От кой матрак сте доволни?

• 577 685
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 990
Добре , тогава какво мога да направя по въпроса с миризмата, защото не си въобразявам , наистина я има!А купихме такъв с калъв.По въпроса за матраците Сънрайз аз също ги харесах , но имат много малко години гаранция, затова се отказах, иначе имаха и с пласт мемори на достъпна цена.

# 991
  • 5 етаж в ляво
опитай като изпереш калъфа...знам ли,това се сещам  Thinking

# 992
   Аз вече реших и в това решение компромиса е заради парите, които не ми достигат , естествено Confused
 Матрака ще  бъде Сънрайз Ортопедик 180/200, със слой латекс. Затова пък има калъф с цип, което ми е много важно.  Дано да има в наличност в магазина на Арон. Избрах си подматрачна рамка на крачета на Скаллар.Легло нямаме и не можем на тоя етап да си позволим.Но то после , като си вземем , рамката пак може да се ползва за него.
 На Екон мога да си позволя само най-простия, тънък  и евтин , без калъф Confused Обаче  съпруга ми е 100-тина килца и този матрак не е подходящ за него. А с размера компромис неможе да се прави, инъче  съм щяла да спя другаде/демек, ще е тесен/ JoyИ така   се простих  с дългогодишните си мечти за Екон, които за първи път бяха на прага да се осъществят. Живота понякога е твърде гаден Crossing Arms

Аз не видях никъде колко гаранция дават Сънрайз.Колко  е?

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 17:06 от Lei@

# 993
Само изказвам мнение- но 16 см не е ли мнооого тънък ??!! Говоря за сънрайз ортопедик.

# 994
Lei@ можеш де се обадиш в магазините на Арон, аз така направих, докато се чудех, там ще ти кажат за гаранцията.

# 995
опитай като изпереш калъфа...знам ли,това се сещам  Thinking
О, няма да е от калъфа определено, то се усеща , че е от самия материал, мирише като на гума- нещо подобно.

# 996
# 997
здравейте, интересува ме дали някой има матрак магнифлекс джуниор? дават го до 12 год, висок е 12 см. днес звънях във фирмата и ми обясниха, че не гарантират че няма да се деформира ако голям човек легне на него. харесала съм го за първото голямо легло на детето ми (3г.7м.) , но си мисля ако някой път се наложи инцидентно някой от нас да перспи там дали ще го  съсипем?  или да не рискувам и да си взема направо нормален- поне 16 см висок newsm78, а колкото до характеристиките обясниха ми че тези които са джуниор са малко по-твърди,  заради неукрепналия детски гръбначен стълб- да седи винаги в права линия

# 998
Супер доволна съм от матрака, който взех - Нани Модерато. Удобен ми е, твърд, но не прекалено. След дълго чудене взех такъв и на малката- 3 г., но 114/190. Прецених, че ще е подходящ и за нея. Само май не уцелих възглавницата си, пак на Нани. Малко ми е прекалена, макар че обичам високи и твърди възглавници. За дъщеря ми - тази. Таткото е без, щото е пед*стко да ходи да лежи по магазините.... Mr. Green

# 999
A някой с по-тежичък мъж може ли да ми препоръча матрак,  че моя гони 110 килограма? Ако издържа и 120 още по-добре, но се надявам да не се наложи...  Wink!

# 1 000
Здравейте. Преди време се интересувах от матраците, но по финансови причини ни се отложиха нещата, та чак сега е на дневен ред.

Оказах се вързана с Нани като марка. Защото човекът, който ще ни изработва мебелите ползвал отстъпки за тези матраци. Съответно нямам избор.

Въпросът ми е конкретно:

можете ли да ми препоръчате нещо в рамките на около 350 лева от техните модели. Ще бъде с подматрачна рамка. Казвам го ако това случайно има значение.

Инак се чудех дали след като има подматрачна рамка мога да си позволя матракът ни да бъде еднолицев? Защото двулицевите не са ли по-скъпи все пак?

# 1 001
  • Варна
A някой с по-тежичък мъж може ли да ми препоръча матрак,  че моя гони 110 килограма? Ако издържа и 120 още по-добре, но се надявам да не се наложи...  Wink!

Да ти кажа моя мъж е над 120кг и спим на Тед - сандвич(моделът с кокосови вложки). Няма проблеми със съня или деформации на матрака. Ползваме го от 7 год. Може би вече е за смяна, но предлаганите в момента модели и цените нещо не ми допадат особено.

# 1 002
...можете ли да ми препоръчате нещо в рамките на около 350 лева ...

Взехме скоро Брит на ТЕД размер 160/190 на цена 264 лв. Двулицев. От разпродажбата, която правят в момента. Двулицев Фелино струваше около 238 лв (тук може да греша с 10-на лева, но тая сума ми е останала в главата). Капри беше пак около тази цена.

# 1 003
Кое ви притеснява в еднолицевите не знам, честно. Нашият е Екон, трябва честа да се обръща, не че ние го правим де, но когата се вдлъбне леко, просто завъртеш, никакви грижи. По- удобен не съм срещала.

# 1 004
Взехме скоро Брит на ТЕД размер 160/190 на цена 264 лв. Двулицев. От разпродажбата, която правят в момента. Двулицев Фелино струваше около 238 лв (тук може да греша с 10-на лева, но тая сума ми е останала в главата). Капри беше пак около тази цена.
Jes, благодаря. Това енаистина добра цена. Но съм вързана малко с това Нани. Майсторът получавал доста отстъпка при тях и един вид идеята е, че с отстъпката един Нани може да ми дойде колкото накой изгоден модел иначе.

Инак чух за разпродажбата им в момента. В чуденка съм.

Наскоро ми свалеха един от скъпите модели на Нани с мемори пяна. Не че имам възможност за подобен, но се чудя... някой има ли от отдавна такъв матрак с мемори пяна? Да каже как се, става ли му нещо с времето. Или това е твърде ново за тези географски ширини тук при нас и все още никой не ги е ползвал достатъчно дълго, за да знае? newsm78
Свекърва ми имат с пружини. И е толкова удобен

Общи условия

Активация на акаунт