От кой матрак сте доволни?

• 577 525
  • 1 874
  •   2
Отговори
# 1 380
Ето я борсата с нaи- ниски цени в София   .....http://www.topobiavi.com/=====%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%B0==%D … =-adno583124.html

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 14:24 от gabi833

# 1 381
Здравейте! Относно матраците - в момента съм с ТЕД матраци - наистина всичко се хлъзга от тях - но за сега други оплаквания нямам. Но имам познати си купиха Дормео - бая са скъпички, но са много доволни поне за момента.

# 1 382
Здравейте и поздравления за хубавата тема Simple Smile Искам да попитам феновете на Магнифлекс за един модел - Дуофлекс. Доволни ли сте от него конкретно  newsm78

# 1 383
Че то на тази борса са доста по-високи цените:
пример Каспия лукс на Нани 164/190

http://www.matraci.info/index.php?p=73&l=1&id=104 - 400 лв на борсата
http://www.matracinani.bg/product.php?cID=4&pID=33 - 363  от Нани

ние купихме нашия Нани модена от Зона и цените нямаха разлика с тези в каталога на Нани, т.е. предполагам и с тези в сайта.

# 1 384
  • София
vesella, не мога ти отговоря на личното съобщение, понеже трябва да разчистиш място в кутията, ако кажеш и тук ще го постна?

# 1 385
Момичета, какво ще кажете за матрак Тед Фаворит С? Търся нещо в диапазон до 500лв за 164/190. Стария ще го караме на вилата.../мъжът ми е едричък.../

# 1 386
  • Абсурдистан
Момичета, какво ще кажете за матрак Тед Фаворит С? Търся нещо в диапазон до 500лв за 164/190. Стария ще го караме на вилата.../мъжът ми е едричък.../

Ужасен е.
Пружините почват да се усещат на третия месец.
Скърцането започва още от втория.

# 1 387
Въпросче...
Някой купувал ли си е матраци на Екон скоро? Знаете ли какви възглавници включва промоцията им и за кои модели се отнася.
Благодаря

# 1 388
Ужасен е.
Пружините почват да се усещат на третия месец.
Скърцането започва още от втория.
Не съм съгласна, не искам да коментирам другите им матраци, не съм върл фен на фирмата, но точно такъв матрак фаворит С (164/190) имам от една година и нямам никакви оплаквания, ни пружини усещам, ни скърца, а определено имам едно торнадо в къщи, което и скача върху него честичко. За другите матраци на фирмата нямам наблюдение  Peace, но фаворит С бих си купила пак, индивидуално опаковани пружини са, нито се чуват да скърцат, нито убиват. Може пък моя матрак да е бил късметлийски  Wink, или вашия - точно обратното.

# 1 389
Момичета, надявам се , че не задавам въпрос , който вече е обсъждан, но нямам  нерви да  чета 90 страници назад за да търся Blush.За да е удобно спането върху един матрак и той е да се запази по  дълго несъмнено е важно качеството и на подматрачната рамка.Преди 4 години си купихме матрак на Екон и обикновена подматрачна рамка .На места матрака е деформиран , според мъжът ми това се дължи на лошата рамка, да не говорим , че вече 10 % от ламелите са счупени.Матрака е много тежък , аз лично сама не  успявам да го вдигна , въпреки че имам повдигателен механизъм.Моля Ви , препоръчайте ми подматрчан рамка и механизми подходящи за този матрак.Склонна съм да отделя по- голяма сума , но да е качествена и да не се деформира на места матрака , че на моменти почва да ме боли гърба  сутрин  Cry

# 1 390
Кой размер е матракът? Има значение за амортесьорите - поне 1000 нютона или повече.
Ако е деформиран новата рамка няма да реши проблема, ще трябва и матракът да смените.
Иначе не веднъж съм казвала моето мнение. В случая рамка на Скалар, задължително със сгъстени ламели.

Може ли един въпрос. Как успяхте да счупите ламелите  Thinking
Или рамката наистина е била много зле  Laughing

# 1 391
Матракът е огромен 180/200 см , ламелите са счупени на краката ,а не най-натоварено място , където е разположено тялото при сън  newsm78. Ще пробваме като за начало да сменим само рамката , ако видя ,че матрака също се е съсипал , ще сменя и него , какво да се прави  Wink.Рамката е от най-обикновените , които се продават на пазара, не сме я избирали ние , сложиха ни я от фирмата ,която ни изработва спалнята и понеже беше включен в цената , можеш да си представиш какъв боклук са сложили !!!

# 1 392
За този размер ще ти трябва най-силните амортесьори.
Но ако повдигането на матрака е глава-крака, а не странично, пак ще имаш проблеми.
Латексовите матраци са тежки, трябвало е в магазина да ви попитат какъв матрак ще използвате и да ви обяснят нещата по-подробно.
Иначе ламел (правят се от варен бук) не би трябвало да счупи. Обикновено се случва, макар и рядко, когато някой скочи отгоре му  Laughing

# 1 393
Глава крака е , никкой не беше питал какъв ще е матркаът , но искам да кажа 4е преди 5 години това бяха първите латексови матраци , не бяха  много разпостранен , масово си купуваха още тези пружнните , които са доста по леки .Мисля , че тогава бяха на мощните амортисъори , сега сигурно има нови на пазара , ще се разтърся.
А иначе ламелите не са счупени по средата а в края , където се захващат за рамката Simple Smile  , но така се счупиха , мъжът ми буквално се хвърли върху леглото  и въпреки, че е 80 кг  Simple Smile

# 1 394
Въпросче...
Някой купувал ли си е матраци на Екон скоро? Знаете ли какви възглавници включва промоцията им и за кои модели се отнася.
Благодаря

февруари купувахме матрак на Екон 160/200(нещо такова  вече не помня newsm78) без цип,подариха ни две възглавници тип бонбон!

Общи условия

Активация на акаунт