От кой матрак сте доволни?

• 577 488
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 395
Екон в момента имат и друга промоция. По-евтини цени за стандартния модел, като разликата е само в дамаската  Peace
Утре ще видя колко точно идва отстъпката и ще пиша  Peace

# 1 396
Внимавайте с Екон... купихме си възглавници, които имаха страшно неприятна миризма! Смених ги 2 пъти... и все същата сладникава миризма, а възглавниците бяха по 32лв. Доколкото разбрах и матраците от латекс миришат...

# 1 397
Здравейте,

Четох... четох и не открих никакви мнения за матраци Sunrise? Някой ползвали ги?

Я се спрях на този модел http://www.matraci-sunrise.com/cat/3/page_16.html и тази подматрачна рамка http://www.matraci-sunrise.com/cat/6/page_26.html

Ще радвам да чуя мнението ви!  Sunglasses

# 1 398
  • София
Внимавайте с Екон... купихме си възглавници, които имаха страшно неприятна миризма! Смених ги 2 пъти... и все същата сладникава миризма, а възглавниците бяха по 32лв. Доколкото разбрах и матраците от латекс миришат...

Аз си купих възглавница преди месец и изобщо не мирише, най-удобното нещо, на което съм спала. Освен това струва 25 лв. Дистрибуторите, от които си ги купила, освен, че са вдигнали много цените, явно са ги държали във влажен склад.

# 1 399
  • София
Екон в момента имат и друга промоция. По-евтини цени за стандартния модел, като разликата е само в дамаската  Peace
Утре ще видя колко точно идва отстъпката и ще пиша  Peace

Отстъпката е 20 %, което е много изгодно. Може да се поръча обаче само от представителите им - Росмари и Жи Ди Ем или по интернет на сайта на ЕКОН. Питах в Борсата за матраци в София, там промоцията не важи.
Цената е ниска, защото изчистват някакви стари дамаски, доколкото разбрах жакардови и ще е до изчерпване на количеството им. Но стойността пада приблизително със 150 лв за двоен матрак, което за латексов е супер цена.
Аз си поръчах, в събота ще пристигне. Та да видим...

# 1 400
Да, много е изгодно.
Основната им дамаска по принцип е белгийска, а тази на промоцията не. Това е разликата  Laughing
Промоцията трябва да важи за всички дистрибутори. Явно на някои не им се занимава  Thinking
Казаха, че не се забелязва разликата в дамаската, но аз лично не съм я виждала за да кажа.

# 1 401

Аз си купих възглавница преди месец и изобщо не мирише, най-удобното нещо, на което съм спала. Освен това струва 25 лв. Дистрибуторите, от които си ги купила, освен, че са вдигнали много цените, явно са ги държали във влажен склад.

и ние не сме имали проблем с миризма или нещо подобно!

# 1 402
Здравейте!
Аз предлагам Модератор или някое друге момиче, което още е на тема закупуване на матрак да пусне нова тема, че тази стана дооооста дългичка  Mr. Green
а по темата: Аз препоръчвам Латекс и Senso Feel  Peace

# 1 403

и ние не сме имали проблем с миризма или нещо подобно!

Ползваме цялото семейство и матраците, и възглавниците на Екон. Изключително доволна съм, особено при положение, че до преди две години не можех сама да се вдигна от леглото по ред причини. Ако имаш някаква миризма, едва ли причината е в производителя. Сигурно има значение складът, магазинът и т.н.

# 1 404
В София има само две фирми дистрибутори обявени на сайта им... Купих ги от жк Лагера. А като звъннах на телефоните в Русе, знаеха за каква  миризма им говоря.

# 1 405
В Русе пак е склад, производството е в Бяла  Peace

# 1 406
ние тези на Латекс ги поръчахме от Лабиринт, има много изложени модели  Peace

# 1 407
  • София
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате сравнително твърд матрак с ширина към 100см. Ще се позлва от човек с малък гръбначен проблем, т.е. може би ще трябва да е ортопедичен.

Ако може нещо в средния клас и един бюджетен вариант (т.е. неортопедичен)..

София.

# 1 408
като се заговори за възглавнички, аз ще се потретя, но ние имаме Нани във формата на дъга и вече 2 години спя удобно. Наскоро имаха промоция- 9 лв за анатомична възглавница, но не дъга. Купих 2 за децата и съм мн доволна. Не миришат. мисля, че още ги има на тази цена

# 1 409
  • Абсурдистан
Аз от Нани възглавниците не съм доволна.
Степаха се и станаха като камък.

Общи условия

Активация на акаунт