Денят на детето наближава, МАРТенчето подаръци ще получава!!!

• 10 996
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
За 13.00ч. на входа на Южния парк от към бул. Гоце Делчев?!?

Май това е окончателната уговорка
Аз ще съм там  newsm10

И пак да уточня - нисичка и трътлеста  Laughing С червена количка на Кенгуру

# 16
ще гледам в 13:00 да съм там Hugза уточнение и аз съм ниска и трътлеста с черна коса и очила а да и розово сива количка кенгуру

# 17
Да попитам мамите от Варна излизате ли и кьде.Виждам,4е за София се оговаряте.

# 18
Запис.
Цвети   bouquet

Брей тези срещи, голямо уговаряне правите  Simple Smile

# 19
  • BG
Здравейте,днес по цял ден сме навън и сега влизам да ви почерпя за втората месечинка на Дара.

# 20
здравейте мамчета
толкова съжалявам че не мога да дойда на срещата Sad,но нещо въобще не ми стига времето и за събота и неделя има винаги голямо натоварване,пътувния,работа....
На 12 и на 20 юни и аз имам изпити и не съм пипнала да чета,но каквито и да са резултатите на 21 ще ходим на море.

# 21
Привет!
Прекрасна тема, както винаги. Браво! Само хубави новини да имаме да споделяме!
Като се замисля, че ако отидем на почивка в Сандански трябва да помъкна легълце, матраче, количка, кана за вода, шишета и др. бебешки принадлежности, ми става ясно, че друга кола освен комби или мини ван в никакъв случай няма да ни оправи.

Приятна разходка утре в Южния парк!

Олимпия, къде си? Не ни забравяй! Надникни и разкажи как са малчуганите.
Галюшка също не пише.

# 22
Добро утро!

Като се замисля, че ако отидем на почивка в Сандански трябва да помъкна легълце, матраче, количка, кана за вода, шишета и др. бебешки принадлежности, ми става ясно, че друга кола освен комби или мини ван в никакъв случай няма да ни оправи.

Ние точно поради тази причина си сменихме колата - купихме си мини ван. Изкл=чително е удобно и комфортно, още повече имайки предвид, че предната ни кола е със спортно окачване и не става много за деца

# 23
  • София
Добро утро и от нас!
Днес времето ще е супер и така ме е яд, че няма как да дойда до Южния...мъжа ми няма да може да ни закара, а не ми се рискува с таксита, колички, бебета...  Confused
Цвети, наистина темата е супер   bouquet

# 24
Здравейте Hug
Приятна разходка на мамите в Южния  Grinning
Момичета да ви питам какви са тези шезлонги - люлки? newsm78
Аз използвам кошницата за кола, подпълнила съм на дупето за да е по- легнал, на дръжката съм навързала много играчки и си го люшкам много се кефи, поне по час стои вътре - и аз имам време за всичко. Какво повече може да ми даде този шезлонг?Ако е по - добър да купуваме?! newsm78
А , и пак да си пусна въпроса.
От кога  е нормално да минем на 4 часов режим на хранене, че никой не ми отговори?

Хубав ден!  bouquet

# 25
  • Бургас
Честита ни нова темичка,за която благодаря на Цвети отново!
Дай Боже и тя да е пълна най-вече с добри новини!
Приятна среща на мамите от София.
Ние вчера цял ден обикаляхме в морската градина в Бургас,беше много хубаво.Но в центъра беше ужас,заради учениците и манифестациите.Направи ми впечатление /и не само на мен/,че не пеят химна,а пеят или по-точно казват името на училището си и вървят.Ние едно време пеехме,сега защо такава мързеланска работа.
Чили,шезлонга-люлка е шезлонг,който е окачен по някакъв начин на нещо като стойка.Вчера гледах тук в Бургас в един магазин струваше около 50 лева шезлонг-люлка.
А що се отнася до 4-часовия режим,ние се стараем да го поддържаме и е по-лесно,когато сме на разходка.Ако сме вкъщи много не ми се получава номера.Но сега се опитвам да я храня на 4,че е наддала килограм и 50-100 грама,а се хранихме на 4 часа.И въпреки това тя е гладна на 2 часа и вече се чудя с какво да я залъгвам освен с вода.
Лек ден на всички и пазете бебетата в тези жеги.Моята педи каза в жегите да не излизаме заради малките дробчета на бебетата.От 8 до 10-10:30 и следобед след 5-6 часа..

# 26
Chili задължително ли е да сте на 4 часов режим?аз смятам ,че бебето само си показва как му е най-добре newsm78ние например вече близо месец ядем сутрин към 7 и най-късноо в 11 вечерта.през нощта не ми се буди.а през деня ако си пропуска ядене ,както в момента аз не я будя т.е. смятам ,че бебето като е гладно си показва и нямаа смисъл насила да му се въвежда режим-лично мое мнение разбирасе Hug

# 27
  • София
...И пак да уточня - нисичка и трътлеста  Laughing С червена количка на Кенгуру
...за уточнение и аз съм ниска и трътлеста с черна коса и очила а да и розово сива количка кенгуру

Ми да взема и аз да уточня тогава  Mr. Green ниска и не трътлеста, ми направо дебела, руса, със зелена количка на Чиполино.

Чили, ние още не сме минали на 4-часов режим. Всъщност ние още си нямаме никакъв режим. Ядем на около 2.5-4 часа, нямаме точни часове-всичко зависи от това кога ще стане сутрин и в колко ще е първото хранене. По него горе-долу нагаждам останалите. Гледам да давам на 3 часа, ако спи-когато стане тогава яде, ако е ревлива-давам и по-рано. Понеже тя нощем си поспива по 8-10-12 часа, през деня ни се събират 5-6 хранения, като последното гледам да е ок. 21.30-22.00 часа, и след него-в леглото да спи. Първото храненен е когато се събуди, а това е всеки ден различно-между 7-8 и 10-11 часа...

Аз да питам мамите, които ползват колектори за кърма? Удобно ли е това нещо за носене, може ли да се спи с тях? Искам да си взема, че сутрин тека здраво, та да не разхищавам материала...

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 18:48 от desitka*

# 28
Привет, любими мами Simple Smile Кога е разходката в Южния?!   bouquet

# 29
polina13 добре дошла отново Hug  bouquet Hug от няколко дни виждам че си във форума а не пишеш Naughtyразходката е в 13:00 на входа от към Гоце Делчев,но засега сме само 3 мами и вероятно 2ма татковци

Общи условия

Активация на акаунт