Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 366
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте на всички!

днес стават точно 40 дни откакто започнах с режима на Дюкан и сам безкрайно радостна, че мога да се похваля с 9 кг.

Имам да свалям доста, но вярвам че ще успея.

начало 18.04.2008
висока сам 1,75
от 97,8 кг днес сам 88,8 кг., искам да стана 73 кг.

Приятен ден и успех на всички.

Анелита

# 871
Анелита, стига да си стриктна и да имаш воля, няма начин да не успееш.

Успех и много свалени килограми още. Hug

Лъки блу. Моята приятелка киарас, пиеше жанин, но и дойде по рано, но при нея е друг случая, тя го е описала по горе. Иначе не трябва да има отклонения с хапчетата.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 12:53 от veneras

# 872
  • София
Здравейте момичета, страхотни сте всички! Искам специално да поздравя veneras - резултатът наистина е невероятен... искам и аз така... Знам, че и другите сте с такива резултати, но видях само нейните снимки... Simple Smile

И понеже никой не ми отговори, мисля пак да питам - има ли някой на противозачатъчни хапчета и как се отразява режимът на приема им?

Благодаря ви!  Simple Smile

# 873
Evich,ако искаш напиши си мейла в ЛС,защото не мога да се оправя да ти отговоря,виждам 2 полета за адреси,бутоните за форматиране и долу вляво емотчета и никъде поле,където да си вмъкна курсора и да пиша.
Днес възнамерявам да занеса една празна кутия от фините трици в нашата аптека,отдолу си пише дистрибутора кой е и мацката обеща да пазари доставка. Така де,омръзна ми да се разкарвам като простинал кон по разни диетични магазини. Мисля и в бакалията в нашия вход също да помоля,ние сме три жени от блока на тази диета (поне за толкова знам) и ще ни е суперудобно.Едната м/у другото е към 55-60 годишна и е свалила от февруари  18 кг. от 100 ,направо изглежда дребна и нито се сбръчка,нито кожи и увиснаха. Ех,ех,......

# 874
luckyblue

Момичета искам да споделя нещо, понеже в последно време четох на няколко места, че някой имат смущения в цикъла и т.н. (Цоци какво стана с твоя гинеколог надявам се всички е ок  Wink
Та аз вземам противозачатъяни Ясмин, но ми дойде във вторник а все още имах 6 хапчета в опаковката. Разбира се, звънах н агинеколога си и си запазих час веднага. Прие ме човека, прегледа ме гинекологично и на ехограх, всичко си беше ок, е като изключим по ранния цикъл, но си поговорихме с доктора и се разбрахме за сега да ги спра хапчетата, оказа се че по негово мнение Ясмина н амен ми идва малко слад понеже явно имам по завишено количесто женски хормони и малко по силн аимунна система а Ясмина е най слабодозирания продукт на пазара и просто при мен се получава такава аномалия, но както и да е това. Идеята ми беше че аз обясних на какъв режим на хранене съм, споменах и за оплуването на "опасната" диета по БТВ и т.н и човека си ми каза съвсем отговорно, че този ражим на хранене не може да ми причини някакви вреди (в гинекологичен план разбира се все пак той е гинеколог) и промените и някои незначителни проблеми в цикъла каза че определено се дължат на намаленото тегло, но също така ми каза че организма ми ще свикне с това тегло и когато започна да задържам тези ефекти ще отшумят. Така че скъпи дами ако някои се опита да ви сплаши спокойно може да му се измеете. Малко дълго стана но реших че многа да споделя, може би има и други като мен сред вас. Hug

Само няколко постинга по-назад  smile3529

# 875
Анелитаи аз започнах на 18.04. Висока съм 1.70см. тежах 76.6кг. сега съм 70.2кг.
става бавно, но славно Laughing Peace

# 876
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И понеже никой не ми отговори, мисля пак да питам - има ли някой на противозачатъчни хапчета и как се отразява режимът на приема им?

Да, има! Много хора! Това бе коментирано и в предишни теми много пъти.

Режимът не се отразява на приема им. Просто не ги вземай заедно с триците. Нека минат един два часа между едното и другото!

# 877
  • София

Благодаря ви!  Simple Smile

И мен ме интересува същия въпрос  newsm78

# 878
Здравейте! Днес се върнах от дерматолог , заради обрива и лющенето на лицето ми.Той каза , че това е пренасищане на белтък в организма.Препоръча ми да не ям месо , мляко, яйца- ами какво да ям тогава newsm78 Хич не искам да я спирам диетата, защото се чувствам добре baby_neutral Моля ви посъветвайте какво да правя Thinking

Аз имах обрив,НО...
 При мен беше по-различно-обрива беше по корема,гьрдите и рьцете. Кожата ми не се е лющила. Джипито ме накара да направя друга диета,само на обикновени бисквити и ябьлки до пьлно изчистване на обрива,сьщо каза,че е от пренасищане с белтьчини. След около 2 седмици обрива изчезна и започнах режима отначало. До сега не сьм имала повече обриви.

# 879
Luskyblue пиенето на противозачатъчни не спира действието на режима, не мога да кажа че и го забавя, аз от 19.03.08 до сега съм -11 кг. пиешх хапчета преди да почна и до сега. Аз обаче пия Ясмин които както знаете е най-ниско дозирания препарат. Пиех ги сутрин т.е в 11 часа,но ми каза гинеколага че е по добре да е вечер и сега ги пия в 20.00 часа, е сега си изпивам опаковката и ги спирам за малко (но не поради режима ми на хранене).

# 880
veneras ...страхотна мацка си ....  newsm10

kiaras ... аз писах още снощи като се върнах от гинеколожката но е преди десетина страници вече .... и на мен лекарката ми каза че аномалиите са ми от претоварване и от свалените килограми ( като съчетание ) и моята лекарка каза че е запозната с режима и не е от него ...а тя е потомствен гинеколог с самата тя е с над 35-40 години стаж че и преподавател е била в медицинска години на ред ...

момичета за противозачатъчните не вземам отношение понеже аз никога не съм пила ...аз съм със спирала ...

Tattit как си мила ,....нали знаеш че вече съм ти голям фен .... не се тормози за това че кантара не мърда ...при мен беше заспал почти месец ...че даже сегиз тогиз се и качваше ... сега за една седмица ме "зарадва " с повече от 2 кг ....

Гудииииииии ...това с пектина и съпружеското тяло е ГОЛЯМА ИДЕЯ ...моя така и так сутрин по един час стои в 00 ....като ме ядоса ...ще му посипя малко пектин в бирата ...та цял ден да стои там да му дойде ума

# 881
Цоци и ти си си мадама айде сега. Hug

# 882
Извинявай Цоци ама днес само прецъквам на компюра от един документ на документ и не съм имала време да чета подробно. Hug

# 883
Цоци и ти си си мадама айде сега. Hug
Tank's .... .. да ти призная не страдам от комплекси ...за визия години или подобни неща ....но немога да не изкажа възхищение като видя нещо хубаво .... определено си падам по мъже ..ноооооо хубаво женско тяло си е АРТ ...наслада за очите

# 884
Венерас, браво ! Страхотен резултат! Много хубава жена си ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт