От кой матрак сте доволни?

• 575 999
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
 След десет дни очаквам да ми доставят матрака и тогава може да напиша отзив, на Екон е.
 Темичката е 110 страници, не трябва ли да се пусне нова или тук правилата за 50 страници не важат?

# 1 636
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тази темичка се е излегнала удобно на меко матраче и е...позаспала. Laughing

# 1 637
няма да ти отговорят явно.  LaughingПреди няколко страници и аз им писах, че нашия мирише на лавандула/ поне на такова го оприличих/ но е купен от представителите на Екон във Варна.

Явно!  Wink

Моят е поръчан от сайта. Предварително го гледах в един шоурум, за да добия представа.

Aila, защо чак след 10 дни? Понеже ти писа, че си поръчала точно, когато поръчах и за нашите, очаквах, че ще се доставят в един ден. Нашите по обяд го получиха и са очаровани. Споменаха, че техните възглавнички-подарък не са декоративни тип бонбон, като нашите, а нормални възглавници за спане.
  Simple Smile

# 1 638
  • София
  Ми две седмици след поръчката ще е готов, може би защото е нестандартен размер 180 но на 220 см. Мъжът ми е 191 см висок и 200 см му идва късо..

# 1 639
А, ясно! Значи е нормално да се забави.

# 1 640
  • софия
Нашият Екон не мирише!!!

# 1 641
...след широкото дискутиране на миризната на матраците на Екон,
- тези от вас, с миришещите матраци, от къде ги купиха?
 newsm78

Ще си повторя въпроса, че ми е интересно.  Simple Smile

Нашия  Екон беше купен от един  магазин, който беше даден като фирмен в София. Мисля че беше някъде около Павлово  или в тази част на града,  но не твърдя, че си спомням точно понеже беше преди няколко години. Беше лукс с цип с калъф, в найлонов плик опакован. Отворихме го няколко дни след като го купихме когато дойде леглото което правихме по поръчка. Миризмата както писах беше силна и трайна и миришеше на химикали.

От начлото на темата поне десет пъти стана дума че на някои матракът е миришел ужасно а на някои не.
В най-добрия случай можем да се надяваме че става дума за различни партиди.
В най-лошия ......... Thinking ..........
както и да е. За най-лошия няма да говорим.

Може да има и комбинация от причини, но това не е наша грижа.
 Както виждам производителя  често пише в темата и ако си направи изводите и оправи проблема това ще е добре.

Но пък това не значи, че всички които вече сме си изпатили  от покупката си трябва да забравим собствения си опит .

# 1 642
Миризмата най-вероятно е идвала от неправилното съхранение на матраците.
Бих търсила причината при търговеца, а не при производителя.
Пак казвам за 7 години досега не е пристигнал нито един матрак, който да има каквато и да е миризма.

# 1 643
Преди дни питах дали латексовите матраци,на Екон специално,спарват.Някой каза да,някой не. Моля който се отзова,нека пише пак кой точно модел притежава.Може пък и от това да зависи.
Май прекалявам с въпросите,но матраците са достатъчно скъпи,за да се купят без много-много да му мисли човек и да събере информация.

# 1 644
164/190/18 ср.твърд, борд
моето мнение беше, че не спарват.

# 1 645
  • София
 Доколкото разглеждах има специални Air - нещо си, които имат дупки по цялата си дължина, би трябвало те да не спарват, но бяха на цената на тези с мемори слой, затова ги пропуснах.

# 1 646
Преди дни питах дали латексовите матраци,на Екон специално,спарват.Някой каза да,някой не. Моля който се отзова,нека пише пак кой точно модел притежава.Може пък и от това да зависи.
Май прекалявам с въпросите,но матраците са достатъчно скъпи,за да се купят без много-много да му мисли човек и да събере информация.
нашият е лукс с калъф с цип /този зето го подаряват с двете възглавнички/ 18 см. дебел , размери 164/190. Подматрачната рамка е много важна за доброто използване и съхранение на матрака. Няма значение на коя марка е предполагам. Нашата е обикновенна с дървени ламели /голяма колкото матрака/ мислихме да вземем две отделни малки рамки но се отказахме.

# 1 647
нашият е лукс с калъф с цип /този зето го подаряват с двете възглавнички/ 18 см. дебел , размери 164/190. Подматрачната рамка е много важна за доброто използване и съхранение на матрака. Няма значение на коя марка е предполагам. Нашата е обикновенна с дървени ламели /голяма колкото матрака/ мислихме да вземем две отделни малки рамки но се отказахме.

И? Добре ли се чуствате или има проблем?Това относно "спарването".

# 1 648
опс трия това защото виждам че съм го публикувала два пъти

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 10:37 от s+chris

# 1 649
  • София
  И нашият доколкото разбрах има някакъв подарък възглавнички, с цип е но не мисля че е лукс...
  Поръчахме си директно и подматрачна рамка от тях, тези която е с метелно отстрани и уж подсилена, предвид мъжът ми който е по-едър. Така че ще мога да споделя и отзиви и за нея след като пристигне, и тя е по поръчка, по-дълга разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт