От кой матрак сте доволни?

• 577 791
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 795
Харесали сме този матрак
http://www.ekon-bg.com/new/bg/product-details.php?id=120,
Прочетох само хубави отзиви за него, допада ми като визия и цена, но ми се искаше да е с мемори пяна. Наистина ли този слой от 4 см. оказва такава голямо значение за комфорта, че цената на такъв матрак е двойна в сравнение с този само с латекс ?
Говоря конкретно за тези на фирам Екон - матраци" Латекс".

# 796
  • София
   По препоръките тук от месец сме с латекс на Екон и сме супер доволни - благодаря! (аз лично легнах на всички в магазина и този с мемори пяната ми беше по - неудобен от този само с латекса и с калъфа с цип (за миризмата миришеха 3-4 дни, но сега вече не и са супер удобни)

# 797
И аз съм на това мнение. Меморито ми идва много меко  Peace

# 798
  • София
Ние сме с Magniflex Релано. Аз спя, на каквото ме сложат, но мъжът ми е ужасно труден в това отношение. Все нещо не му е удобно. Този матрак той си го избира, защото е от по - твърдите. В интерес на истината е най-удобното нещо на което съм спала. И аз не обичам да потъвам в матрака, пък и този модел се води ортопедичен.

# 799
Имате ли някъкви отзиви относно матрака Симпъл предлаган от фирмата Росмари? Представлява някъква еко пяна на водна основа. Има гаранция 5 години, а цената му е сравнително приемлива. Интересува ме главни дали е мек или твърд, дали е удобен като цяло. (Аз предпочитам да е среден- нито твърд, нито мек.) На рекламите в интернет не пиша нищо нито за ортопедичност, нито за анатомичност  newsm78

# 800
  • Хасково
Имате ли някъкви отзиви относно матрака Симпъл предлаган от фирмата Росмари? Представлява някъква еко пяна на водна основа. Има гаранция 5 години, а цената му е сравнително приемлива. Интересува ме главни дали е мек или твърд, дали е удобен като цяло. (Аз предпочитам да е среден- нито твърд, нито мек.) На рекламите в интернет не пиша нищо нито за ортопедичност, нито за анатомичност  newsm78
И аз питах за тези матраци из форума, но те май са от съвсем скоро и няма  отзиви за тях.
Като гледам описанието им са сякаш матраци от дунапрен  newsm78

# 801
Пенолатекс на българската фирма Екон.
Със свалящ се калъф за пране.

# 802

Ние сме с такъв от 5 - 6 месеца. На мен ми е една идея по-твърд отколкото бих искала. Но нямах възможност да го пробвам преди да го купим. За 3 - 4 нощи свикнах с него. Предишните ни бяха на Тед пружинни от Метро и ми бяха много удобни.

# 803

Ние сме с такъв от 5 - 6 месеца. На мен ми е една идея по-твърд отколкото бих искала. Но нямах възможност да го пробвам преди да го купим. За 3 - 4 нощи свикнах с него. Предишните ни бяха на Тед пружинни от Метро и ми бяха много удобни.

Значи не ми го препоръчваш... а иначе има ли оказана анатомичност и ортопедичност на опаковката? Като каква твърдост е определен? Защото в момента матрака на който спим от месец е магнифлекс от метро, беше на роло и цената беше около 300 лева, но е толкова твърд, че дори с болки се будим понякога.  #Crazy А преди това спахме на пружинен пакет Линеа, беше много удобен, но дойде един момент в който пружинките изкочиха  Laughing

# 804
  • Варна
bobb,а има ли по-мек на Екон,като изключим меморито,мерси!

# 805
bobb,а има ли по-мек на Екон,като изключим меморито,мерси!

Не съм бобб, ама да отговоря
На Екон имат три вида твърдост - мек, средно твърд и твърд  Peace
Както и три височини 16см, 18см, 20см.

# 806
  • Варна
Мерси за отговора,днес мисля да ги разгледам и все пак...не обичам твърдите матраци,но от разтегателното легло,на което спим ставам всяка сутрин схваната,с болки в гърба и кръста.Какъв вид бихте ми препоръчали.А бобб я питах кой точно и е твърд като усещане.

# 807
Ние спим вече 4-та година на матрак от ЕКОН  - 18см дебел и не е твърд. Изключително доволни сме! Забравих какво беше да те боли гърба и врата сутрин  Hug

# 808
  • Варна
Това за модел Лукс ли се отнася...

# 809
  • София
Здравейте!

Имаме легло персон и половина с повдигащ механизъм.Искам да сменим матрака .Той влизаше в цената и е най-обикновен.На мен ми е много неудобен.Не можем да избираме много защото ни трябва еднолицев матрак.Спряла съм се на този матрак http://nanny-bg.com/ .Някой  ако има отзиви да пише .Ще чакам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт