилите телесна маса  bouquet
 Praynig Търпение на задържащите /моя милост е в тази категория Wink
Добре дошли на новичките  Hug

# 558
dilu, и аз съм в твоето положение. През ударната фаза свалих 4кг. и от тогава ни напред ни назад, вече 15 дни. Все още не съм се обезкуражила, режимна съм, карам 5П/5ПЗ. Днес ми е първи ден П. Мисля известно време да направя 1/1, може пък нещо да се раздвижи. Rolling Eyes

# 559
Софиянки, много сте хубави!!!  Hug Hug Hug Ори, ти ли се колебаеше за трета фаза ?!  Shocked
Танич, и ти си прекрасна !!  HugЗакъде още ще отслабваш ???  Thinking

# 560
Честит Рожден Ден, мили Фоли и Вани-ник!!! Желая ви още дълги години щастие, здраве и усмивки  bouquet

labello, много си хубава, пу-пу! Hug . Успех оттук нататък в живота Grinning

ЧутЧут, страхотен резултат smile3501 . Дерзай!

Отивам да се меря Sunglasses . Слънчев ден на всички Hug

# 561
Tada Честит рожден ден на двете момиченца. Пожелавам им все такива прекрасни резултати във всичко, с което се захванат.!!!  newsm20

Вчера съм успешна.  newsm44 Днес ще видим. Мине ли третия ден е по лесно.  Party

Успех момичета ив днешния дюкански ден!!! Само  минуси без плюсове, ви пожелавам от сърце!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 562
  • Кьолн
Здравейте дюканки- сектантки! след дълго мислене реших да се включа във вашата секта. Ако ме приемете разбира се. Днес ми е първи ден. Имам 30кг да свалям. Тъй като след раждането не знам защо напълнях страшно много. Започвам с ударния и ще докладвам. Желая лек ден на всички!

# 563
здяавейте  чрд на празнуващите чета ви постоянно и ми се прииска да се включа и аз аз сам -8кг за 40дена и искам още 7 може ли да ми напишете рецептата за кексчето мерси

# 564
mozila  здрасти и аз съм нова. Само, че аз започнах от вчера, но ако искаш може двете да си задаваме въпроси една на друга, за да си помогнем с многото кила. Май само ние двете сме нови за сега. Затова ти предлагам.

Много минуси ти пожелавам и да свалиш всичките кила бързо и лесно!   bouquet

# 565
Вчера съм успешна.  newsm44 Днес ще видим. Мине ли третия ден е по лесно.  Party
rali44ka
ти наистина ли първия си ден изкара на кола и глад както каза ,че ще правиш  Shocked?
а днес провери ли резултатче от 1-вия ден?

# 566
# 567
gabka_sladka  да наистина. Аз съм го правила и друг път. Минус едно кило съм. И аз не можах да повярвам, но е факт. Но  това защото е за първи ден сигурно. Нататък не се знае знае ли се.  Mr. Green

gabka_sladka  Ти в ударна фаза ли си?

# 568
Абе как ги слагате тия картинки.Аз се мача тука ама нищо нестава.Докато се ошлайфам.Нещо немога да зацепа как.

# 569
  • Кьолн
Раличка, много ще се радвам да си обменяме опит. тъй като ми е малко мъгла но с питане ще свикна.  Много ти благодаря за пожеланията и на теб бързо сваляне на тези омразни кг!

Общи условия

Активация на акаунт