От кой матрак сте доволни?

• 577 778
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Забравих да напиша модела Каспия  Полифлекс на Нани с пълнеж от полимерна пяна и висока ортопедичност и анатомичност.

# 811
  • Варна
Момичета,разгледах някои от моделите на Екон,но най ми харесаха тези на Дон Алмохадон,и цените им са страхотни,дайте отзиви и за тях,моля!

# 812
Извинявайте за закъснението. Аз споделих само моето впечатление от матрак Симпъл. Иначе изобщо не съм компетентна. Всичко е до предпочитание и финансова възможност. Иначе на нашия нямаше упомената твърдост.

# 813
  • Пловдив
А къде в Пловдив ги продават тези на Екон? В нета попадам само на някакви телефони на дистрибутори - дребни фирми, къде да отида за да ги пробвам?

# 814
Аз също да попитам.Като отида в магазин за матраци ,ога ли да си легна и по този начин да установя дали ми харесва или мога само да пипам  newsm78

# 815
Аз също да попитам.Като отида в магазин за матраци ,ога ли да си легна и по този начин да установя дали ми харесва или мога само да пипам  newsm78

Може разбира се, даже е желателно  Peace

# 816
  • Варна
Момичета,много малко от моделите могат да се видят в магазините,повечето ги имат като мостри,днес гледах и Нани,луксозната серия  Серена-мемори,много ми хареса!

# 817

Може разбира се, даже е желателно  Peace

Hug Екстра!

# 818
Ще следя, защото нашият е на Перадайс, но се скапа за година. Искаме да инвестираме малко повече пари сега, но знам, че ще купим нещо качествено.

# 819
Здравейте!
Опитах се да изчета повечето мнения за матраци и виждам,че повечето сте доволни от тези на екон.Питането ми е на модела който се води лукс с цип 20см има ли някаква друга подложка или като се отвори е само латекс.Като разглеждах други матраци виждам,че са описани един куп допълнителни неща, а при екон липсват.
Другото,което ме интересува модела с мемори пяна дали е по-добър избор и най-важното дали е много мек в сравнение с този без.
И още нещо някой ползвал ли е топер с мемори пяна и доволен ли е?
Мисля си,че мога да взема вариант лукс и евентуално отделно мемори макар и на друга фирма.

# 820
  • Варна
Вчера питах за топерите с мемори,казаха ми,че почти няма разлика,като се постави на матрака,ако матрака не е хубав.И аз съм точно в същата ситуация,гледах на Еконт модела с мемори,той от другата страна е само латекс.Нещо не ми се видя кой знае какво,но като легнах на Нани-Сирена мемори,направо се родих,а разликата в цената е малка.Нека ,ако някой има такъв матрак да сподели отзиви,моля.Колебанията ми са вече между него и латексовият на Екон.А що се отнася до питането на galena модела Лукс на Екон няма подложка отдолу,отвориха ми калъфа и вътре си беше самият латекс.Но си мисля,че веднъж като се махне да се пере,после трудно ще го набуташ вътре,а и българският латекс след време почва да се рони.По-добрият вариант е да си купиш матрак и отделно протектор,поне така ме посъветваха от магазина.Виждам,че си от Варна,аз ходих в Сони М,на Бенковски,много подробно ми обясниха всичко,така,че отиди и ги виж!

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 13:24 от aalko

# 821
  • Хасково
aalko ние сме с Еконт със свалящ се калъф.
Вече е пран и свалян - не е проблем свалянето и слагането.Само е проблем, че не влиза в пералня 5 кг. моя е 164\190 матрака.Прахме го в обществена.
А това че се рони латекса не съм забелязала  такова нещо \ползваме го от 5 години\- а и нали има гаранция 10 години.Ако изкара 10 години той ще си е добре да се смени.
Естествено, че в магазина ще те посъветват да си купиш протектор нали са им за продаване   Wink!
Протектор е добре да се слага, ако не се сваля калъфа да се пере.

# 822
aalko в сони м продават пердета и спално бельо. Grinning
Ама аз силна вилна влетях вътре и питам за матраци да разгледам и да пробвам,а те ме изгледаха учудено,но като ми видяха корема им стана ясно,че акъла ми е другаде. Laughing
Така,че на съвестта ти лежат новите пердета за детската и спален комплект на тач за нас.
Много съм доволна и с радост разорих мъжо-той не знае все още.
Та матраците са в стил м пак на бенковски,но май нищо не харесах и там.
Сега на сърцето ми е домино на магнифлекс, но хич не се харесва на финансите ми.Все пак ми трябва за спалня и за единично легло и сумата не е малка.
Пробвах го в мебелната и няма друго такова усещане поне за мен-това е моя матрак,ама да видим.
Мъжа ми каза,че пак ще се разровя из форума с новата си идея и два дни почивка до новото ми решение. Stop
Някой да се е интересувал или ползвал Магнифлекс,четох противоречиви мнения и незнам дали от много чудене пак няма да се откажа.
Харесаха ми на външен вид и усещане ,но какво точно е елиоформ и елиософт не знам.
Ако някой помогне няма да е лошо.
 Thinking

# 823
  • Варна
Ами Галенче,съжалявам за получилото се  Simple Smile,грешката е моя,надявам се,че пердетата и комплекта ще ги запомниш с хубавите спомени!А иначе за да се реванширам ти препоръчвам да погледнеш в Мебелна палата Сирена Мемори,на много добра цена е ,според мен,но това опира и до личният вкус на всеки.ще си го поръчам,само да продадем старото си диванче.Успех при избора!!!

# 824
Някой използва ли матрак Симпъл на Геномах? Интересуваме удобен ли е и деформира ли се след година две използване?

Общи условия

Активация на акаунт