От кой матрак сте доволни?

• 577 623
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 300
И на мен ми трябва такъв, колко му е цената? А дали става за спалня с повдигащ механизъм, в смисъл дали е еднолицев или двулицев?

# 301
  • София
И на мен ми трябва такъв, колко му е цената? А дали става за спалня с повдигащ механизъм, в смисъл дали е еднолицев или двулицев?
"Латекс" на Екон, размер 160 Х 200, струва около 560-570 лв (намерих лека разлика в цената в различните дистрибутори). "Меморилатекс" със същия размер (пак на Екон) струваше около 1000 лв., не запомних точната цена.
Двулицев е - по-точно, щом спалнята ви е с повижен механизъм (предполагам, за тип "ракла" говориш, а не само повдигане на главите), периодично ще трябва да го обръщате, за да може да се проветрява.

# 302
Да, тип ракла е спалнята. Ще потърся дистрибутори на тези матраци в Пловдив. Мерси!

# 303
Аз съм доволна от матраци Алфемо. Закупих си преди няколко месеца такъв - и най-после мога да се похваля, че спя непробудно цяла нощ! А между другото имат и сайт www.evromatrak.com. Мисля, че извършват и онлайн продажби.

# 304
  • Варна
Аз съм доволна от матраци Алфемо. Закупих си преди няколко месеца такъв - и най-после мога да се похваля, че спя непробудно цяла нощ! А между другото имат и сайт www.evromatrak.com. Мисля, че извършват и онлайн продажби.
Прости ако бъркам, но съм длъжна да кажа: тук рекламата не се толерира.  Naughty

# 305
Момичета, и момчета Wink
говори ли ви нещо фирмата за матраци Sensofeel  модел Visco Star - продават ги в Айко, там твърдят , че са немски....обаче в Гугъл абсолютно нищо не излиза, няма такъв немски производител на матраци....моля за малко помощ - за мен производителя на тези матраци остава неясен, а матраците са с претенции за по-висок клас. #Crazy
ето и линк към въпросните матраци , много се надявам някой да има реални впечатления:
http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=6&tid=16

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:17 от Niniel

# 306
  Здравейте, прочетох всичко по темата .Разочаровах се, защото бях решила да спестя пари и място в стаята като не купувам спалня и подматрачна рамка ,а направо  база.
Сега обаче се питам, латексовия матрак може ли да диша върху база?Ако някой от вас има опит-  моля пишете ми. Иначе латексовите на ЕКОН ги пробвах вчера във фирмения им магазин в София-като облаче са.                         

# 307
  • Helsinki / Sofia
Magniflex

# 308
  • Варна
  Здравейте, прочетох всичко по темата .Разочаровах се, защото бях решила да спестя пари и място в стаята като не купувам спалня и подматрачна рамка ,а направо  база.
Сега обаче се питам, латексовия матрак може ли да диша върху база?Ако някой от вас има опит-  моля пишете ми. Иначе латексовите на ЕКОН ги пробвах вчера във фирмения им магазин в София-като облаче са.                         
какво имаш предвид под база? Ако е една цяла плоскост без дупки за проветрение чакай задължително мухъл.

# 309
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, и момчета Wink
говори ли ви нещо фирмата за матраци Sensofeel  модел Visco Star -

говорими, да... и аз там ги гледах и почти си бях купила от тях...
Докато не открих още по-голям "връх на сладоледа"... Матраци Лайф.

pufi 76 - повечето х-ли вече са с легла с бази. Не знам с какъв по вид матарци са, но не съм виждала мухъл.

# 310
И ние сме много доволни от тях !  Peace

# 311
Някакви отзиви за Матера на ТЕД?
Благодаря   bouquet

# 312
  Базите, които ми предложиха са от дървени летви.Дъските не са разположени плътно една до друга /като пале/.Притиснява ме само плата, който покрива летвите.Изглежда рехав и няма вата -тя е само отстрани под жакарда.Надявам се да не ми саздава проблем.Мисля да рискувам. Все пак ако някой от вас има латексов матрак върху база , моля пишете.

# 313
Благодаря   bouquet
Моите родители са с такива матраци... Матера на ТЕД !
Доволни са  Peace

# 314
  • Countryside

Ако и половината от рекламата е вярна си струват парите  Mr. Green Като комфорт на мен, лично, не ми допаднаха при пробването, а и след горчивия ми опит с ТЕД, беше по-скоро да потвърдя мнението си, че не ги харесвам тез' матраци и туйто.

Общи условия

Активация на акаунт