От кой матрак сте доволни?

• 576 031
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Така и така тук никой не ме отрази...Аз пък ще ви се похваля като на близки, че си купихме Сирена мемори... може да напиша по-късно впечатления, но след доста търкаляне по магазините се спряхме на този. С мемори е от едната страна и след първото спане е  много гот.

# 1 216
  • Варна
Честно казано за Сирена Мемори и след 2 месеца търкаляне пак е много гот! Grinning

# 1 217
Доколкото виждам в сайта на Нани има някаква възможност за 10 дневен пробен период.

Това вярно ли е?
              Не знам дали имат пробен период ,но ние взехме такъв и сме много доволни.В ДГ където ходят децата ни направихме поръчка за детски матрачета "Нани" и от една година децата спят на тях и оплаквания няма.Знаете,че по нареждане на ХЕИ в ДЗ се спи без възглавници и на децата им беше неудобно на старите матрачета / не помня марката,че са от време оно  Laughing/.Сега никой не се оплаква и родителите са доволни.От нас видяха и други групи и закупихме от "Нани" и за тях.За голямото количество ни направиха отстъпка в цената и сега е удобно и красиво.

# 1 218
  • София
Вчера видях и латексовите на Екон и съвсем се обърках - от тях или от Нани. И двата ми харесват като усещане, цените са еднакви за моделите, които харесах, човекът от Екон твърди /естествено  Laughing/, че Екон са по-добри дори само защото са естествен материал, а Нани били дунапрен, който след няколко години ще отделя канцерогенни вещества. В същото време пипах мострата с латекс и поне 1/2 час ми миришеше странно ръката. Confused Макар че, сигурно се измирисва в някакъв момент.
Кой да взема, дайте съвет, детето ще спи на него.

# 1 219
...Екон са по-добри дори само защото са естествен материал...

А защо в страницата им пише "Пенолатексните ядра, изработвани от Екон, са съставени от 80%  SBR и 20% Natural Latex. SBR Латексът, влаган в нашите ядра, е произведен в POLYMER LATEX, Германия."

Естествени, ама не точно...

# 1 220
  • София
Хм, да, Jes, права си, но пък като чета това, може би не правят въобще без синтетичен латекс:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%B … D0%B5%D0%BA%D1%81
Така или иначе, това му предимство значи отпада, и съвсем се озадачих.

# 1 221
Харесах турските матражи на YATAS с мемори пяня, някой има ли такъв , не ми се иска да е покупка  на сляпо, а никъде не откривам мнения за тях. Благодаря!

# 1 222
Вчера видях и латексовите на Екон и съвсем се обърках - от тях или от Нани. И двата ми харесват като усещане, цените са еднакви за моделите, които харесах, човекът от Екон твърди /естествено  Laughing/, че Екон са по-добри дори само защото са естествен материал, а Нани били дунапрен, който след няколко години ще отделя канцерогенни вещества. В същото време пипах мострата с латекс и поне 1/2 час ми миришеше странно ръката. Confused Макар че, сигурно се измирисва в някакъв момент.
Кой да взема, дайте съвет, детето ще спи на него.

Eй, това конкуренцията ражда странни мисли.. сега пък канцерогенни вещества. То ако дунапрена излъчва някакви си там вещества, значи трябва да вземем направо да се гръмнем  Mr. Green , защото у нас и дивана е с дунапрен, имаме и възглавнички и какво ли не.

Моето дете спи на НАНИ и ти ги препоръчвам горещо. За мен лично съотношението  цена/ качество е перфектно. А от Екон се отказах заради лошия опит на сестра ми с тях, както вече писах тук

# 1 223
  • Sofia
Честно казано за Сирена Мемори и след 2 месеца търкаляне пак е много гот! Grinning

на коя фирма е този матрак !?

# 1 224
Сирена мемори е модел на НАНИ. 

http://www.matracinani.bg/product.php?cID=2&pID=8

# 1 225
а Нани били дунапрен, който след няколко години ще отделя канцерогенни вещества. В същото време пипах мострата с латекс и поне 1/2 час ми миришеше странно ръката. Confused Макар че, сигурно се измирисва в някакъв момент.

Писах вече за дюшеците на Нани и за големите и за детските и нито един от тях НЕ е от дунапрен.В ДГ дюшечетата бяха дунапренени и още след два месеца бяха смачкани.Състава на новите ни дюшечета от Нани не съм гледала аз,но нито са дунапрен ,нито пък миришат.При това в спалнята са 28 броя и ако миришат би трябвало да не маже да се влезе.Да,ама НЕ! Laughing
                   На голямата ми дъщеря матрака в спалнята  е на ЕКОН и след употребата му вече не прилича на нищо и хич не е доволна.За детската си взе Нани и проблем няма въпреки,че матрака вече се ползва четвърта година.Няма да коментирам колко са скачали децата върху него  Laughing
                    В крайна сметка всеки сам взима решение,но поне да споделим опита си. Peace
                    Пропуснах да споделя,че ползваме и възглавници "Дъга" и от тях сме доволни.

# 1 226
  • София
Ок, убедихте ме за Нани. Grinning

# 1 227
Ок, убедихте ме за Нани. Grinning

И аз да те объркам тотално. С две ръце за Екон  Laughing

# 1 228
  • София
Не се връзвам вече Laughing, Нани-то ми се стори по-удобно като лежах на него, но мислех да взема Екон заради естествените материали, след като се оказа, че 80% пак е синтетика, ще избера Нани. Ще докладвам после. Peace

# 1 229

И аз да те объркам тотално. С две ръце за Екон  Laughing

Е,и аз да те успокоя  Laughing  Joy Joy Joy като си купи щерката Нани за спалнята ще ти прате Екон-а,които е в момента,че никой не го иска,а си е направо новичък,та ни е жал да го изхвърлим. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт