От кой матрак сте доволни?

• 577 589
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 285
И аз имам същото питане като julie.k .От доста врема чета много добри отзиви за еконските матраци ,а за Релакс няма почти никакви мнения .

# 286
  • София
Ах, да, каква съм разсеяна - Екон ще проверим. От темата разбрах, че ги има изложени в Деница в Младост 3, ще идем там другата седмица.
Между другото, явно са поработили по сайта си - вече предлагат и матраци от меморилатекс, не само пенолатекс. Цени обаче не видях - нищо, на място ще разпитаме.

Ама въпросчето ми за "наводняването" на матрака си остава  Praynig  Laughing

# 287
от около 2 месеца ползвам латексов Sultan Еlsfjord от ИКЕА.  Hug

# 288
Бих искала да попитам, ако някой е по-запознат, дали някъде в Пловдив се предлагат матраци на Екон.Има добри отзиви за тях, но не намирам магазин, в който да се предлагат.Благодаря предварително!

# 289
  • София
Дами, понеже доста хора питат за ЕКОН. Ето сайтът им: http://www.ekon-bg.com/bg/
Там има карта на България с дистрибутори. Всеки може да си цъкне на града, който го интересува, да види адреси и телефони. За София трябваше да се обаждам на дистрибуторите, за да ми кажат в кои магазини са изложени матраците. Предполагам и че за други градове е същото. Направи ми впечатление, че и ЕКОН са се ориентирали към мемори пазара.

# 290
Загега матраци ТЕД водят убедително

# 291
Противно на отрицателната ми нагласа точно към Тед, след дълги размисли относно съотношение цена-качество и лични финансови възможности накрая избрахме еднолицев фаворит S на Тед за спалнята, тъй като тя е с повдигащ механизъм. Той е с индивидуално опаковани пружинки, ето така:

Близо седмица спя на него и смея да твърдя, че наистина е много удобен. Дано и занапред ми се запази това мнение само  Peace Синът ни спи на матрак на "Елите", вече повече от 2 години и нямам забележки.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 09:08 от martin4e

# 292
  • Варна
Противно на отрицателната ми нагласа точно към Тед, след дълги размисли относно съотношение цена-качество и лични финансови възможности накрая избрахме еднолицев фаворит S на Тед за спалнята, тъй като тя е с повдигащ механизъм. Близо седмица спя на него и смея да твърдя, че наистина е много удобен. Дано и занапред ми се запази това мнение само  Peace Синът ни спи на матрак на "Елите", вече повече от 2 години и нямам забележки.
И ние така, само че взехме двулицев фаворит S на Тед. Вече 2 години спим на него и сме доволни. Сигурно има и по-хубави, но като съотношение цена-качество този е ок. Плюс това до преди 2 години спяхме в общежитие на легла с пружини.   Mr. Green

# 293
ЕКОН 180/200 латексов - суперски ! Simple Smile

# 294
  • София

доста манипулиращо мнение; според моите наблюдения върху конкретната тема и други теми в този форум за матраци, повече са положителните мнения за екон, нямам такъв матрак, изразявам обективно мнение; мненията за тед са колкото положителни, толкова и отрицателни

# 295
  • с/у ОколоМръсТното

широкоразпространени и масово рекламирани.
Но като им сравниш показателите с други... За същите пари взимаш доста по-читави и надеждни матраци.

# 296
  • София
Момичета, вчера гледах един матрак на "Балкан" - Драгоман. Много ми хареса newsm78 мекичък, точно какъвто търся. Някой ползвал ли е , или чувал нещо за тези матраци?

# 297
  • София
Вкючвам се пак, за да споделя, че избрахме и поръчахме матраци - "Латекс" на "Екон"  Peace Пробвахме двата им модела ("Латекс" и "Меморилатекс") и двамата със съпруга ми единодушно решихме да е "Латекс". Пробвахме ги и ги поръчахме в магазин Еником (а в Деницата в Младост имаше изложен само единият модел). Избрахме моделите с калъф с цип, за да мога по-лесно да ги поддържам. Отделно ще купя и водонепропусклив протектор заради бебешки "течове"  Laughing

# 298
И аз с молба, ако някой знае в Пловдив къде мога да намеря матраци на Екон да сподели, че ми предстои да купувам 3 матрака

# 299
Купехме си матрак Екон 180/200см, 20см с цип за спалнята с идея калъфа да се сваля и пере......матрака пристигна опакован, но при пренасянето(4 души едва го пренесоха на четвъртия етаж, толкова е тежък) опаковката се разкъса на две места и го поизцапахме по ъглите . Решихме да свалим калъфа и да го изперем в пералнята.....не се побира Sad А обратното напъхване на латекса в калъфа се оказа наистина ПРЕЖИВЯВАНЕ Simple Smile....иначе се спи чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт